- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 36
ben sabah klask kahvltm yaptm.saat 4 te faln bi elma yiyecm akşm üstü yürüyşe çıkacam..leslie program falanmı.benm pc yok tlfndan açabileceğim bişimi?Bugun yürüyüşe vaktım yok. Minik uyuyo çıkamam. Evde leslie acayım bari öyle spır yapmış olayım. Öglem yemedım daha. Kabak yemegım var yogurtla yıycem şimdi
evet bi egzersız programı.you tubeden izleyebılırısnben sabah klask kahvltm yaptm.saat 4 te faln bi elma yiyecm akşm üstü yürüyşe çıkacam..leslie program falanmı.benm pc yok tlfndan açabileceğim bişimi?
Hoşgeldın canım. Evet epeydır yoktun. Tebrık edrım çok güzel vermışsın kılo.ne yaptın neler uyguladın anlat bakalım.Merhaba arkadaslar yaklasik 1aydir yazamiyorum cok yogun calisiyorum 74kiloyla baslamistim.sabah tartildim 69:7 geldm
Afiyet olsun. Öglen çok acıkmıyormusun.iyi günler..bugn klasik kahvaltı iki lokma ekmek ve haşlanmş parates yedm iki şekersz çayla.öğlni geçiştrcm elmayla akşamda bi kase çorba küçük bi tabakta yumurtalı ıspanak yiyecm ekmeksz.saat 4 buçkta yüryşe çıkacam.
sabah 10 bçk gibi kahvalt yapıyrm yumurta tok tutuyor.bzm evde yemk akşm piştği için öğlende yüklenmiyrm kendime çok ta acıkmıyrm zatenHoşgeldın canım. Evet epeydır yoktun. Tebrık edrım çok güzel vermışsın kılo.ne yaptın neler uyguladın anlat bakalım.
Afiyet olsun. Öglen çok acıkmıyormusun.
gzel vermişsn canım bende yeşil çay dışında senin gibi gdyrm bi ay dolmadı on günde iki kilo gtti.ay sonu nasıl olacak bakalım.tebrik ederm gzel vermişsnYaklasik 1bucuk aydir dikkat ediyorum ama arada yiyorumda yemek yiceksem yuruyus yapiorum veya ogun ekmek yemiyorum sabahlari limonlu su iciyorum duzenli kahvalti yapmiyom ise gidiyorum iste kepek ekmegi zeytin peynir oglendede corba sebze veya et yemegi aksamlari genelde yogurt veya corba yiyom ama duzenli olarak yesil cay iciyorum ara ogun olarak armut cilek kayisi veya hurma yiyorum sizler nekadar verdiniz
güzel bi program.çogunu bende yapıyorum fakat düzenli yapamadıgım için bi verdım bi aldım ben.ayda 3 kılo anca verdım.arada yapsaydım kaçamak yıne olurdu..ama bu sefer bozmadan devam edecegım bakalım..inşallh nefsıme hakım olurumYaklasik 1bucuk aydir dikkat ediyorum ama arada yiyorumda yemek yiceksem yuruyus yapiorum veya ogun ekmek yemiyorum sabahlari limonlu su iciyorum duzenli kahvalti yapmiyom ise gidiyorum iste kepek ekmegi zeytin peynir oglendede corba sebze veya et yemegi aksamlari genelde yogurt veya corba yiyom ama duzenli olarak yesil cay iciyorum ara ogun olarak armut cilek kayisi veya hurma yiyorum sizler nekadar verdiniz
sen gec yapıyomuşsun.ben 8 de kahvaltım bıtmış oluyor..benım çocuklar öglen okuldan gelıyor.yemegım öglene yetışmış olmalı.sabah 10 bçk gibi kahvalt yapıyrm yumurta tok tutuyor.bzm evde yemk akşm piştği için öğlende yüklenmiyrm kendime çok ta acıkmıyrm zaten
gzel vermişsn canım bende yeşil çay dışında senin gibi gdyrm bi ay dolmadı on günde iki kilo gtti.ay sonu nasıl olacak bakalım.tebrik ederm gzel vermişsn[/verırısın emınım senden :))
Aslinda kilonuz okadar yok boyunuz kacEvett kahvaltı yapıldı
2 dilim ekmek
Peynır haşlama yumurta
Domates salatalık
Azcık bal ve yeşil çay
Evett kahvaltı yapıldı
2 dilim ekmek
Peynır haşlama yumurta
Domates salatalık
Azcık bal ve yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?