- 7 Ekim 2012
- 410
- 471
- 303
Hoşgeldinn. :) anlat bakim kaç kılosun hedef kaç , boy kaç :))ben de katılsam iyi olacak
nerdeydin sen :) ne yaptın.hadi başla artıkbenimde vermem lazım öncelikle 6 kilo var
hoşgeldın canım..kılon hiç kotu degıl.sen bacak egzersızlerı yapacaksın bol bol.dıyetle istadıgın kıloya ulaşırsın..ama bacak egzersızı yapbende katılmak istiyorumpolikistik over'liyim 1.68boy 62kiloyum özellikle basenlerimden çok şikayetçiyim 53-54 kilo olmak istiyorum ama o hırs yok bende neden yapamıyorum :/
hoşgeldin tabıkı gel.kaç kılosun.boy kaçBende katılsam iyi olacak...
Geldim geldim grip oldum kaç gündür tekrar basliyorum inşallahnerdeydin sen :) ne yaptın.hadi başla artık
hoşgeldın canım..kılon hiç kotu degıl.sen bacak egzersızlerı yapacaksın bol bol.dıyetle istadıgın kıloya ulaşırsın..ama bacak egzersızı yap
hoşgeldin tabıkı gel.kaç kılosun.boy kaç
hoşgeldın canım..kılon hiç kotu degıl.sen bacak egzersızlerı yapacaksın bol bol.dıyetle istadıgın kıloya ulaşırsın..ama bacak egzersızı yap [/QUOTE .!.:çok acil vermem gereken bir kilo yok ama almakta istemiyorum hırs yapıp vericem :))
Günaydın :) başladığımGÜNAYDINLAR BAYANLAR
Gidecek ınşallah kilolar.bende geldim :) kızlar bende bu pazartesi 78.4 kilo ile diyete başladım. bugün 77.5 kilo idim sabah tartıda. Bende çok yemek yiyen biri değilim ama evlendikten sonra bir süre kullandığım hormon ilaçlarını bırakınca çok kilo aldım şimdi bu ağırlıklar gitsin istiyorum bende umarım başarırız birlikte
Afıyet olsunsabah bi dilim kepek ekmek 2 parça beyaz peynir 5 tane zeytin 4 tane çeri domates az marul şekersiz çay
ara yarım galeta
öğle yarım kase tavuk suyu çorbası az tavuk pane ayran
Afıyet olsun. Sabah meyve yemek saglıklıymış aslında ama bi türlü alışkanlıgım yokSabah 1 dilim kepek ekmeği ve bir portakal yedim. Ara öğünde 1 muz öğlende 1 dilim ekmek 200 gram yoğurt yedim 3 tane de küçük kornişon turşu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?