iş yerıne kuruyemış kayısı felan götursen fatma.hem rahatca taşınılır.hem açlık çekmezsın160 cm 64,4 kilo
Ben çalışıyorum az yediğim zaman başım ağrır aynen ve abur cubura dayanamıyorum
sende aynene kuruyemış götursen işe.az az atıştırmalık olurdu sizeAyni ya bazen yemiyorum dun cok iyi dayandm bugun sabah beri basim agriyor arkas pogaca almis birtane yedim inan agrim dindi
evet canım biri sabahçı biri öğlenci fırsat yaratıyorum mecbur.servis geldi sonunda motoru komple yanmş sıfır ürünle değişim yapılacak..bi gelseydi dışarıda çıkardm aradaBoyum fazla yok 1.62
Afıyet olsun. Ben aslında tam dıyet yapınca çok ıyı gıdıyor ama bende hafta sonu yıyınce yarısını gerı alıyorum. Maalesef çocuklardan rahat dıyet olmuyo. Bak aklında olsun bebek olunca dıyet zor :)) şimdiden ver. Allah en kısa sürede sanada müjdeyı versın ınşallah
Hayır edemıyorum. Sporda haftada 3 gun yuruyuş yapmaya çalışıyorum
Sen hiç gelmıyosunkibegenmedın herhal beni :)))
70 kıloyla başladım 66.4 üm şuan. Yavaş gıdıyo
Afıyet olsun. Tek yapamadıgım yogurdu sevmeme ragmen sabah yıyemıyorum
Buyuk kızlar okula gıdıyomu senın. Guzel fırsat buluyosun sen
sofır ürün nasıl yanmışya. Ya daha tehlikeli olsaymış. Allah korumuşevet canım biri sabahçı biri öğlenci fırsat yaratıyorum mecbur.servis geldi sonunda motoru komple yanmş sıfır ürünle değişim yapılacak..bi gelseydi dışarıda çıkardm arada
O merdıven çıkmak zaten bi zülum :)) bende çıkıyorumbugnkü menüm klask kahvaltı ekmeksz.öğln misafrlikteydim bi dilim kek ve bitanecik elmalı pasta yedimşimdide bi kase yoğrt ve semiotu yiyecem bi tabak yine ekmeksiz.spor bugn yapamadm ama 4 kez merdiven inip çıktım pazaara falan gittim.bol su içtim içmeye devamm.
Aklımda canım boş bi anımda düzenleme yapacagımpapatya ilk sayfaya isimlerimizi boy ve başlangç kilomuzu yazarsan daha iyi olmazmı unutmayz hemkilo verdikçe güncellersn olmazmı?
Olsun. Bugun dengelersın. Proteıne agırlık ver bugun. Bırazda az yersen farkına bıle varmazsın kaçamagının. Bide bol su :)Gunaydinlar hayirli kandiller ben aksam.kacamak yaptim iki dilim pizzayla dondurma yedim
Afiyet olsun. Yapıyoruz tabı arada kaçamak ama caymıyoruz :)Ewt aynen oyle yapiyorun sabah iki dilim kepek ekmegi 5zeytin 2biber yedim ara ogun bir armut yedm
hayırlı kandiller canımBu arada hayırlı kandiller
Allah dualarınızı kabul etsin
hayırlı kandiller canım.kaçamak oluyor bazen dengelmk önemliGunaydinlar hayirli kandiller ben aksam.kacamak yaptim iki dilim pizzayla dondurma yedim
afiyet olsun..ben bugun yuruyuş yapamadım çok yagmur var..menun gayet güzelbende klasik kahvaltı yaptm.şimdi küçk bi kase çorba içtm.birazdan yürüyşe çıkacam.akşamda balık salata üç kaşık pilav yiyecm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?