aynen kaçırmamak lagzım..şu gojıyı kullanıyormusun.bende aldım ama hiç hoşuma gıtmedı yaonu yemeden önce 40 dak falan yürüdüm ama kar etmemiş ki gece de hem yorgunluk hemde bana öle şeyler uyku yapıyor uzandığım yerde yarım saat kalmışım eşim dışarı çıktıydı gelince kaldırdı. sabah ben bi dilim tam buğday goji yada yeşil çaylı salatalı falan kahvaltı yapardım ipin ucu kaçmamalı ya kendimi silkelemem lazım dün kaçtı bu sabah kaçtı bırakmamam lazım
evet ya pazartesı olsun..neden..cuma olursa hafta sonu ipin ucunu kaçırıyoruz.bugun yıyelım pazartesı duzeltırım dıye.ben bunu yaşadıgım için hafta sonuna ıyı frenlemış oluruz..tartı günü pazartesi mi yapıyoruz
güzel düşünce canım :)aynen kaçırmamak lagzım..şu gojıyı kullanıyormusun.bende aldım ama hiç hoşuma gıtmedı ya
evet ya pazartesı olsun..neden..cuma olursa hafta sonu ipin ucunu kaçırıyoruz.bugun yıyelım pazartesı duzeltırım dıye.ben bunu yaşadıgım için hafta sonuna ıyı frenlemış oluruz..
ben gojıyı kaynatıp içtim begenmedım.birde suda bekletıyorum bı gun onceden sonra blendırlayıp içiyosun.ayy daha fenaydı mıdem kalktı.tadı tuzu yok derlerya :) duruyo oyle..peki faydasını goruyomusun sence..ne gıbı faydası vargüzel düşünce canım :)
canım ben ersağın goji çayını içiyorum onun tadı güzel eşimde bitki çayı içemez ama o da içiyor
o zaman başlanacakAynen bi baslayınca devami gelecek ins
ben bağırsaklarım için içiyorum biraz da canım sindirimi kolaylaştırıyor bi çok faydası var o yüzden içiyourmben gojıyı kaynatıp içtim begenmedım.birde suda bekletıyorum bı gun onceden sonra blendırlayıp içiyosun.ayy daha fenaydı mıdem kalktı.tadı tuzu yok derlerya :) duruyo oyle..peki faydasını goruyomusun sence..ne gıbı faydası var
o zaman başlanacak
Anladım. Bende elimdekini bitirsem ıyı olacak.ben bağırsaklarım için içiyorum biraz da canım sindirimi kolaylaştırıyor bi çok faydası var o yüzden içiyourm
Sonra çok açık bı suyu oluyo. Tanelerıde yıyım demı.:) bi kaynnatmadan yapalım bakalım tamambence sıcak suyun içine at canım 5 dk demle
evet öyle yap tatlım bak bi de aralarda elmayı tarçınlı ye ben işyerinde yiyemiyorum ama süper oluoyrSonra çok açık bı suyu oluyo. Tanelerıde yıyım demı.:) bi kaynnatmadan yapalım bakalım tamam
Evet daha önce elmayı tarcınla denemıştım. Bu ıkındı ögununde yıyeyım.hatta bu halde fırına verın demıştı bı tv de dıyetısyen. Çok guzel oluyomuşevet öyle yap tatlım bak bi de aralarda elmayı tarçınlı ye ben işyerinde yiyemiyorum ama süper oluoyr
ben bi ara bi kase yoğurt bi tatlı kaşığı pul biber yarım limon denedim fayda gördümArkadaslar bi de aksam yatmadan 2 yada 3 saat önce sodali limonlu ayran içmek te yağlari yakiyormuşöyle duymuştum deniyecem bakalim bende
Bende deniyecem canim bakalim etkili olacakmiben bi ara bi kase yoğurt bi tatlı kaşığı pul biber yarım limon denedim fayda gördüm
Mideyı yakmazmıki. Benım mıde cabuk ekşime yapıyo asit rahatsız edıyoArkadaslar bi de aksam yatmadan 2 yada 3 saat önce sodali limonlu ayran içmek te yağlari yakiyormuşöyle duymuştum deniyecem bakalim bende
İşte aynen bunuda zor yapıyom. Duzenlı gıdemıyorum midemı rahatsız edıyo. Sen bi dene bakalım olmazsa yaparım yaben bi ara bi kase yoğurt bi tatlı kaşığı pul biber yarım limon denedim fayda gördüm
şimdilik bende aynen yememden kıstım. Sanki daha başka seylerde yapmam gerek gıbı duramıyom. En ıyısını yapıyosunArkadaslar bakiyorumda farkli tarifler deniyorsunuz. Ben sadece yemegimin poirsiyonunu azalttim. Umari faydasi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?