Malesef:) cok soğuk ve yagmurlu ama yine de yaptimmenün çok guzel heleki spor yapıyosun.o ayrı guzel..havalar guzel desene oralarda :)
aynen burasıda öyle..benım çocukları bırakacak yerım yok.olsa yuruyuş ne guzel olur.Malesef:) cok soğuk ve yagmurlu ama yine de yaptim
Biz Beraber yapiyoruz :)) sıkı giydir hic sorun olmazaynen burasıda öyle..benım çocukları bırakacak yerım yok.olsa yuruyuş ne guzel olur.
oy üst baş kalmaz bizde.çamurlara bulanırız :))) bide bende 3 çocukBiz Beraber yapiyoruz :)) sıkı giydir hic sorun olmaz
Bugun ki menum
Sabah maydanoz suyu
1 dilim (kepeksiz) ekmek
1 adet domates salata
1 yumurta
3 zeytin(tuzsuz)
Cok az peynir (tuzsuz)
Karin egzersizi ( 40 dk )
Oglen 1tane lokum
1.5 lt su
1 saat yuruyus
Aksam
Saat 16.00 'da 3.4 yemek kasigi yogurt
1 tane bonfile
(Ekmek yok)
Kapanis: 1 saat pilates
Hos geldin katiliriz tabisii :)
Sabah egzersiz 100 kalori ordan
Oglen yuruyus 1 saat tempolu 500 kalori
Aksam pilates 250 kalori
= 850 kalori harcadim bugun sadece yaptığım egzersizler
:) subat ayinda basladim 65 kg ile mart 12 sinde 59 kilo oldumMaşallah peki neler yiyorsun kaç kiloydun kaç kilo oldun ne kdr zamanda hedefin nedr :)
:) subat ayinda basladim 65 kg ile mart 12 sinde 59 kilo oldum
Valla hem yuruyus kosu hem pilates karin egzersizleri kendi capimda :d
Diyette kendi capimda yapiyorum
Sabah 7 de 1 saat yuruyus ve kosu
Sabahlari maydanoz kurum var o cok iyi
1 dilim kepekli ekmek
1 domates salata
3.4 tane zeytin tuzsuz
Peynir tuzsuz
Yaninda su
40 dk karin egzersizi
Oglen 1 saat yuruyus kosu
Egzersizler
1.2 tane salata acikirsam veya elma
Aksam 4.5 gibi de ekmeksiz yogurt veya corba cok icerim veya baska bisey kizartma haftada bir gun
Kapanis: 1 saat pilates
Ve 1.5 lt su
Kalorilere bakiyorum yediklerime nette yedigimide yakmaya calisiyorum hemen
1 ay 20 gun gibi surede 7 kg verdim
Hedefim 50 kg olmak
Gun icinde 1 dilimden fazla ekmek tuketmiyorun bazen 2.3 gun boyunca yemedigim bile oluyor
Aynen bende abur cubur kalmadiİnşallah en kısa surede verirsin bende 70.5 kg ile geçen pazartesi başladım bu sabah tartildigimda 67 olmusum hiç spor yapmadım sadece yemekten kestim gevrek yiyorum sabah akşam 4 gbi de balıklı yada tavuklu salata yiyorum onun dışında 2.5ltre su iciorm iki tane ceviz yiyorum 1 gibi 7 gibi de yeşil elma yiyorum sora yatiorm :) hedefim 55 bakalm ne kdr surede vericem ama kafamda bitirdim abur cubur hamur islerini
Aynen bende abur cubur kalmadi
Ama gevrekten uzak dur derim daha saglikli seyler ye bence bi omur gevrek yiyerek gecmez :)
Sebzeye yonel ben oyle yapiyorum
Sende cabuk vermissin demek ki iradene sahip cikabiliyorsun
Zamanin varsa sabah yuruyus yap tempolu 1 saat veya gun icinde muhakak yap varsa vaktin 2 saatGevreği birakicam yumurta beyazı peynir fln yicem sabah ekmekle aram yok zaten aslinda oğrenmek istediğim acaba kilo vermem ne kdr zamanda yavaşlar yada durur
Zamanin varsa sabah yuruyus yap tempolu 1 saat veya gun icinde muhakak yap varsa vaktin 2 saat
Günde sadece 1 dilim kepekli ekmek yersen cok iyi
Oglen Acikinca yesillige salataliga yonelirsen oda güzel
5 ten sonra yemek yeme derim
Ben gunde 2 ogun yemek yiyorum genel de cunki kuculdu midem
Birde su kalori hesaplamalrina bakabilirsin play store den kalori hesaplama diye cok iyi oluyor her sey var
Varsa vaktin evde pilates bence yap vucud sıkılasıyor ve inceliyor benim bel 78 di simdi 71 incelmeye birebir uzatiyor vucudu seyri bozmazsan verirsin tabi kilo
Sen daha cabuk olursun yasin genc :) hos bende yaşlı olmasam daYa bir şey söylicem, ben de size katılayım mı? Tek başıma motive olamıyorum. Beraberce verelim kiloları. Yaş 20, boyum 1.62, kilom 60. Kilomun 50 olmasını istiyorum.
tabikide gel.maşallh nasıl 1 haftada 3 kılo verdın anlatırmısın.ben anca haftada 700gr verıyorum.Kızlar ben bi haftadır diyete başladım 3.5 kg verdim benimle beraber diyete katilirmisiniz
senınle başlangıç kilolarımız aynı ve hedeflerımızde aynı sayılır bende 57 olsam yeter dıyorum :)İnşallah en kısa surede verirsin bende 70.5 kg ile geçen pazartesi başladım bu sabah tartildigimda 67 olmusum hiç spor yapmadım sadece yemekten kestim gevrek yiyorum sabah akşam 4 gbi de balıklı yada tavuklu salata yiyorum onun dışında 2.5ltre su iciorm iki tane ceviz yiyorum 1 gibi 7 gibi de yeşil elma yiyorum sora yatiorm :) hedefim 55 bakalm ne kdr surede vericem ama kafamda bitirdim abur cubur hamur islerini
gel canım tabıkı.hoşgeldin.benımde boy 1,62.verırısın tabıkı hemde çok kolay.ah o yaşta dıyet neır bılmezdım ;:Ya bir şey söylicem, ben de size katılayım mı? Tek başıma motive olamıyorum. Beraberce verelim kiloları. Yaş 20, boyum 1.62, kilom 60. Kilomun 50 olmasını istiyorum.
Sen daha cabuk olursun yasin genc :) hos bende yaşlı olmasam daben 27
Pilates ile baslayabilirsin
Sıkıllasmak ve incelmek icin kesinlikle on numara cozum
Bende 59 kg hedefim 50 :) boyumuz ayni
maşallh ne guzel.tebrık ederım..Aksam sinir harbiyle uyudum sabah gulerek basladim gunee Gunaydiiinnnn :)))) 1 gunde 1 kg dan fazlasini yakmisim tartim hassas olmadığı icin göremiyorum tam olarak..
Dunki yaktigim kalorilerden olsa gerek daha Mart 'n 12 sinde 59 idim bugun 58 ila 57 arasiyim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?