ögünlerini çok düzenlı ye.ne kadar duzenlı olursan metabolızmanda o kadar ıyı çalışır..aslında ne kadar az yersek o kadar çok kılo verırız olayıda olmuyo..düzen çok onemli tabı..Elma biraz buyuktu baska bisey koymayayim yanina dedim ogle yemeginide atliyorum kahvalti 11,30 olunca
az kaldı nzaten senın verecek kilon :)Iki gunndur yazamiyorum.ama yediklerime dikkat eddiyorum.bu hafta az veeecekmisim gibi hissediyorum bunyem bu yeme aliskanligina alisti .oyuzden tepki vermicek gibi eksradan sporda yapabilsem....
5 i biyerde cay icin fazlasi sakincaliymis bunye alisiyormus oyle deniyor5 i bi yerde çayımı içiyorum..
sonra muhtemelen acıkırım.havuç ve salatalık yemeyı duşunuyorum.
sende bize yardım et ozamanO başlığı degistirelim :)
Ben tek basima kilo verebiliyorum
Ekmek cok yemissin sabah yediysen oglen yememeliydin yumurta zaten basli basina protein o tok tutarsabah 1 dılım ekmek,peynır ve çayla gune başladım.
öglen 2 dılım ekmek
2haşlama yumurta ve salata.ben salatayla yumurtayı krıştırdım.çok guzel oldu tadı..
akşamda köfte ve salata yıycem
Ben az once yedigim 1 lokumun 38 kalorisini egzersiz yaparak uzerimden atayım sonrasinda gorusuruzsende bize yardım et ozaman
çok pişman oldum bende.ama çok lezzetli oldu yaaEkmek cok yemissin sabah yediysen oglen yememeliydin yumurta zaten basli basina protein o tok tutar
kolay gelsin..benımde yapmam lagzım.Ben az once yedigim 1 lokumun 38 kalorisini egzersiz yaparak uzerimden atayım sonrasinda gorusuruz[kola
Tesekkur ederim 59kolay gelsin..benımde yapmam lagzım.
kılo kaç senın
çok guzel yaa..inşallh bende gorurum o rakamları..56 ya hamıle kalmıştım bende..Tesekkur ederim 59
Simdi kac kilosun.?çok guzel yaa..inşallh bende gorurum o rakamları..56 ya hamıle kalmıştım bende..
şuan 68 kıloyum.benımyol bıraz uzun senın çok az kalmış.hatta bitti sayılır :) maşallhçok guzel yaa..inşallh bende gorurum o rakamları..56 ya hamıle kalmıştım bende..
menün çok guzel heleki spor yapıyosun.o ayrı guzel..havalar guzel desene oralarda :)Bugun ki menum
Sabah maydanoz suyu
1 dilim (kepeksiz) ekmek
1 adet domates salata
1 yumurta
3 zeytin(tuzsuz)
Cok az peynir (tuzsuz)
Karin egzersizi ( 40 dk )
Oglen 1tane lokum
1.5 lt su
1 saat yuruyus
Aksam
Saat 16.00 'da 3.4 yemek kasigi yogurt
1 tane bonfile
(Ekmek yok)
Kapanis: 1 saat pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?