Sizin her ilişkide ayrılmada ciddi sorunlarınız var bence.İçinde bulunduğum durum çok sağlıksız arkadaşlar. Beni bu adamla tanıştıran kişi ,eski erkek arkadasimin ailesi.
Biz beş sene önce ayrıldık. İkimiz kendi yolumuza baktık bir daha hiç karşılaşmadık.ancak ailesi beni cok sveuyirdu. Benim oturduğum mahalleye taşındılar.hep bizim evlenmemizi istiyorlardı. Ikinizin de başka sevgilileri oldu. Babam hasta olduğunda onun anne ve babası hastaneye geldiler bize yardımcı oldular. Annem de kadini çok seviyor. Ancak nihayetinde benkm de erkek arkadaşlarım olduğu için ben , sık görüşmeyi kesmiştim.aile dostumuz duye tanitiyordum soranlara, eski erkek arkadaismin ailesi demiyordum. Ancak kadin beni hep " manevu annesiyim, kızım " olarak tanıttı. Onunla detlestim, yeri geldi erkek arkadaşlarımla sorunlarımı anlattım.hep yardımcı oldu bana. İşte bu adam, manevi ailem dediğim bu kişilerin yakın dostu. Manevu ailem dememi belki anlamayacaksınız . Ama onlar beni kzii gibi görüyorlar. Mesela geçen hafta kadının tansiyonu düştü ve beni aradi. Herkesten önce. Ben hemen arabama atlayıp gittim onu hastaneye götürdüm.. bazsn güzel bir yemek yapıyorlar ve beni arıyorlardı haydi gel beraber yiyelim diye. Eski erkek arkadaim da bana " sen annemle babamla görüşebilirsin. Zaten ben ayrı evde kalıyorum amaa , bir erkek arkadaşın olursa bu eve getirme ' demişti. Bir gun beni çağırdılar. O esnada raki sofrasi kurulmuştu. Muzik yapti bu adam. O gun bana ilgisi başlamış. Kadin " bak, sakın kızıma aşık olma, sakin, o senin kardesin! ' demişti. Ancak bu adam bunu takmadı ve hep bana ilgi gösterdi. Çekindiği icin açılmamış uzun sure. O kadar çok üstüme düştü ki. Onu tanıdıkça güvendim.simdi ise manevi annemin neden istemediğini o kadar iyi anlıyorum ki.. zaten iliskimizi gizlemek istedi. Ben bunu da kabul etmedim. Bir süre sonra anlattım. Onlar da bana kizmadilar ama adama biraz kızdilar, ancak dostluklar bozulmadı. Bozulmasın da zaten.
.eski sevgilim evleniyor az kaldı.. Bu adam da davetli eski sevgilim, eski sevgilimin düğününe gidiyor anlayacaginizböyle garip bir durum oluştu.
Ex manitanin ailesiyle bu kadar samimi olman Türkiye şartlarında sağlıklı değil. Yok tansiyonu düştü de seni arıyor da. Adam evlenmek uzereymis bir de. Anasının da senin de yaptığınız hoş değil. Evlerine gidiyorsan hele ne işin var orada anlamadım hiç. Görüşmeyi kes acil.İçinde bulunduğum durum çok sağlıksız arkadaşlar. Beni bu adamla tanıştıran kişi ,eski erkek arkadasimin ailesi.
Biz beş sene önce ayrıldık. İkimiz kendi yolumuza baktık bir daha hiç karşılaşmadık.ancak ailesi beni cok sveuyirdu. Benim oturduğum mahalleye taşındılar.hep bizim evlenmemizi istiyorlardı. Ikinizin de başka sevgilileri oldu. Babam hasta olduğunda onun anne ve babası hastaneye geldiler bize yardımcı oldular. Annem de kadini çok seviyor. Ancak nihayetinde benkm de erkek arkadaşlarım olduğu için ben , sık görüşmeyi kesmiştim.aile dostumuz duye tanitiyordum soranlara, eski erkek arkadaismin ailesi demiyordum. Ancak kadin beni hep " manevu annesiyim, kızım " olarak tanıttı. Onunla detlestim, yeri geldi erkek arkadaşlarımla sorunlarımı anlattım.hep yardımcı oldu bana. İşte bu adam, manevi ailem dediğim bu kişilerin yakın dostu. Manevu ailem dememi belki anlamayacaksınız . Ama onlar beni kzii gibi görüyorlar. Mesela geçen hafta kadının tansiyonu düştü ve beni aradi. Herkesten önce. Ben hemen arabama atlayıp gittim onu hastaneye götürdüm.. bazsn güzel bir yemek yapıyorlar ve beni arıyorlardı haydi gel beraber yiyelim diye. Eski erkek arkadaim da bana " sen annemle babamla görüşebilirsin. Zaten ben ayrı evde kalıyorum amaa , bir erkek arkadaşın olursa bu eve getirme ' demişti. Bir gun beni çağırdılar. O esnada raki sofrasi kurulmuştu. Muzik yapti bu adam. O gun bana ilgisi başlamış. Kadin " bak, sakın kızıma aşık olma, sakin, o senin kardesin! ' demişti. Ancak bu adam bunu takmadı ve hep bana ilgi gösterdi. Çekindiği icin açılmamış uzun sure. O kadar çok üstüme düştü ki. Onu tanıdıkça güvendim.simdi ise manevi annemin neden istemediğini o kadar iyi anlıyorum ki.. zaten iliskimizi gizlemek istedi. Ben bunu da kabul etmedim. Bir süre sonra anlattım. Onlar da bana kizmadilar ama adama biraz kızdilar, ancak dostluklar bozulmadı. Bozulmasın da zaten.
