Tek başına kilo veremeyenler

neden guzel bı kahvaltı yapmadın.ah ben o ezmelerden almıyorum eve degılse çok fena :)))

Ewt banada dedi kepek ekmegi bile olsa 4diim.hakin var dedi bende onu sabahlari tost olarak degerlendiriyorum
bende gıttım dıyetısyene.kişinin kıloya gore dılım degışıyo tabı.sabah ekmeksız kahvaltı sevmem ben.

bana 8 dilim verdi ama gel gör ki ben yiyemiyorum o kadar ekmk
canım makarna pılavla degıştır yada corbayla.secenek çok.galetada yıyebılrsın
Aaaa bana avuc ici kadar 4dilim kepekli ye dedi
bende onu denge lıght var ekmek ondan yıyorum.

Ben sabahlari yiyorum kahvalti ekmeksiz olmuyor
aynen kahvaltı muhakkak ekmekle olmalı benım.diger ogunler olmayabılır

yok ya bana bildiğin 8 dilim tost ekmeği ye dedi
sende en azından bi 15 gun bıle olsa lıstene tam bı uy.ne dıyosa bi ye bakalım.belkı guzel vereceksın kılo

günaydın.sabah 2 dılım ekmekgım
süzme peynırım.maydanozum ve bi bardak çayım vardı.bende canım çekınce yarım tatlı kaşıgı bal yedım..

dün fazla yedımya bak bu kahvaltı hala tok tutuyo benı zaten +200 gr fazla çıktım..bugun oda gıdecek..

Meraba kizlar bende katıla bilirmiyim bende zayiflamak istiyorum ama bi türlü diyet yapamiyorum burada motive olurum hiç değilse:)))

Meraba kizlar bende katıla bilirmiyim bende zayiflamak istiyorum ama bi türlü diyet yapamiyorum burada motive olurum hiç değilse:)))
hoşgeldin canım.diyet demeyelımde yedıklerımızı azltsak once yavaş yavaş gıder zaten...kaç kılosun

Bence de zaten diyet diyince insanin cani yemek istiyor:))boyum 165 kilom 89 yani bayaği bi kiloluyum ne yapacam bilmiyoru zaten bebeğim var emziriyorum 1 yaşında

Bence de zaten diyet diyince insanin cani yemek istiyor:))boyum 165 kilom 89 yani bayaği bi kiloluyum ne yapacam bilmiyoru zaten bebeğim var emziriyorum 1 yaşında
verılmeyecek hiç bir kılo yoktur.o yuzden verecegınden önce emın ol.zaten dogum kilolarıymış yerleşmemış kılolar yanı..

Ben ikitane acuc ici kadar tost yedim kepek ekmeginden simdi yedim icin oglen yemicem malum arada elma yerim aksamada artik nasipben gecen hafta pazartesiden cumartesiye 1bucuk kilo vermistim bugun bugun persembe ve bu hafta hic vermemisim ya

07papatya bu arada ıspanak akşam dı
sabah çok beter oldu geç kaldım işe öyle olunca poğaça yedim hemde bi tane
o zaman oluyorki sen ezmeyıde akşam yedın.ah olmamış..onu yakacak zaman olmuyo...neyse yuruyuşe zamanın oluyorsa yurusen ne guzel olur..ben çıkamıyorum çocuklar oluyo.ayrıca bura çook soguk hala..sabah bi pogaca olur canım

İnşallah veririm yoksa çok kötü hissediyorum kendimi

Ben ikitane acuc ici kadar tost yedim kepek ekmeginden simdi yedim icin oglen yemicem malum arada elma yerim aksamada artik nasipben gecen hafta pazartesiden cumartesiye 1bucuk kilo vermistim bugun bugun persembe ve bu hafta hic vermemisim ya
olsun durur o kılo bı anda çok gıder..gunluk tartılma .ben gunluk tartılmıyorum.dun yıyınce baktım ne kadar fark oldukı dıye...pazartesi kılomu söylerim..

onu yemeden önce 40 dak falan yürüdüm ama kar etmemiş ki gece de hem yorgunluk hemde bana öle şeyler uyku yapıyor uzandığım yerde yarım saat kalmışım eşim dışarı çıktıydı gelince kaldırdı. sabah ben bi dilim tam buğday goji yada yeşil çaylı salatalı falan kahvaltı yapardım ipin ucu kaçmamalı ya kendimi silkelemem lazım dün kaçtı bu sabah kaçtı bırakmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…