Tek başına kilo veremeyenler

evet bugun
1 dılım ekmek.peynır haşlanmış yumurta domates salatalık ve çyla başladım bugun...
şimdi çocuklar kek istedı onu yapıcam..yemek yok :)

evet bugun
1 dılım ekmek.peynır haşlanmış yumurta domates salatalık ve çyla başladım bugun...
şimdi çocuklar kek istedı onu yapıcam..yemek yok :)
günaydın canım benimde aynı klasik kahvaltı yapıldı ara öğn ve akşamda ne var bilmiyorum dahabenimkilerde istiyor daaa yemesekmi bi dilimcik

Ögle yemegı yememıştım artık kekı ona sayayım bari akşam karnabahar var. Yanıbdada bi kaç köfte yerım yogurt

Kca bi dilim yedim istemeyın benden pasta börek dıyorum
allah iyiliğini versin.bende bağırıyrm oğluma dyorum istemeyin bendeeeeen.bi haftadr bişi yapmadm pasta falan kaçgndr istyrlar yapacam acıdım ama ben akşam yemeyecm yarına bi dilimimi saklayacamyani umut ediyorum akşam yemem inşlh

Yok yaa. Evde yapılınca dayanılmıyo.nerde yardım nerde destek :))

Haftaiçi çok ıyı gıdıyorum hafta sonu bişeyler çıkıyo hep az az gıdıyo işte bu yuzden kılo

Yarına bakalım ne çıkacak kilom. Bugun 1 saat yuruyuşümü yaptım. Ama hiç fayda saglamayacak o kadar yedım çunku yakarmı bılmem

Yarına bakalım ne çıkacak kilom. Bugun 1 saat yuruyuşümü yaptım. Ama hiç fayda saglamayacak o kadar yedım çunku yakarmı bılmem
benmde bugn misafrm vardı öğln iki çatal menemen yemiştim akşamda üç kaşk buldr iki parça et ve salata yedm pasta yapmştım amaaaaa ağzmı bile sürmedim tadına bile bakmadm kendime inanamıyorum.misafr gelmeden 15 dakika spor hareketleri yaptm mekik bacak hareketleri falam bide titreşimli kemer var ona grdm biraz

Valla tebrık ederım. Azim olacak işte ne guzel. Bugun bizim evde dogum gunu kutlaması var

Bu hafta 200 gr vermiş gözukuyorum. 66.4 kılom. Hafta içi neguzeldi kılom. Bugünüde bi atlatsaydım fazla yemeden

Günaydıınn.... tartıldım geçen cumartesi başladığım maratondan bugünee..104.6 dan 102.0 olmşm çoook mutluyum.tartıda bu sayıları görmeyeli çok oldu.şimdi hedef haftaya 100 ün altna düşmek.

of işin zor valla canım.öğlen ye eğer yiyeceksen.bende bi dilim bugün öğln yiyecem
Misafırler akşama gelecek. Napıcam ben

Tebrık ederım canım. Çok güzel vermişsin. Bu azımle daha hızlı gıder kılon. Yruyuş bandın ne oldu tamır ettılermi

Misafırler akşama gelecek. Napıcam ben

Tebrık ederım canım. Çok güzel vermişsin. Bu azımle daha hızlı gıder kılon. Yruyuş bandın ne oldu tamır ettılermi
tşklr tatlımm..İnşallah canım yaa şu üç basamaklı sayıdan bi düşseydm..bandmda hala servisi bekliyoruz hafta sonu işi çıkmştı acil gelemedi yarn kesin geliyomuş.bantta olsaydı bi kilo daha ekleerdm bence. sağlık olsn.canım akşam yeme bence bi dilim sakla yarın yersn artık benm fikrm yanii

Evet kesın 1 kılo daha verırdın. Bende akşam yemek yemıyım bi dilim pasta ywrım dıyodum. Dur bakalım

Bugun yürüyüşe vaktım yok. Minik uyuyo çıkamam. Evde leslie acayım bari öyle spır yapmış olayım. Öglem yemedım daha. Kabak yemegım var yogurtla yıycem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…