Tek basina , sevgiliyle hep gidilen meyhaneye gitmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zsten isteseydi de evlenemezdim . Bir şekilde bitmek zorundaydı.iyi oldu
Yahu ben de istedi ama evlenmedim
Ama istiyor olması bir göstergeydi. Sizde bu gösterge yok. İstemiyor zaten.
Yoksa bir kadınla onlarca erkek evlenmek ister, hepsini kabul etmiyoruz

Siz alkolü fazla mı kaçırıyorsunuz. Psikiyatriste de gitmeniz lazım. Ama o ilaçlarla alkol alınmıyor… çok sağlıksız ilişkileriniz var.

17 yıllık Eşimden boşansam tüm sülalesini silerim.

Tek basiniza veya arkadasinizla fark etmez, sanki koskoca sehirde baska mekan kalmamis gibi illaki o meyhaneye giderseniz, adam tabii ki "Kendini bana gostermeye gelmis" diye dusunecektir. İster keyifli takilin, ister efkarli, onun dikkatini cekmeye calistiginizi dusunecek -ki zaten oyle.
Yasca buyuk serseri muzisyen sevgilim benim de olmustu, benzer sacmaliklari ben de yapmistim; oradan biliyorum ama ben 20li yaslarimdaydim, hala ergen ergen takiliyordum, yine de keske yapmasaymisim yani.

cnm başka fasıllı yerlere gitsen bu arada ilişkinin üzerinden biraz zaman geçmiş olur sonra orayada gidersin. 6 ay öncesi neler yapıyordun onlara biraz odaklan, sonuçta 6 aydır bu dünyada değilsin. alkol içmeyen arkadaşlarınlada gidebilirsin sen iiçersin onlar yememk yer, müzik dinler, eğnenir. bende severim gitmiştim, öyle dağıtmışımki evw geldiğimizi falan hatırlamıyorum, kızlar beni giydirmişler, güvendiğin arkadaşın olunca helede içmeyen süper oluyor ama onlar sarhoştan sıkılıyorlarmı bilemicem çünkü o günden sonra aman dağıtma deyip durdular, bende çakırda kaldım. bir de; alkollüyken karşılaşırsan istemediğin davranışlarda bulunabilirsin, seni seviyorumlar falan gibi, çünkü acın taze, unutamamışsın.

Bu kadar dertlenecekseniz başka mekana gidin? Nedir yani bir tek müzik orda mı yapılıyor?

3.sayfa ve sonrasini okumadim.

Ne niyetle giderseniz gidin, ister kalabalik ister tek, onu görmek istediginizi dusunecek, ayrica fasil dedigimiz eglence turunde egleniyor gozukulmez daha cok kahroluyor gibi gozukursunuz. Niyetiniz gorup kudurtmaksa yada gorup umursamiyorum dedirtmekse olmaz, fasil belli gunlerde yapilir genelde siz o belli gunde gidecek ve eski sevgiliyi orada goreceginize eminsiniz, gitmemeniz en sagliklisi. Her turlu perisan gozukursunuz emin olun.

Neresi merak ettim. Bana yakınsa hafta sonu ben size eşlik ederim.

Oraya gitmek zorunda değilsiniz,biraz araştırmanız daha iyi bir mekan bulabilirsiniz.Kafa dağıtmak için eski sevgilinin olduğu yere gitmek,kafa dağıtmak değil, buradayım aklımdasın demektir.İstersen orduyla git.....

Şu kadar şeyin içinde kullanıldığını hiç anlamadın mı valla linç gelcek ama saf düşüncemi yazıyorum ilgi delilisin insanlar seni sadece ilgi göstererek yönetebilir anan değil baban değil oğluyla ayrılmışsın bitmiş yok hastalanmış aramış bilmem ne kadın iki çift güzel lafa kendine hizmetçi tutmuş gel git koşturuyo ne aile dostu ne manevi kızı saf mısın sen ? Ayrıca bir kadın olarak hala eski sevgilisinin evine aile dostum ayağına girip çıkan adama yanaşmam hadi oldu çok beğendim az gezer tozarım beğenim geçene kadar kullanırım geçince de yallah hadi başka kapıya der geçerim sana da tam bu muameleyi çekmiş adam

Biraz kurcalansa deşilse başka ne saflıkları vardır acaba. Kadının tansiyonu düşüyor, kocası oğlu hatta oğlunun nişanlısı varken konu sahibi arabasıyla yetişip hastaneye götürüyor. Bu kendini özel hissettiriyor, o kadar kişi varken beni istedi diyor. Meyhaneci müşteri olarak bakıp güzelliyor kaçırmıyor, hepsi menfaat. Oğlun evleniyor nişanlısı var ve oğlunun eski sevgilisi devamlı evinde. Bu denklemde bu duruma karşı çıkması gereken 3 kişi var ama nişanlı dahil kimse ses etmiyor. Bir genç kadının idealize ettiği hayat bu olmamalı. Acilen psikoloğa danışmalı. Hayal alemlerinde geziyor, iki gülümseyip güzel laf eden herkes sevgili adayı.

Bütün bunları normal görüp iyi bir şeymiş gibi anlatması durumu daha da vahim yapıyor ya. Ex ve ailesi acayip tamam da bu kızın ailesi demiyor mu kızım senin ne işin var elin evinde ayrilmissiniz adam nisanlanmis, ne alaka sen anasını saga sola götürüyorsun diye... Herkes garip ve mantıksız ya

Hiç sorma ya net kullanılıyo hatta danışıklı dövüş bile olabilir ya biliyodur aile ne halt olduğunu yalandan buna kızım evladım diyip geçiyolar işte bi eski konulara bak akıl fikir sıfır

Başlığın meyhane viral reklamı olma ihtimali (kadınlar için güvenilir, müzikler süper) çık aklımdan da konuya yorum yapayım.

Tek de gitseniz, arkadaşlarınızla da kendini göstermeye gitmiş gibi algılanacaksınız ki amacınız da o. Ciddi bir kopamama sorununuz var bunun üzerine eğilin bence. Dünyada başka tonton yaşlı mı kalmadı da eski sevgilinizin ailesiyle vs arkadaş kalıyorsunuz? Hayatımıza giren insanlar ister sevgili, ister arkadaş sonsuza kadar hepsi kalacak diye bir şey yok.

Kart horozu napıcaksınız ayrıca koca olarak iyice ihtiyarlayınca o karizma da kalmayacak, kalır demeyin Teoman bile Eminönü’nde kokoreççim var diyen birine dönüştü. Her akıllı hemcinsiniz gibi macera olarak görün geçin.

Gitmeye ne gerek var açık yaraya tuz serpemeyin. Başka bir niş ambianslı meyhanede bulunur şayet istanbuldaysanız tonla. Gerçekten derdiniz bu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`