Tek basina , sevgiliyle hep gidilen meyhaneye gitmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin her ilişkide ayrılmada ciddi sorunlarınız var bence.
Komple her ilişkide ayrılık da sorun yaşıyorsunuz belli ki.
Bugün kocamdan boşansam annesine “manevi anne” diyip görüşmem.
Abartılı bağlar kurmaya gerek yok

Eski sevgilimin, 5 sene önceki eski sevgilimin düğününe gitmesi hem komik geliyor bana hem garip.
" burası senin evin. Annemle gorusbilirsin ama bir erkek arkadaşın olduğunda getiremezsin" demişti.
Bilmiyor ki aslında anne babasi benim erkek arkadaşımla tanisti, hatta düğününe gelecek

Ex manitanin ailesiyle bu kadar samimi olman Türkiye şartlarında sağlıklı değil. Yok tansiyonu düştü de seni arıyor da. Adam evlenmek uzereymis bir de. Anasının da senin de yaptığınız hoş değil. Evlerine gidiyorsan hele ne işin var orada anlamadım hiç. Görüşmeyi kes acil.

Başkası kalmamış gibi onların aile dostuyla sevgili olman da etik değil. Yaşlı bir de adam epey. Kendini neden bu saçma durumlara soktuğunu çözmen lazım çünkü hala sokmaya devam etmeye çalışıyor gibisin. Meyhane seviyorsan başka yere gideceksin, bu kadar basit. Çok gereksiz işlerin içindesin bacım...

Gereksiz drama, bı süre sonra aklına bile gelmeyecekte işte o zamana kadar kendince yapacaksın birşeyler belli ki..

Haklı olarak öyle anlayacak

Adam , eşine beni " bu da bizim küçük gelinimiz' diye tanıtmışti orada çalışan teyze sevgilime " sen bu kadar güzel bir kzii nasıl buldun' demisti.
Ay şu Türk filmi romantizminden çıkın, yarın öbür gün de başka kadını götürür, ona da aynısını söylerler
zaten o bana ' senin bir gun evlenecegini bilmek beni üzmüyor mu sanıyorsun? Ama aklında sana yaşattığım güzel şeylerle bile kalsam bana yeter ' demişti
Sizi sevmiyor
Yani beğenmiştir de yeterince sevmiyor
Çünkü gözden çıkarabiliyor
Benim de benden 20 yaş büyük müzisyen ve daha önce evlilik yaşamış sevgilim vardı, yüzükle gelmişti, kısa sürede evlenme teklifi etmişti. Ben hazır değildim. İsteseydi ederdi size.

Tek onun annesiyle. Başka annelerle de tanıştım biz zaten annesiyle daha once tanistik, sonra ex sevgilim,annesine beni onunla tanıştır dedi.
Artık görüşmeyi kesmeyi düşünüyorum cubkj hatırlamak istemediğim şeylerin içinde olacağım. Belki bu adamla ilgili de birsyel anlatacaklar. Bilmek istemiyorum ki

Zsten isteseydi de evlenemezdim . Bir şekilde bitmek zorundaydı.iyi oldu

Ya ben 20 senelik k.valiyde bu kadar yakın değilim,hele ki ayrılsam iyice mesafe koyarım,değil ex’in evine girip çıkmak,sokağından geçmek istemem sırf karşılaşmayalım diye.

Siz eskilerden kopabilen biri değilsiniz.
Daha eski erkek arkadaşınızın annesiyle kanka oldunuz, seviyorum diyerek evlerine gitmeye devam ettiniz, hatta bu yaşı büyük sevgiliyi de onlar sayesinde buldunuz falan.

Şimdi de bu eski sevgili görmek maksatlı o mekana gitmek istiyorsunuz. Orayı seviyorum falan bahane.
Değişik bir kafa yapınız var.

2 kere boşanmış evlenmek istemeyen kart horoz rockçı herif havalı geliyor sana tekrar bana baksın istiyorsun yapma bunu kendine..o hayat gerçek değil senin yılların gider birden ortada kalırsın
Rockçı adamın fasıllı meyhaneyle işi olmaz. Anadolu rockçı çakması falandır o

Evde besliyorum bir tane ordan biliyorum

Çok etki altında kalan sınır çizemeyen birisiniz. Eski sevgilinin anne babası ne münasebet herkese manevi kızları diye söylüyor? Dibinize taşınıyorlar ve devamlı kulakları sizde. Bunlar sağlıklı ilişkiler değil, hayatta kopması ve devam etmesi gereken ilişkiler vardır. Eski sevgiliniz evleniyormuş, evlerine girip çıkmayı bırakın artık. Sizin kafa eşi de gelsin onlar benim manevi annem babam kafası. Milleti huzursuz etmeyin. Adamın evliliğine eşine saygınız olsun biraz. Eski sevgiliyle kopulmamış, eski sevgilinin ailesiyle hala kanka, son sevgilinin bulunacağı mekandan çıkamama, mekanın sahipleriyle gelinimiz muhabbeti... Yarın başka sevgiliniz olursa onu da katarsınız bu havuza. Eski sevgilim, ondan önceki sevgilimle ailesi ve yeni sevgilim hepsi bir arada olursunuz. Bu son derece sağlıksız bir yaşantı. Adı üstünde eski sevgili, bırakıp devam edeceksiniz hayata.

Ayrıldığım sevgili sırf kendini bana göstermek için devamlı gittiğim yere gelse ben daha bir gıcık kapar ezik bulurdum kendisini. Bu arada aşk bahane meyhane şahane, sanki meyhane reklamı yapıyorsunuz. Şöyle kaliteli, böyle kadınlar için güvenli, sahipleri şöyle minnoş... Meyhaneci karı kocayı bile manevi anne babanız olmuş pardon meyhane sahibi adam sizi gelini ilan etmiş. Önce bir uzmana gidin psikolojik durum tespitinizi yaptırın. Niye herkes anne babanız gibi oluyor, niye sevgililerden ayrıldığınız halde hala onların evlerinde hayatlarındasınız bunu çözün. Kusura bakmayın acıtabilir ama bu insanların hayatında yük gibi duruyorsunuz.

kiz ne 6si, iki aylik iliski

sevdiğiniz aktiviteden vazgeçmek zorunda değilsiniz. başka mekan mı kalmadı? Bir tek o meyhane mi var dünyada? Başka bir mekanda aktivitenizi sürdürebilirsiniz. veya evde için alın nevalenizi. en sevdiğim aktivitelerden biridir. açın müziğinizi ya da sevdiğiniz bir dizi, içkinizi yudumlayın. kalabalık yok gürültü yok eski sevgili geldi gelmedi yok. mis..

Tabii canım, adamla hiç alakası yok. Daha önce maça gitmen de tamamen spor aşkındandı zaten. Şimdi de müzik sevdasından kırılıyorsun. Ne tesadüftür ki bütün bu ilgi alanların adamın bulunduğu yerlere denk geliyor. Gerçekten araştırılması gereken bir vakasın.
İnsan bir noktadan sonra ilgi çekmeye çalışmayı bırakıp biraz da kendine dönüp bakar ama işte sana hiç bir laf söz etki etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`