Tek başına kilo veremeyenler

Elma biraz buyuktu baska bisey koymayayim yanina dedim ogle yemeginide atliyorum kahvalti 11,30 olunca
ögünlerini çok düzenlı ye.ne kadar duzenlı olursan metabolızmanda o kadar ıyı çalışır..aslında ne kadar az yersek o kadar çok kılo verırız olayıda olmuyo..düzen çok onemli tabı..

Iki gunndur yazamiyorum.ama yediklerime dikkat eddiyorum.bu hafta az veeecekmisim gibi hissediyorum bunyem bu yeme aliskanligina alisti .oyuzden tepki vermicek gibi eksradan sporda yapabilsem....

Iki gunndur yazamiyorum.ama yediklerime dikkat eddiyorum.bu hafta az veeecekmisim gibi hissediyorum bunyem bu yeme aliskanligina alisti .oyuzden tepki vermicek gibi eksradan sporda yapabilsem....
az kaldı nzaten senın verecek kilon :)

günaydın..bu haftaki kilom 67.9 700gr vermışım..bi türlü 1 kıloya veremıyorum.az az gıdıyor..hadafım mart ayı bıttıgınde 65 kılo olmaktı ama böyle gıderse gerçekleşemez.

şu myzaffer kuşhanın 2 haftada 8 kılo dıyetını bir hafta yapmayı düşünüyorum.bugun başladım bakalım devam edebılecekmıyım..en azından 1 hafta tam yapmak istiyorum.

sabah 1 dılım ekmek,peynır ve çayla gune başladım.
öglen 2 dılım ekmek
2haşlama yumurta ve salata.ben salatayla yumurtayı krıştırdım.çok guzel oldu tadı..
akşamda köfte ve salata yıycem

5 i bi yerde çayımı içiyorum..
sonra muhtemelen acıkırım.havuç ve salatalık yemeyı duşunuyorum.

sabah 1 dılım ekmek,peynır ve çayla gune başladım.
öglen 2 dılım ekmek
2haşlama yumurta ve salata.ben salatayla yumurtayı krıştırdım.çok guzel oldu tadı..
akşamda köfte ve salata yıycem
Ekmek cok yemissin sabah yediysen oglen yememeliydin yumurta zaten basli basina protein o tok tutar

Ekmek cok yemissin sabah yediysen oglen yememeliydin yumurta zaten basli basina protein o tok tutar
çok pişman oldum bende.ama çok lezzetli oldu yaa
yok yok bi delilik yaptım bugun.olmaz bi daha :)
ben genelde sabah yerım ekmek.kahvaltıyı ekmeksız kesınlıkle sevmıyorum.1 dılımde olsa muhakak olmalı.öglen 1 dılım daha yıyıp başka yemem genelde..bugun boyle oldu..akşam yemem zati :) kofte var doyurucu

Bugun ki menum
Sabah maydanoz suyu
1 dilim (kepeksiz) ekmek
1 adet domates salata
1 yumurta
3 zeytin(tuzsuz)
Cok az peynir (tuzsuz)
Karin egzersizi ( 40 dk )

Oglen 1tane lokum
1.5 lt su
1 saat yuruyus

Aksam
Saat 16.00 'da 3.4 yemek kasigi yogurt
1 tane bonfile
(Ekmek yok)

Kapanis: 1 saat pilates

menün çok guzel heleki spor yapıyosun.o ayrı guzel..havalar guzel desene oralarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…