Tek başına kilo veremeyenler

gunaydınn..bugun yıne 1 dılım ekmek
mınık bi domates ve yarım salatalıkla form çayı içtim..
Gunaydinn :) benim de pilates aletlerim yok :)
Basta sadece selulutlerim gitsin diye baslamistim ama baktim sikilasiyor sekle giriyor zayiflatiyor daha ozen gosterdim.
Benim sadece 5 kg kum torbam var oda cok cok onceden alinmis biseydi onu kullanmasan da olur sorun degil onemli olan her gun yapman. Ben top'suz yapiyorum cunki top ile yapilan hareket cok daha kolay oluyor kalori atimi daha zor . Sana sadece lazim olacak sey lastik. Eski bir carsaf vardi kestim ucundan ben onunla yapiyorum yukaridaki video yu izle anlicaksin :) kilotlu çorap ile yapanda varmış. Kucuk top almanada gerek yok ben kucuk bi yastik koyuyorum her gun duzenli 1 saat basta cok zorlanicaksin kolun bacagin kalkmicak mumkun diil yapamam diceksin ama 1 hafta gectikten sonra alisicak vucut yuruyus ile de birleştirdin mi kaslar acilir zayiflamakta cok daha kolay olacak. Hareketler ilk zaman zor olcagindan yavas yavas dinlenerek yapicaksin ama yeter ki yap ozaman iyi sonuc saglar birde kalori hesabi yaptin mi tamama dir
1 saat pilates 250 kalori yakiyor onu yakipta ekmek hamur yiyip olmaz :)
Dengeliceksin iste yaktigini geri almamak lazim

Menum :
Sabah 7'de 1 saat yuruyus + kosu (500 kcal)
1 dilim (kalin) kepek ekmek 90 kcal (35g)
1 cay kasigi tereyag 30 kcal (4 gr)
1 tatli kasigi bal 15 kcal (5g)
Ekmek uzerine sürüp yedim
Ve su
Simdi de 40 dk karin egzersizleri yapicam
Yediklerimi yakiyim cok yedim ya

Son düzenleme:
Gitti gidiyor dan baktim pilates setleri var 30 tl falan cok ucuz hepsi var icin de onlardan almayi düşünüyorum cunki ben zayiflasam da yapicam cok alistim cok sevdim vucudum rahatliyor
Birazdan yapicagim egzersiz şunlar
Eger sonuclari ne zaman alırım diyorsan yediklerinede dikkat ederek her gun duzenli yaparsan 1 ay sonra alicaksin tas gibi vucudun olcak. Cunki zayiflayinca vucud da sarkiyor bide onunla ugrasmak lazim en iyisi ikisi bir arada olsun.

afiyet olsun :)
pletesi deneyecegım.ilk başlangıç olanını bakar yapmaya calışırım.benım evde bisikletımde var.2.dogumumda çok faydasını gordum.yıne başlarım ınşallh.
ilk dogumumda 50 kıloyla başladım..kızım 10 aylıktı ben dıyetsız bişey yapmadan 52 kılo olmuştum..
2.dogumumda 55 le hamıle kaldım.18 aylıkken ben diyet ve sporla 55 kılo olmuştum.
ama bu 3.de daha tam anlamıyla başlayamadım çocuk 3 yaşında olacak.hiç bu kadar salmamıştım kendımı.kimse benı böyle kıloda gormedigine şaşırıyolar sen şimdiye verırıdın ne oldu dıye..yavaş yavaşta olsa gıdecek kılo.bu bsefer kararverdım.o kadar gıysı benı beklıyo giyemedıgım..ama karralıyım artık..
ben ikinci çocugumdada çok yuruyuş yapmadım fakat evde leslie 1 sat ondan.2 saat bısıklet surdugum olurdu.karın egzersızlerı.mekık.63 kıloyken bıle çöp gıbı duruyodum spor elbet şart..yuruyuş ypamamsamda evde spor yapmaya başlayacagım.fırsat buldukça azda olsa sonraları çogaltırım

sagolcanım.bunlara birazdan tek tek bakıcam..pcdede ındırıım yaparım..3 çocuk .kimi okula gıdıyor kımı evde :)
şimdi ögleye yemek hazır olmalı mesela çocuklar gelecek eve.anca ikindi arası musait oluyorum spoara.mnik uyuyunca çocuklarda evdeyken tamamdır yapıcam.sagol

