afiyet olsun.gayet ıyı gıdıyosunKahvaltida bir haslanmis yumurta.iki uc parca peynir..oglen yarim tabak makarna.yogurt corbasi bir kase.suan okuldayim.arkadaslarin atistirmaliklarindan bir iki, bir iki atoyirum. Agzima.aksam kayinvalidem ne yaptiysa.yemege davetliyiz.yemekleride muhtesem olur.bakalim aksam dikkat etmeye calisicam
sen bayagı bayagı yemeyi azltmışsın maşllh :)Kahvaltiyla ogleni bir yaptim.bir haslais yumurta, yarim el buyuklugunde ekmek peynir ve zeytin.aksam haslanmis k.b ah ar yogurtlu ve yaninda yarim tabak makarna.ara ogun daha yemedim.
afiyet olsunn.nasıl gidiyo attınmı kabızlık işinisabah
1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin 5 çeri domates maydonoz şekersiz çay
ara süt 1 mayısı 1 ceviz
öğlen
haşlama brokoli, patates, havuç, ayran
yarım saat yürüyüş şekersiz kahve
ara bitter çikolata, yarım elma
tabiki gleblirsin.gel kılo kaç yaş kaç boy kaç :)))Merhaba bende bu gruba katilabilirmiyim umutsuzca geziniyordum ki sizi kesfettim
tabiki olursun.imkansız dıye bişey yoktur.öncelikle zaten çok gençsin.halıyle bi dıyete başlasan matabolızman hemen çalışmaya başlayacak.bu yaşların kıymetını bılın yaş ilerledıkçe kılo vermek zorlaşır..hadı bakalım kolay gelsın.yarın gel artık ne yıyon ne içiyosun yaz.dügün ne zamanYaşım 25 boyum 1.65 kilom 125 tahmini olarak yarin sabah tartilacagim :) tesekkur ederim.. Fit bir gelin olmaya geldim :) hadi Bismillah
hadi hayırlı olsun :) görüşürüzDüğün daha belli degil de evlenme teklifi etti edecek farkindayim bu yuzden hazirlanayim dedim :) yarin gorusmek uzere :)
başlamak önemlıydı.onuda yaptın şimdi sıraya azim geliyo..azimli olup vazgecmeyeceksin inşallh..senın yolun birazdaha uzun ama çok guzel olacak sonu..afiyet olsun..Merhabaaaaa tartildimmmmmmtam tamina 124.4 kiloyum insallah 60 kilo olacagim zor olacak ama basaracagim. Kac yil surerse sursun yerimde saymaktan iyidir.
Kahvaltim (11.30) :
1 domates,1salatalik,bir tutam maydonoz,bir iki catal tel peynir,1 haslanmis yumurta,1dilim cavdar ekmegi ve 1 fincan sekersiz cay :)
afiyet olsun.meyvenın yanında bi çay bardagı süt,veya ayran içeblirsin.kan sekerını dengeler.yada 5 badem fındık gıbı yıne dengeleyecek kuruyemıştende faydalanabılırısn14.30 ara 1 kirmizi elma tarcinli
Elma biraz buyuktu baska bisey koymayayim yanina dedim ogle yemeginide atliyorum kahvalti 11,30 oluncaafiyet olsun.meyvenın yanında bi çay bardagı süt,veya ayran içeblirsin.kan sekerını dengeler.yada 5 badem fındık gıbı yıne dengeleyecek kuruyemıştende faydalanabılırısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?