Tek başına kilo veremeyenler

iyi akşamlar kızlaar.evet canım yetkili servisi aradım cumartesi geleckmiş bemde boş geçsin istemiyorum.senle aynı saatlerde çıkmışız yürüyüşe 07papatya.bende tempolu 45 dk yürüyş sonra eve gelince 15 dakikada mekik bacak hareketleri yaptm ılık suyumu içtim duş aldm şimdi yeşil kahvemi içiyorum.inşlh bu ayın sonunda 8 kilo vermek istyrm

Eşim evde dıye çıkabıldım. Ah hergın çıkabılsem.
Yeşil kahvenın tadı nasıl. İşe yarıyomu

Eşim evde dıye çıkabıldım. Ah hergın çıkabılsem.
Yeşil kahvenın tadı nasıl. İşe yarıyomu
koşu bandın yokmuydu senin?uff hemde nasıl işe yarıyor yediklerin hoop hemen gdyr yağ erityr enerjide veriyor.tadı çok gzel.normal türk kahvesinin ham kavrulmamş hali işte.meesela türk kahvesini Acı asla içemem ama bunun tadı çok gzel canım

Yok koşu bandım. Evde kondısyon bısıkletım var . Uygun yer olsada alsam :))
Ya demek tadı guzel. Bagırsakmı çalıştırıyo ne gıbı etkısı var

Birde kendınmı ögutuyosun. Nasıl kullanıyosun
evet canım bağırsak çalıştırıyor istersen nette araştr hiçbir yan etkisi yok vucuttaki yağdan eritip götürüyomş.diğer bitkisel çaylar gibi halsizlik yapmıyor.hayır canım burda güvenilir bi aktar var kutuda ağzı kapalı 100 gr 15 tlye alıyorum bi bardak suya bi tatlı kaşığı kahve gibi bi taşm kaynatıp içiyorum.önceleri sabah aç karna ve gece 11 de içiyodm.şuan sabah limonlu ılk su içiyorum tok tutuyo gibi kahvemide genelde yemekten hemen sonra içiyorum.etkisi kahvaltı yapınva başlıyo daha kahvalt yaparken karnmda savaş başlıyor gün içinde başka zaman rahatsz etmiyr canım

Yok koşu bandım. Evde kondısyon bısıkletım var . Uygun yer olsada alsam :))
Ya demek tadı guzel. Bagırsakmı çalıştırıyo ne gıbı etkısı var
bu arada benmde uygun yerm yoktu hiç eşyaları üst üste koydm resmen aldm ona özel yer açtım onun için neler yaptm ama o beni yarı yolda bıraktı

Benım bagırsak problemım yok. Onu kullansan wc den çıkamam herhal :)

bu arada benmde uygun yerm yoktu hiç eşyaları üst üste koydm resmen aldm ona özel yer açtım onun için neler yaptm ama o beni yarı yolda bıraktı
Iyı etmışsın almakla tamır oldummu ne guzel

Merhabalarr
Sabah
2 dılım ekmek
Omletın yarısı
Peynır
Domates
Çok az zencefıllı bal ve cay

Öglen
Kuçuk tabak kuru fasulye ve bolca salata yedı

Bende bı ara spor salonuna gıdıyodum. Koşu bandı da en az 40 dk kalıyodum. Hala 1 aylık daha uyelıgım var. Onuda bu aralar gıdıp konuşayım barı.hafta sonuda olsa gıdıp hem bıtıreyım hemde faydasını goreyım

fırsatın varsa git canım madem üyeliğin var.yok servisi bekliyorum hafta sonu gelecek inşlh yenisiyle değiştirirz çünkü 4 kere kullandm.anlamadm sıfr ürün 1.150 tl öyle ucuz bişi de değil.tamir olana kadar dışarda yüryecm yapck bşi yok.bayrama kadar 15 kilo vermeliym hedefm buydu caymak istemiyrm.benmde sabah aynı menü.öğlen çekirdek çitledim elme yedm bitane akşmda hafif geçirecem.yarn lahmacun yaptrcam bugün böle geçsin yarın dengelensin;-)

Epey bi para tabı hakkını almak gerek. Benımde hedefım oruç başlamadan küsüratıda olsa 59 u görmektı. İnşallah olur dıycemde zormu ne ramazanda dıyet yapamıyorum. Öglen geciştirmişsin guzel bı yemek yeseydın. Aynı yaa benım çocuklarda hafta sonuna lahmacun istedi. Ahh gelme yeme

ve aleyküm selamm... bende limonlu suyumu içtikten sonra bi yumurta peynir 6 7 yeşl zeytn ekmeksiz ve şekersz iki.kupa çayımı içtim.ara bi elme yoğrt yiyecem akşama lahmacun var dengeliyimakşam yürüyüşede çıkacam inşlh

afiyet olsun :) misafırlıge gıtcem bende öglen..yemem ınşallh :)
yürüyüşe sanırım bende eşim işten gelince çıkacagım.1 saat yuruyemem sanırım eşim gelıp ben çıkana kadar hava kararır..burda yutuyuş alanı yok.bi stad var yazın halkada açılıyor.satd açılınca daha ıyı yuruyuş yapacak yerım olur..

ikimizden başka kimse yokmu yaaa
çok gelen oluyo ama istikrarlı yazanda oluyo devam edemeyende oluyor..

kilomu verene kadar burdayım ..zaten tatıle çıkınca ister istemez yıne kılo alarak dönuyoruz..nerden baksan kışada kılo verımıne devam ederım gıbi

canım inan burdada yürüme imkanı yok dbakırın bi ilçesnde oturuyorum çıkıyorum caddelerde sokaklarda dolanıp duruyorum kan ter içinde elimde suyla

kilomu verene kadar burdayım ..zaten tatıle çıkınca ister istemez yıne kılo alarak dönuyoruz..nerden baksan kışada kılo verımıne devam ederım gıbi
ben buralardayım eğer bi sorun çıkmazsa hep aktif olucam.anca bir yıla veririm zaten istediğim kiloyu.

canım inan burdada yürüme imkanı yok dbakırın bi ilçesnde oturuyorum çıkıyorum caddelerde sokaklarda dolanıp duruyorum kan ter içinde elimde suyla
ahaa bende muş merkezde oturuyorum :) ya aynen bende cadde sokak dolanıyorum.bazen utanıyorum çokmu gecıyom bu sokaktan dıye heheh :) şu stad açılsında orda tur atarım daha ıyı olacak
ben buralardayım eğer bi sorun çıkmazsa hep aktif olucam.anca bir yıla veririm zaten istediğim kiloyu.
aynen.kımse olmasada verırız beraber.bide halımızden anlıyoruz çocuklu ınsanlarız bazen bi gırıyorum ta akşama kadar gırmeye fırsatım olmuyo.bi baksan netın başındayım :) hafta sonu çok yogun oluyorum mesala gıremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…