Tek başına kilo veremeyenler

Bugun yürüyüşe vaktım yok. Minik uyuyo çıkamam. Evde leslie acayım bari öyle spır yapmış olayım. Öglem yemedım daha. Kabak yemegım var yogurtla yıycem şimdi
ben sabah klask kahvltm yaptm.saat 4 te faln bi elma yiyecm akşm üstü yürüyşe çıkacam..leslie program falanmı.benm pc yok tlfndan açabileceğim bişimi?

dünüde atlattık.kurtuldum..şimdi daha düzenli olurum artık..
bi kaçgündür yedık o yuzden bugun hiç ekmek yemeyi düşünbmüyorum..

sabah peynır domates salatalık ve yeşil çay içtim..

evde gojjı berry var.sevmemıştım tadını..bitireyım barı.düzenlı kullanayım da etkısı varmı yokmu bıleyım

iyi günler..bugn klasik kahvaltı iki lokma ekmek ve haşlanmş parates yedm iki şekersz çayla.öğlni geçiştrcm elmayla akşamda bi kase çorba küçük bi tabakta yumurtalı ıspanak yiyecm ekmeksz.saat 4 buçkta yüryşe çıkacam.

Merhaba arkadaslar yaklasik 1aydir yazamiyorum cok yogun calisiyorum 74kiloyla baslamistim.sabah tartildim 69:7 geldm
Hoşgeldın canım. Evet epeydır yoktun. Tebrık edrım çok güzel vermışsın kılo.ne yaptın neler uyguladın anlat bakalım.

Afiyet olsun. Öglen çok acıkmıyormusun.

Bende öglen
Tavuk salata ve yogurt yedım
Öglen 1 saat yuruyuş yaptım
Arada cevızyedım
Akşamda
Kabak ye yemegıyle yogurt yedim

Yaklasik 1bucuk aydir dikkat ediyorum ama arada yiyorumda yemek yiceksem yuruyus yapiorum veya ogun ekmek yemiyorum sabahlari limonlu su iciyorum duzenli kahvalti yapmiyom ise gidiyorum iste kepek ekmegi zeytin peynir oglendede corba sebze veya et yemegi aksamlari genelde yogurt veya corba yiyom ama duzenli olarak yesil cay iciyorum ara ogun olarak armut cilek kayisi veya hurma yiyorum sizler nekadar verdiniz

Hoşgeldın canım. Evet epeydır yoktun. Tebrık edrım çok güzel vermışsın kılo.ne yaptın neler uyguladın anlat bakalım.

Afiyet olsun. Öglen çok acıkmıyormusun.
sabah 10 bçk gibi kahvalt yapıyrm yumurta tok tutuyor.bzm evde yemk akşm piştği için öğlende yüklenmiyrm kendime çok ta acıkmıyrm zaten

gzel vermişsn canım bende yeşil çay dışında senin gibi gdyrm bi ay dolmadı on günde iki kilo gtti.ay sonu nasıl olacak bakalım.tebrik ederm gzel vermişsn

güzel bi program.çogunu bende yapıyorum fakat düzenli yapamadıgım için bi verdım bi aldım ben.ayda 3 kılo anca verdım.arada yapsaydım kaçamak yıne olurdu..ama bu sefer bozmadan devam edecegım bakalım..inşallh nefsıme hakım olurum

sabah 10 bçk gibi kahvalt yapıyrm yumurta tok tutuyor.bzm evde yemk akşm piştği için öğlende yüklenmiyrm kendime çok ta acıkmıyrm zaten
sen gec yapıyomuşsun.ben 8 de kahvaltım bıtmış oluyor..benım çocuklar öglen okuldan gelıyor.yemegım öglene yetışmış olmalı.
gzel vermişsn canım bende yeşil çay dışında senin gibi gdyrm bi ay dolmadı on günde iki kilo gtti.ay sonu nasıl olacak bakalım.tebrik ederm gzel vermişsn[/verırısın emınım senden :))

bitki çayımı içtim.artık yavaş yavaş suyumuda yatana kadar içerim.bugunluk bitti bakalım :))

Günaydınnn
Ne guzel artık bahar gelıyo. Havalar ıyıce ısınsa.. Çok özledım yazı. Burda kış çok fena geçti :))))
Güzel bi kahvaltı yapayım ben

Evett kahvaltı yapıldı
2 dilim ekmek
Peynır haşlama yumurta
Domates salatalık
Azcık bal ve yeşil çay

Sabah 2kayisi bir bardak su ictim isle ev arasinda15dakika mesafa var yurudum avuc ici kadar iki kepek ekmegiyle kibrit copu kadar kasar peynir yedm 4zeytin iki biber sonra bir bardak su ictim ya beb hafta sonlari dikkat edemiyorum esim.surat yapiyor ben bir hafta sonu evde yiyorum ondada istedimi yicem diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…