Tek başına kilo veremeyenler

sabah 2 dılım ekmek peynır maydanoz çay
ara 1 kuru kayısı 1,5 cevız..mınık domates salatalık yedım.

Öglen fırında köfte pataes yedım. Salatayla ama gayet doyurucu olmadına ragmen açtım hala.1 dılımde ekmek aldım.olmadı tekrar patates aldım. Fazla oldu yaa göz doyumsuzlugu oldu sanki. Şuan doygun hıssedıyorum kendımı

bende katılmak isterim ya tek başına olmuyor başka konuları da takip ediyorum hırs olsun diye

Ayni sorun bende ama cok su ic ben de dun doyamiyordn bugun gune su icmeyle basladm yoksa doydumu anlamiyorun

bende katılmak isterim ya tek başına olmuyor başka konuları da takip ediyorum hırs olsun diye
hoşgeldin tabiki gel yaz.sende verırısın umarım.kılo kaç

Ayni sorun bende ama cok su ic ben de dun doyamiyordn bugun gune su icmeyle basladm yoksa doydumu anlamiyorun
içmez olurmuyum.zaten sabah uyanınca susamış oluyorum.hep uyandıgımda ilk su içerim.ama şu yemekten önce su için mide biraz dolsun dıyolarya onu yapıpı alışkanlık edınmek lagzım sanırım

iyi aksamlar kızlar.bugün kahvaltıda bir kasa sütlaç yedim. ne yapım cok seviyorum. baska birşey yemedim.ara
öğün yok.öğlen barbunya ve bulgur pilavı.hiç sevmem 4 -5 kasık yedim. ara öğün olarak okulda tuzlu cubuk kraker yedim.
akşam öğlen yaptığım yemek vardı.onu yedim.çok değil. midemin çeyreği bile doymadı.üzerine yine sütlaç yedim.bir kase.
ama başka zaman olsa sütlaçtan yatana kadar yerdim.şimdi bu saatten başka birşey yemicem.
burası şahane oldu.beni motive ediyor.fazla yersem buraya ihanet ediyormuşum gibi geliyor.
spor yapmasam da yemeği yarı yarıya indirdim ve ekmek hayatımdan çıktı.

Bende sabah kucuk kepekli tost yedim ara ogun elma yedim oglen yemegi yok simdidie birtane bol salatali bir lahmacun yedim

Merhaba yeni üyeyim bende katılabilir miyim? 155 boy 75 kg obezite 1. Seviyedeyim çok ama çok mutsuzum. Hipotroid hastasıyım.Crosfitt gibi ağır spor bile yaptım ama ne yaptıysam veremedim. Motive olamıyorum

inşallah canım pko da var zor gidiyor o yüzden sana da afiyet olsun
Yavaş verıldıgını soylerler evet ama aman vazgecme

Bende elma yiyorum. Insallah.hepimiz zayiflariz
Afiyet olsun.yaz meyvelerını özledım benn

kan şekerim düştü ya resmen elim ayağım titredi yarım top kek yedim
Yıne okadarcıkla kurtulmuşsun :) ben bi başlayınca duramıyorum.en ıyısı duzenlı ogun atlamadan aman şunuda az yıyeyım degılde hepsınden yeterı kadar yemek lagzım

Sütlaca bende bayılırımm. Çocuklar hiç sevmıyo anca eşimle ben yıyorum yapıncada. Ah bı yapsam bende bıtırırım ama sütlü tatlı hiç yoktan kötünün ıyısı hehehe

Bende sabah kucuk kepekli tost yedim ara ogun elma yedim oglen yemegi yok simdidie birtane bol salatali bir lahmacun yedim
Oy afıyet olsun. Çok guzel

Merhaba yeni üyeyim bende katılabilir miyim? 155 boy 75 kg obezite 1. Seviyedeyim çok ama çok mutsuzum. Hipotroid hastasıyım.Crosfitt gibi ağır spor bile yaptım ama ne yaptıysam veremedim. Motive olamıyorum
hoşgeldın ne demek katılabılırmıyım ne kadar kalabalık olsak o kadar ıyı olur. Biri kılo verse digerı motıve olur

Akşam bende öglenkı kofteden kalmıştı ondan yıyıp ıkı kaşıkta patates koyup yedım. Ama midem bugun hiç kılo vereceksın demedı :))) çok dolu hısettım. Öglen batırdım herseyı ama akşam çok az yedım hem erken yedım ve başka bışey yemedım. Dengelemışımdır ınşallah

Bi listeyemı uysam dıyorum. Yada hep birlikte bı dıyetmı yapsak :)))) emzirenler hariç. Bazen yavaş yavaş kılo vermektende sıkılıyorum

bi tabak kıymalı ıspanak ve bi dilim tam bugday ekmeği yedim ama eşim yanımda kahvaltılık yerken fıstık ezmesi istedi canım ondan yedim o nasıl tatlı bişey ama protein yönünden de zengin olduğunu düşünmek beni sevindirdi
ben daha önce diyetisyene gitmiştim mutlaka ekmek yemem gerektiğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…