İyi geceler herkese
Ben çok deli dolu biraz da deli cesareti olan bir kadınım
Daha önce de tek başıma ülkeler arası seyahat ettim ama hep karşı tarafta en azından ülke içinde tanıdığım insanlar vardı bir alo diyebileceğim
4-10 Temmuz arasında boşluğum var
Ya evde kös kös oturacağım ya da bambaşka bir ülkeye gidip gezebilirim tek başıma
Bunu tecrübe etmek çok istiyorum ama biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var :)
Hiç böyle bir şey yaptınız mı?
Yaptınızsa nasıl geçti
Ek notçuk: Ülke/şehir tavsiyelerine açığım (Avrupa içinde)
Mükemmel bir tatil fikri
Ben de şuan vize bekliyorum, inşallah 2 hafta sonra ilk kez çıkacağım yurt dışına.
Ben bir şey sormak istiyorum size, yurt dışında hat olayını nasıl çözüyorsunuz ya? Bu konuyu muhtemelen tekrar soracağım buralarda ama bir bilen varsa cevap verebilir mi, yeni hat mı almak gerekiyor internet nasıl hallediliyor
Önerim Kanarya Adaları, çünkü ben oraya gidiyorum
Ya Cherry'cim 3 ay kadar kalacağım için emin olamadım. Kendi kullandığım hat dolaşıma mı açılıyor?Almayin, gerek yok
Havaalanlarinda wi-fi var
Turistik yerlerde bedava wi-filer her sokakta var nerdeyse
iciniz rahat etmeyecekse yurtdisi paketleri oluyor, gitmeden GSM operatorunuzden alin.
Ya Cherry'cim 3 ay kadar kalacağım için emin olamadım. Kendi kullandığım hat dolaşıma mı açılıyor?
3 ay kısa bi süre değilmiş. ben 2,5 ay yurt dışında kalmıştım ve kendime hat almıştım. çünkü evimin yolunu bile google maps olmadan bulamayan biriyim, riske atamadımYa Cherry'cim 3 ay kadar kalacağım için emin olamadım. Kendi kullandığım hat dolaşıma mı açılıyor?
Hem memursunuz paranız var, hem de normal bir çalışandan 15 gün fazla izniniz var zaten. Bu yuzden AMA dediğiniz kısmı anlamadimyaa ne guzel bir başlık bu
ben de istiyorum ve deli cesaretim var.
ama memurum ve 29gün iznim var. 5 i bayramda 5i arkadasıma ziyaret için gidecek
ve erkek arkadasım var :C
Hiç çekinecek birşey yok. İnanın ki sizin geldiğinize mutlu olmayacak birisi olsa zaten ' o gün müsait değilim' der.Ben de tam couchsurfing olayını soracaktım, hesabım var ama hiç kalmadım
Çekiniyorum biraz
Şimdi hiç tanımadığım bir insanın evinde kalırken garip durumlar olmuyor mu ne bileyim ya konuşacak bir şey
bulamazsam falan
Hem memursunuz paranız var, hem de normal bir çalışandan 15 gün fazla izniniz var zaten. Bu yuzden AMA dediğiniz kısmı anlamadimsiz de gidemezsiniz bu imkanlarla kim gidecek ki?
Yok ya staj :) Ellerin dert görmesin, hemmennn bakıyorum3 aysa is degisir panpa turistik gezi sandim :) Oyle cok pahaliya gelir. Ordan kontorlu hat al derim.
Bunlari buldum
https://toomanyadapters.com/buying-sim-card-spain/
https://kenstechtips.com/index.php/best-sim-cards-for-spain
Ben de o paketlerden korktum açıkçası, günlük 25 tl mi ne öyle şeyler gördüm çünkü3 ay kısa bi süre değilmiş. ben 2,5 ay yurt dışında kalmıştım ve kendime hat almıştım. çünkü evimin yolunu bile google maps olmadan bulamayan biriyim, riske atamadım
oranın hattından almıştım çünkü kendi operatörümün yurt dışı ücretleri çok fena
uydurmuş olmayayım ama 1 gb internet için 100 tl istiyorlardı geçen sene diye hatırlıyorum
direkt hat almak daha ucuz
bir arkadaşımın türk operatörü çok makul bir ücrete paket yaptıyordu
1 gb gibi bi internet yaptırıp gitmişti, hat falan almamıştı
ikisini de yapmadan mobil verisiz 1-2 ay idare eden arkadaşlarım oldu, sıkıntı yaşamadılar
biraz size bağlı bence
cok guzel de ben sanirim yanimda birinin olmasini tercih ederdim.tek basima gezmeyi sevmiyorum.biriyle konusacaksin gordugun yerler hakkinda yorum yapacaksin,beraber gulup beraber egleneceksin.yalniz takilmayi sevmiyorum
Coook isterdim yapabilmeyiİyi geceler herkese
Ben çok deli dolu biraz da deli cesareti olan bir kadınım
Daha önce de tek başıma ülkeler arası seyahat ettim ama hep karşı tarafta en azından ülke içinde tanıdığım insanlar vardı bir alo diyebileceğim
4-10 Temmuz arasında boşluğum var
Ya evde kös kös oturacağım ya da bambaşka bir ülkeye gidip gezebilirim tek başıma
Bunu tecrübe etmek çok istiyorum ama biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var :)
Hiç böyle bir şey yaptınız mı?
Yaptınızsa nasıl geçti
Ek notçuk: Ülke/şehir tavsiyelerine açığım (Avrupa içinde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?