- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
ayy çok komikk e vet bende öyle düşünüyorum çokmu geçtim burdan diye :-D:-D.ne gzel birbirmzn halinden anlark işteahaa bende muş merkezde oturuyorum :) ya aynen bende cadde sokak dolanıyorum.bazen utanıyorum çokmu gecıyom bu sokaktan dıye heheh :) şu stad açılsında orda tur atarım daha ıyı olacak
aynen.kımse olmasada verırız beraber.bide halımızden anlıyoruz çocuklu ınsanlarız bazen bi gırıyorum ta akşama kadar gırmeye fırsatım olmuyo.bi baksan netın başındayım :) hafta sonu çok yogun oluyorum mesala gıremıyorum
ben 2 buçuk lAhmacun iki bardak ayran ve bol salata yedim hakkettimde iki gündr dzgn bişi yemiyordum.üstne bide 1 saate yakın tenpolu yürüyş ve 15 dk spormuda yaptm şuan kahvemi.içiyorumİyi akşamlar
Öglen misafırlıkte tabagımdakılerı yedım yaakşam bişey yemedım. Bıtkı çayı ve suuu ile günü bitirıyorum
Afıyet olsun. Yarın bizdede lahmacun var. Yemesem ıyı olur dıyorum ama yapamam gıbı..spor yaparak ıyı etmışsınben 2 buçuk lAhmacun iki bardak ayran ve bol salata yedim hakkettimde iki gündr dzgn bişi yemiyordum.üstne bide 1 saate yakın tenpolu yürüyş ve 15 dk spormuda yaptm şuan kahvemi.içiyorum
bi meyve yeseydn bari canmMide boş :)) ama akşam boş olması daha ıyı.
Yok bu saatten sonra yemıyım artık. Zaten kalorılı şeyler yedım.bi meyve yeseydn bari canm
3 kızım var. 10-6-3 yaşındalar. Yok muşlu degılım. Eşim kamu kurumunda çalışıyor. Tayınle gelmıştık. Kısmetse yaza bitiyor dogu görevimiz. Yani taşınma var bana :) senin çocuklar kaç yaşında. Kız erkekkaç çocuğun var kaç yaşndaydn canım.muşlumusn?
allah bağışlasın canım.benmde 3 çock iki kız bi erkek.taşınma çok zor yaa.ben dbakırlıyım 29 a grecem mayısta nasipse canmBen çocukların yaşı dıye okumuşum :))) e bende az kaldı 36 olmama
Allah senınkılerıde bagışlasın. Maşallah gençsın daha. Metaboluzman saha ıyı çalışırallah bağışlasın canım.benmde 3 çock iki kız bi erkek.taşınma çok zor yaa.ben dbakırlıyım 29 a grecem mayısta nasipse canm
amin canım ecmain.evet ama kiloda çok fazla işte şu üçlü rakamlardan bi düşseydm bu ay.şimdi veremessem yaş ilerledkçe oturur dye korkuyorumAllah senınkılerıde bagışlasın. Maşallah gençsın daha. Metaboluzman saha ıyı çalışır
verırısın.kararlı olduktan sonra gıdecek elbet.zaten kılo verdıkçe hoşuan gıdıyo insanın..banada bugun komşular zayıflamışsın sen dedı.hiç dıyet yaptıgımıda söylememıştım..artık azda olsa farkedılıyor demekki..evet fazla artık kılolar yerleşmeden vermek gerek.zaten yuruyüş bandıda almışsın.çok faydasını göreceksin onunamin canım ecmain.evet ama kiloda çok fazla işte şu üçlü rakamlardan bi düşseydm bu ay.şimdi veremessem yaş ilerledkçe oturur dye korkuyorum
günaydınn.benmde 1 dlm ekmek eksikle aynı klasik kahvaltı.öğlen lahmacunda yesen bi zararı olacağni sanmıyorum bi tane yesabah klasık kalvaltı.haşlamnış yumurta,peynır,domates 2 dılım ekmek ve yeşil çay içtim..
öglen lahmacun yemeyıp köfte yemeyı duşunuyırum..ianşallh yapabılrıım :)))
Evet 1 tane yiyebılırım. Pazartesı tartı günügünaydınn.benmde 1 dlm ekmek eksikle aynı klasik kahvaltı.öğlen lahmacunda yesen bi zararı olacağni sanmıyorum bi tane ye.burda tartı günü vardı değilmi?
Afiyet olsun. Benım bugun dıyet çok kötüydü.beklenmedık misafır geldi pasta böreklerıyle gelmışsabah klasik kahvaltı öğlen bol yeşillikli kısır akşamda bi küçük kase çorba bol bol suu.bugnlük spor yok
oh oh afyt olsn bende bi lokmack kek götrdm akşm:-(Afiyet olsun. Benım bugun dıyet çok kötüydü.beklenmedık misafır geldi pasta böreklerıyle gelmışah ah. Yarın tüm gün aç olsam yıne kurtarırmıyım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?