evet gözukmuyodun sen.maşallh az kaldı vermene ha gayret :)Merhaba arkadaslar.uzun zamandir yazamiyorum.ama yediklerime dikkat etmeye calisiyieum.arda bu hafta asiriya kactigim oldu.sabah tartildim.63 kiloya inmisim.....son 3 kilo.verdikce kendimi daha cok sevmeye basliyoeum
Hemen yuruyus yap derim 1 saat tempoluAma ben bugun aksam asiri derece cok yedim.sonrada pismanliktan kivraniyorum
bugün dengelersın..olur arada :)Ama ben bugun aksam asiri derece cok yedim.sonrada pismanliktan kivraniyorum
Canım o kadar saat nasıl aç duruyosun? Kilo verememe sebebin uzun süre aç olduğun için metabolizmanın yavaşlaması olabilir. Evet yürüyüş yapmak baya faydalı olacaktır ama çok az bile olsa muhakkak her 2-3 saatte bir birşeyler yemelisin.Evet arkadaslr sabah bir haslanmis yumurt dort parmak buyukuginde ekmek biraz peynir.iki lokmalik tahin pekmez.ogle yemegi yemeye firstim olmdi.aksama kadar acim artik.ben kilo veremez odum hareket etmeliyim aslinda okuldaki tempo yetmiyor.gunler uzasin.aksamlari bir saat yururem sanirim geriye kalnlari veririm
çok iyi yapmışsın.koşma epey efor sarfedıyosunBen de bugün 1 saat koştum, yine yarım saat aletlerde ağırlık çalıştım
gayet guzel.hiç uzun felan dıye duşunme.az zada olsa gıdıyo işte ne guzelSelam bayanlar.bugün tartılma günümdü ve 63.00 kiloyum 65 ten ki küsüratıda vardı.63 e düştüm.spor yapmadan 3 haftada
biraz uzun ama neyse 64ile 63 arasını iki haftada verebildim.kaçamaklarım oldu tabiii
tebrık ederım..kaç kıloydun.şimdi kaç lıko oldun..ben anca evde spor yapıyorum.onun bıle faydası oluyor..Günaydıınn... Bugün ben de tartıldım ve 1 kilo daha vermişim. Çok mutlu oldum. Kilo verdikçe daha çok hırslanıyorum. Akşamüstüne doğru spora gitmeyi düşünüyorum. :)
İlk başladığımda 62.5tum. Şimdi 59 olmuşum. Aslında tam diyet denemez, yediklerime mümkün olduğunca dikkat ediyorum. Okuldan fırsat buldukça da spora gidiyorum. Evde spor yapmaya üşeniyorum, ama spor salonuna daha istikrarlı gidiyorum o yüzden spor salonuna yazıldım. Bugünde 1 saat koşu yaptım. :) Bir de akşam geç yemek yememeye dikkat ediyorum.tebrık ederım..kaç kıloydun.şimdi kaç lıko oldun..ben anca evde spor yapıyorum.onun bıle faydası oluyor..
dıyetmı yapıyosun..
ne guzel 50 li rakamları görmüşsün :) spor varsa daha çabuk gıdıyo evetİlk başladığımda 62.5tum. Şimdi 59 olmuşum. Aslında tam diyet denemez, yediklerime mümkün olduğunca dikkat ediyorum. Okuldan fırsat buldukça da spora gidiyorum. Evde spor yapmaya üşeniyorum, ama spor salonuna daha istikrarlı gidiyorum o yüzden spor salonuna yazıldım. Bugünde 1 saat koşu yaptım. :) Bir de akşam geç yemek yememeye dikkat ediyorum.
bak maşallh ne guzel gıdıyosun..artık bence dıyete epey alıştık.artık benımde kaçamaklar oluyo ama eskısı gıbı olmuyo şükür. :)GÜnaydın.bugün öylesine tartılayım dedim veee 62.40 gördüm.daha kahvaltı yapmadım öğlen le kahvaltı bir olucak
kendime yumurtalı kaşarlı tost yaptım.akşam eşimle yemeğe çıkıcaz umarım aşırıya kaçmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?