.eski sevgilim evleniyor az kaldı.. Bu adam da davetli eski sevgilim, eski sevgilimin düğününe gidiyor anlayacaginizböyle garip bir durum oluştu.
Onunla karşılaşmayı bu gun çok istedim . Bir süre sonra unutacağım. Ben yine kolayca aşık olabilen biriyim. Ama belki de kimse olmayacak. Tek başıma yada birisiyle, sevdiğim bir mekana o oyle anlayacak diye gidememek canımı sıkıyor.
Haklı olarak öyle anlayacakOnunla karşılaşmayı bu gun çok istedim . Bir süre sonra unutacağım. Ben yine kolayca aşık olabilen biriyim. Ama belki de kimse olmayacak. Tek başıma yada birisiyle, sevdiğim bir mekana o oyle anlayacak diye gidememek canımı sıkıyor.
Ay şu Türk filmi romantizminden çıkın, yarın öbür gün de başka kadını götürür, ona da aynısını söylerlerAdam , eşine beni " bu da bizim küçük gelinimiz' diye tanıtmıştiorada çalışan teyze sevgilime " sen bu kadar güzel bir kzii nasıl buldun' demisti.
Sizi sevmiyorzaten o bana ' senin bir gun evlenecegini bilmek beni üzmüyor mu sanıyorsun? Ama aklında sana yaşattığım güzel şeylerle bile kalsam bana yeter ' demişti
Tek onun annesiyle. Başka annelerle de tanıştım biz zaten annesiyle daha once tanistik, sonra ex sevgilim,annesine beni onunla tanıştır dedi.Ex manitanin ailesiyle bu kadar samimi olman Türkiye şartlarında sağlıklı değil. Yok tansiyonu düştü de seni arıyor da. Adam evlenmek uzereymis bir de. Anasının da senin de yaptığınız hoş değil. Evlerine gidiyorsan hele ne işin var orada anlamadım hiç. Görüşmeyi kes acil.
Başkası kalmamış gibi onların aile dostuyla sevgili olman da etik değil. Yaşlı bir de adam epey. Kendini neden bu saçma durumlara soktuğunu çözmen lazım çünkü hala sokmaya devam etmeye çalışıyor gibisin. Meyhane seviyorsan başka yere gideceksin, bu kadar basit. Çok gereksiz işlerin içindesin bacım...
Zsten isteseydi de evlenemezdim . Bir şekilde bitmek zorundaydı.iyi olduAy şu Türk filmi romantizminden çıkın, yarın öbür gün de başka kadını götürür, ona da aynısını söylerler
Sizi sevmiyor
Yani beğenmiştir de yeterince sevmiyor
Çünkü gözden çıkarabiliyor
Benim de benden 20 yaş büyük müzisyen ve daha önce evlilik yaşamış sevgilim vardı, yüzükle gelmişti, kısa sürede evlenme teklifi etmişti. Ben hazır değildim. İsteseydi ederdi size.
Ya ben 20 senelik k.valiyde bu kadar yakın değilim,hele ki ayrılsam iyice mesafe koyarım,değil ex’in evine girip çıkmak,sokağından geçmek istemem sırf karşılaşmayalım diye.İçinde bulunduğum durum çok sağlıksız arkadaşlar. Beni bu adamla tanıştıran kişi ,eski erkek arkadasimin ailesi.
Hem de nasıl.yalnız gitsem sizce ben kötü durumda mı görünürum
Rockçı adamın fasıllı meyhaneyle işi olmaz. Anadolu rockçı çakması falandır o2 kere boşanmış evlenmek istemeyen kart horoz rockçı herif havalı geliyor sana tekrar bana baksın istiyorsun yapma bunu kendine..o hayat gerçek değil senin yılların gider birden ortada kalırsın
kiz ne 6si, iki aylik iliskiKaç yaş büyük ve 2 kere boşanmış mı
Konu sahibi kendini manipüle ediyor yok aşığım yok mekanı seviyorum 6 aylık ilişki için büyükçe laflar.
30 a geldim bekarım bu adam 2 kere boşanmış yaşı da büyük beni alır ( evleniriz değil anti feminizm) kafası bunlar.