Tek başına kilo veremeyenler

Kuzu pizza kalorisi sağlıklı kalori değildir canım. Yani yediğin sebzeyle aynı kalori gibi görünse de biri yağ yapar biri yağ yakar

Kuzu pizza kalorisi sağlıklı kalori değildir canım. Yani yediğin sebzeyle aynı kalori gibi görünse de biri yağ yapar biri yağ yakar
Of hep bu kocam yüzünden ya bugün temizlik yaptım yemek yapamadım pizza aldı yineama az yedim bu kez.yarın sebze alışverişine çıkıyorum

Of hep bu kocam yüzünden ya bugün temizlik yaptım yemek yapamadım pizza aldı yineama az yedim bu kez.yarın sebze alışverişine çıkıyorum
En iyisi kuzum; sebze + et + kuru baklagiller yemeklerin olmalı, günde iki tane de meyve yenmeli

Peki cnm ekmek konusunda ne düşünüyorsun
90 lardayken günde 7 ekmek yiyordum. Not ; ekmek sadece 'ekmek' olarak sınırlandırılması. 2 yk pilav=2 yk makarna= 1 dlm ekmek dir. Tabi 1 kepçe çorbada.
Sabah 3 dlm, öğlen 2 dlm ve akşam 1 kepçe çorba ve 1 dlm ekmekle günde 7 dilim ekmek yerdim. Biraz kiloya bakıyor bu iş, sen kaç kilosun?

Pilav hiç sevmem ama makarnaya dayanamam72 kiloyum malesef58 kiloydum eskiden antidepresanların da etkisiyle iştahımda artış ve umursamamak sayesinde bu kiloya geldim

Pilav hiç sevmem ama makarnaya dayanamam72 kiloyum malesef58 kiloydum eskiden antidepresanların da etkisiyle iştahımda artış ve umursamamak sayesinde bu kiloya geldim
Yakinmisiz. Bende 72.4 üm. Sabah 2 dlm, öğlen ve akşam 1 dilim yiyorum.

Yakinmisiz. Bende 72.4 üm. Sabah 2 dlm, öğlen ve akşam 1 dilim yiyorum.
Bende ekmek yemeyince doyamıyorum eğer az yersem abur cubura saldırıyorum kalori hesabı yapıyorum ama kalorim az olunca tatlı abur cubura saldırıyorum

Ay ne güZel:) peki arada kaçamaklar olunca kilo verebildin mi?benim tatlıya karşı feci Zaafım ve hele Regl dönemimde çok yiyorum
Aylarca 0 kaçamak yaptım, tatlıya aşırı düşkün olmama rağmen, kilolardan kurtulunca şimdi arada yiyorum abartmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…