Buda benim Simdi giyip denedim 36 beden etegim ve S gomlegim arada giyiyorum bakiyorum

Eklentiler

• 20160315_110753.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 20160315_110210.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 20160315_110151.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 44
Ay ne güzel ya. O zaman ben de hemen pilatese başlayayım. Kardiyoyu da unutmamak lazım. Karın bölgem benim en büyük problemim. İnşallah verebilirim. Bol bol spor yapayım.

Sabahlari maydonoz suyu ac karnina 15 gun deneyin iyi geliyor yag yakiyor wc sorunu hal oluyor
Ve yogurt kuru zencefili tarcinli zerdecalli cok etkili yag yakici gobek eritick ozelligi var

Cok efor sarfettim gucum kalmadi biraz enerji protein verelim vucuda :d yoksa ölu gibi dolasiyorum

Öğle menüsü
1 dilim ince sucuk 26 kcal (8g)
Ben 4 tane yedim = 104 kcal
1 tane lokum 38 kcal (10g)
3 adet kurabiye 338 kcal (120g)
Ve su

afiyet olsun.spor çok yapıyosun zaten..dolu karınla zaten çok çabuk yorulma oluyor
Ay ne güzel ya. O zaman ben de hemen pilatese başlayayım. Kardiyoyu da unutmamak lazım. Karın bölgem benim en büyük problemim. İnşallah verebilirim. Bol bol spor yapayım.
kolay gelsın sanada
Sabahlari maydonoz suyu ac karnina 15 gun deneyin iyi geliyor yag yakiyor wc sorunu hal oluyor
Ve yogurt kuru zencefili tarcinli zerdecalli cok etkili yag yakici gobek eritick ozelligi var
maydanoz suyu pek içemem ben ama şu yogurt kurunu bi ara sadece akşamları yapmıştım.tam istikrar yakalayamadım..ama olabılır tekrar deneyebılrım.evde mevcut

Tadi guzel ama eksi erik suyu gibi
2 avuc maydonoz 1 su bardagi su blandidan gecir suz 1 adet limon icine ben cok begendim tadini

Ve kapanis
Aksam menusu:
4 corba kasigi firinda karnibahar
10 kcal (40g)
4 corba kasigi yogurt
79 kcal (120)
1 saat tempo yuruyus 500 kcal
1 saat pilates 200 kalori

Gun icin de Kalori hesaplamasi
2 saat tempo yürüyüş 1000 kcal
Egzersiz 200 kcal
1 saat pilates 250 kcal = 1.450 kcal
Yediklerim:
Sabah
90 kcal +30 kcal+15 kcal
Oglen
26 kcal + 104 kcal + 38 kcal + 338 kcal
Aksam
10 kcal
79 kcal = 730

1.450 - 730 = cepte bana kalan kalori 720 :))

O kadar hafifledim ki kendimi kuş gibi hissediyorum
Papatya yaptin mi pilatesleri? :)

Bugün ben de 1 saat koşu yaptım. Yaklaşık 30dk da aletlerde çalıştım. Diyetkolikin gösterdiğine göre 882 kalori yakmışım.

afiyet olsun..plates yapmadım.şimdi boş vaktım var bakacagım birazdan

akşam maalesef kaçırdım biraz.üzüldüm ama giden giit artık mideye..neyse.
sabah 2 dılım ekmek
yumurta,az peynır ve yeşillikler..

öglen küçük bi tabak kurufasulye ve salata..
5 mekık çektım..şimdi bakacagım neler var plates...sonra bisiklet surerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…