Tek başına kilo veremeyenler

günaydın limonlu ılık suyumu içtim kahvalrım iki yumurta omlet.bi kase yoğurt peynir ve domates salatalıkiki bardak şekersiz çayla.ve ekmeksiz...

nefesliva..evet canım elimden geldikçe haftanın 5 günü yürüyş artı egzersizde yapıyorum.ilk hafta iki kilo verdim bile.verirsin canım merak etme.Allah yardımcın olsun bebeğini kucağına almayı nasip etsn inşlh

Aslinda kilonuz okadar yok boyunuz kac
Boyum fazla yok 1.62

Afıyet olsun. Ben aslında tam dıyet yapınca çok ıyı gıdıyor ama bende hafta sonu yıyınce yarısını gerı alıyorum. Maalesef çocuklardan rahat dıyet olmuyo. Bak aklında olsun bebek olunca dıyet zor :)) şimdiden ver. Allah en kısa sürede sanada müjdeyı versın ınşallah

Sizler hergunmu dikkat ediyosunuz
Hayır edemıyorum. Sporda haftada 3 gun yuruyuş yapmaya çalışıyorum

Günaydın afiyet olsun canım
Kilo verebildi mi nasıl gidiyor diyet
Sen hiç gelmıyosunki begenmedın herhal beni :)))
70 kıloyla başladım 66.4 üm şuan. Yavaş gıdıyo

günaydın limonlu ılık suyumu içtim kahvalrım iki yumurta omlet.bi kase yoğurt peynir ve domates salatalıkiki bardak şekersiz çayla.ve ekmeksiz...
Afıyet olsun. Tek yapamadıgım yogurdu sevmeme ragmen sabah yıyemıyorum

Buyuk kızlar okula gıdıyomu senın. Guzel fırsat buluyosun sen

Öglen kuru fasulye yedım. Dayanamadım yanında pilavda yedim. Epeydır yemıyodum.şimdi evde spor yapacagım. Dün çıktım yuruyuşe bugun çıkamam.

Beğenmez olurmuyum bebeğim aşkolsun ama fazla yazmıyorum zaten,
cozuttukça geliyorum yine oldum 65 kilo benim bu halim ne olacak bilmiyorum
İyi hadi öyle olsun
Sen epey vermıştın ya. Olsun benden zayıfsın
Cabuk aldıysan hemen başlatsan dıyete ödem gıbı çabukta gıder aldıgın kılo. Bence sendeki ödem. Tez tekrar başla hemen gıder bi haftada

Senden kısayım ama bebeğim
64,4 tü sabah ama öğlen yine abarttım ki o biçim
şu boğaza dur demeyi beceremiyorum
iştah kesen çay alıcam kendime
ben o çayı içer yinede yerim gibi geliyor

Senden kısayım ama bebeğim
64,4 tü sabah ama öğlen yine abarttım ki o biçim
şu boğaza dur demeyi beceremiyorum
iştah kesen çay alıcam kendime
ben o çayı içer yinede yerim gibi geliyor
Biz çayında iştahını açarız
Valla az yemeyınce gıtmıyo işte. Akşam bayagı az yemelisinki tartıda zayıf çıkmak için degılde bugunku rakamı gormek için. Evemı gıdıyosun ögle yemegıne yıne

Aynen canım, bende ki iştah kimselerde yok
bazan bu iştahım yok diyenleri boğasım geliyor, neden bende sürekli var ya
yemeğe eve gidiyorum nadiren dışarda yiyorum,
çok yedim şimdi de ağırlaştım midem taş gibi oldu

o iştah bendede hiç kapanmıyor :) bide hızlı yıyorum dahada kötü
evde daha bi rahat oluyo insan yemekte.fazla kaçıyo işte..
bence bi bitki çayı iç.az hazmedersın..bende içeyim

o iştah bendede hiç kapanmıyor :) bide hızlı yıyorum dahada kötü
evde daha bi rahat oluyo insan yemekte.fazla kaçıyo işte..
bence bi bitki çayı iç.az hazmedersın..bende içeyim
bende hızlı yerim fazla çiğnemem
yemekten önce bitki çayı içtim şimdi maden suyu içiyorum

Benim de 164boyum kilomda 69.7 60olsam bi birde ben bugun bir halleyle.bi pogaca yedim ya birde calisan varmi zorlaniyonuzmu bazen ben aciktm zaman basima agri giriyo

Benim de 164boyum kilomda 69.7 60olsam bi birde ben bugun bir halleyle.bi pogaca yedim ya birde calisan varmi zorlaniyonuzmu bazen ben aciktm zaman basima agri giriyo
160 cm 64,4 kilo
Ben çalışıyorum az yediğim zaman başım ağrır aynen ve abur cubura dayanamıyorum

Ayni ya bazen yemiyorum dun cok iyi dayandm bugun sabah beri basim agriyor arkas pogaca almis birtane yedim inan agrim dindi

bende bi 60 olaydım dıyorum.hedeflere sırayla varalım inşallh.önceki hedef 65 olayım.sonra inşallh 60 olmak..daha 55 olmak msitiyom ben ..inşallh..

gelirim canım
minikim uyurken sporunu yap sen
başka zaman olmuyoki.ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…