Tek başına kültür turlarına katılan var mııı

Ben evlenmeden önce tek başıma kültür turlarına katıldım. Yurt içi ve yurt dışı. Emin olun sizin gibi tek gelenler oluyor ve ortak bir konuda kaynaşıyorsunuz. Yani grup olarak hareket edildiği için sıkılmıyorsunuz. Bence fırsat bulursanız gidin

Çokk teşekkür ederim

Baya cesarerlendim mesajlarla. Aslında kendimi yıkık gibi görmüyorum, ama kafamdan da atamıyorum belki içten içe herkesim sevgilisi, yakın arkadaşı var ve ben tekim diye içerliyorumdur bakış açımı değiştireceğim.

Çokk teşekkür ederim

Baya cesarerlendim mesajlarla. Aslında kendimi yıkık gibi görmüyorum, ama kafamdan da atamıyorum belki içten içe herkesim sevgilisi, yakın arkadaşı var ve ben tekim diye içerliyorumdur bakış açımı değiştireceğim.

Yazdıklarımız için çok teşekkür ederim, haziran sonu gibi gideceğim bir şey çıkmazsa o zaman direkt güncelledrim

Bende tek başıma otel tatili düşünüyorum değişik bir tecrübe olacak ama napıyım dediğiniz gibi tüm arkadaş çevrem yA evli yA bilmem ne . Kültür tatilinde turlara katılmayı düşündünüz mü?

Ha evet turlara katılmayı istiyorum ben de

Oleeey tabii ki gidin karar vermenize çok sevindim! Ben evlenmeden önce 3 günlük yaz tatili için tek başıma kampa gittim bir gece sonra harika bir grupla tanıştım. çakmak istediler sonra çakmakla yaktıkları tüple yapılan çayı ikram ettiler vs sonra tanışıyorsun zaten. Ben duş sırası beklerken arkadaş edinen insanım gerçi ajdjdks. Arkadaş edinmeseniz bile harika bir deneyim insan kendini güçlü daha özgür hisseder. Benim bunu sürekli yapan 2-3 arkadaşım var yıkıklık ne demek aksine bana güçlü ve harika bir algı yaratıyorlar!

Orda zaten arkadaş edinirsin bende severim tek tatil yapmayı ve her gittiğim yerde mutlaka arkadaşım oluyo görüşmeye devam ediyoruz daha sonrasında

ben 5 yıldızlı bir otele gidip ( antalya ) 1 hafta tatil yapmıştım bekarken

halaa tadı damagımda kaldı o tatilin , hayatımda hiç o kadar seri kitap okumamıştım meselaa ,

kültür turlarında illa bir arkadaş bulursunuz bence gidin

bekarken yurtdışına çıkmadıgım için çok ama çok pişmanım

Tek başıma gezmeyi, yürümeyi, kafeye gitmeyi ben de çok severim ama tur olayında kötü hisseder miyim herkes birbiriyle oturup konulurken bilemedim sjdmdjdnjd
Biz arkadaşımla gitmiştik, orda bi evli çift vardı ve bi de bekar erkek tek gelmiş. Beş kişi takıldık turda, sonra da görüşmeye devam edildi. Orda ortam olur bence

Tek başıma kültür turuna gittim, çok eğlenceli oldu, bir sürü insanla tanıştım, aynı aracın içinde gidip, birlikte yolculuk yapınca ister istemez tanışıyorsunuz, kaynaşıyorsunuz insanlarla, dert etmeyin böyle şeyleri gidin bence

Yani yani Avrupa'da çok sayıda solo kadın gezgin var kimse yıkık olarak görmüyor Aksine topluluk sayfaları var herkes gittikleri ülkeler hakkında bilgi paylaşıyor, özellikle güvenlik konusunda. Ben Türkiyeye dek geldim çok kez, insanlar özellikle Güneydoğuyu sormuş. Amerikalı Avrupalı gezgin kadınlar etnik doku, kültür vb konularda çok çok isabetli yorumlar yapmışlar şaşırdım Bizim ülkeyi ben o kadar tanımıyorum Havaalanı, otogar, dolmuşlar, şehirler, uzak durulacak mahalleler hakkında çeşit çeşit bilgi vardı. Diyeceğim o ki yabancı kadınlara ooo kalkıp nerden gelmiş deniyor, yerli kadınlara yıkık denmesin

Solo kadın yurtdışı tavsiye ederim. Özellikle Avrupa ve Japonya. Ben iş için Japonyaya gittim tek olarak şahaneydi. Harika bir deneyimdi Ayrıca yazarım belki Avrupa zaten kim kime dum Duma kimse solo kadın turiste acaip bakmıyor. Umarım virüs bir an önce biter gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…