Tek başına tatil...

Bu çirkin üsluba cevap vermeyecegim.

Bu hayatta ANNELER ve ANNECİKLER vardir. Dogurmakla bitmiyor is.

BENİMM USLUBUMDAA HİÇÇ BİRR ÇİRKİNLİKK YOKKK...lafınızıı bilindee konuşun lütfenn.. çocuklarrr 4 günn annanesinde kalsınn, kocanlaa baş başaaa dört günn geçirr ,demeninn neresindee çirkinlikk varr anlamıyorumm.... eğerr sizeeee terssss geliyorrrsaa sizz annenizeeee bırakmazsınızz olurr biterrrr....:20::20::20:

BENİMM USLUBUMDAA HİÇÇ BİRR ÇİRKİNLİKK YOKKK...lafınızıı bilindee konuşun lütfenn.. çocuklarrr 4 günn annanesinde kalsınn, kocanlaa baş başaaa dört günn geçirr ,demeninn neresindee çirkinlikk varr anlamıyorumm.... eğerr sizeeee terssss geliyorrrsaa sizz annenizeeee bırakmazsınızz olurr biterrrr....:20::20::20:

kekememi acaba:26:....................

birakmak icinden gelmiyorsa birakmazsin tabiiki sonucta birisi daha emiyor
sap diye memeden kesmek olmaz
ben sahsen icim rahat olsaydi ve meme vermeseydim birakma ihtimalim olurdu
birinci gun tatile adepte olurdum ikinci gun "yavrularim diye" mizmizlanirdim herhalde

esiniz illa gitmek istiyorsa gitsin
yada onu ikna edin tum sene bende yoruldum
seneye program yapalim gunubirlik gezelim gibisinden seyler soyleyebilirsiniz
ama sizi rahatsiz etmiyorsa gitsin tek basina

eğer sadece 4 gün kalacaksanız biraz lükse kaçın ve iyi bir otelde kalın. çocuk dostu otelleri araştırın. bakıcısı olan saatlik bakım yaptırabileceğiniz bir sürü otel var. yada annenizi de götürün. 4 gün emen bir çocuk için uzun bir süre. ben sadece 1 gün bırakmıştım (toplantıya katılmak için) ve döndüğümde oğlum emmeyi redetti. Hala kızarım kendime ve müdürüme :(

zor bir karar tabii, ama tatil yapmaya seninde hakkin var...yani cocuklar olunca sanirim cocuklardan esler birbirlerini unutuyorlar..halbuki arada boyle kacamaklar guzel olabilir..

tabii kadinlarin akli her zaman cocuklarinda kalir muhtemelen, gitseler bile esleriyle tatile...cocuklarinda tatile ihtiyaci var oylede dusunuyorum...ama eminim zordur 2 cocukla...

luffee arkadasin dedigi cok mantikli geldi bana... :44:

Ben eş olmakla, anneliği yürütemeyenlerdenim çünkü öncelikle anneyim.

O yüzden ben bırakıp gidersin 4 günden ne olur ki diyemeyeceğim. Çocukların ilk okul çağında olsa anlardım ama çok minikler. Terkedildim psikolojisine girebilirler.

Eşin madem çok bunalmış, hiç kafanı karıştırma bırak gitsin zaten güveniyorsun da. Buradaki aldatma, aldatılma olaylarına da takılma. 5 parmağın 5 i de bir değil. Hem yapacak adam her yerde yapar.

Ara sıra uzak olmak her evliliğe iyi gelir.

Aman ha birde emen çocuğu sakın biberona alıştırma bir tatil uğruna, memeyi reddederse ki eder. Hergün 5 kere sağıp süt vermekten canın çıkar.

Son düzenleme:
aynı durum bızdede soz konusu esım resmen yalvarıyor oglumuzu bırakıp beraber gıtmek ıcın evlılık yıldonumumuzde gel gor kı bende bırakamıyorum ama bence bırakılabılır bıraklımalı sonucta onları terk etmıyoruz bu olayı bukadar dramatıze hale getırıp terk edılmıs psıkolojısıne gırerler demek yanlıs butun gun calısıyoruz eve geldıgımızde hıcte boyle bır psıkolojıde bulmuyorum sahsen ben kı zaten cocukalrın yasları cok ufak ılerıde hatırlayacaklarını bıle sanmıyorum ancak anne ve baba psıkolojısı ıcın bu tatılın yararları tartısılamaz bıle bence esınızı yalnız bırakmayın ve gıdın derım ben

yok arkadaşlar, ben gitmiyorum ya... şöle bi düşündüm, gidersem mutsuz olucam.. çocuklar daha çok küçük... eşimle zaten fırsat buldukca çocukları bırakır, yemeğe çıkarız, beraber zaman geçiririz... çocuk olunca evlilik eskisi gibi olmuo zaten bunu kabl edin... öncelik onların oluyo her zaman... eşimede sende gitme demedim, çok yoruldu, bunaldı, stres dolu bi yıl geçirdi... gitsin, biraz açılır belki... seneye de çoluk çocuk toplanır gideriz inş... hepinize yorumlarınız için tşk ederim

aldatma konusuna gelince, adam zaten namazında niyazında biri... böle şeyler aklına bile gelmez... hoş kızlar da orda dizilip, bizde senin gelmeni bekliyoduk deyip kocamın üstüne atlıcak halleri yok..
ben böle düşündüğüm için kendimi suçlu buluyorum... bi an geldi geçti işte....

aldatma konusuna gelince, adam zaten namazında niyazında biri... böle şeyler aklına bile gelmez... hoş kızlar da orda dizilip, bizde senin gelmeni bekliyoduk deyip kocamın üstüne atlıcak halleri yok..
ben böle düşündüğüm için kendimi suçlu buluyorum... bi an geldi geçti işte....

canim namazli niyazli olanda yapiyor merak etme :34: erkek erkektir hic farketmez benim gozumde...

ama hemen tatile gitmek istemesini aldatmayla bagdastirmamak gerekir...

imkaninizi varsa cocuklarinizda goturun...

Konuyu kişisel tartışmalarınıza alet etmeyiniz lütfen...

Tatlım,insanın zaman zaman bir soluklanmaya ihtiyacı oluyor,bence gitsin,tamam hep beraber gitseniz iyi olurdu ama eşinizinde tatile ihtiyacı varsa gitmesi gerekir,baba olmak ,koca olmak , kişisel ihtiyaçları ortadan kaldırmıyor,belki çok daraldığınız bir zamnda sizde ona böyle tekliflerle gidersiniz.

çok yanlış yapıyorsun bırak çocuklarını git sadece ve sadece 4 gün

ilişkinizi güçlendirmek için fırsat böyle şeyler neden evliliği bitirici davranışların farkında olmuyor kadınlar

adam karısıyla tatil yapmak istiyor buna neden engel olunuyor ben anlamıyorum gerçekten...

yarın başka birşey olsa ona da gidemezsin yine ay çocuklar var bırakamam

e böylece adam tek başına takılmaya alışcak sen çocuklara çok yoğunlaşmış olacaksın ve oda aşık olduğu kadını özleyecek veya özlemeyecek

riskli değil mi bu şimdi?

valla arkadaşım benim kocam çocuğunu bırakıpta hayatta tek benle tatile gitmez bırak gitmeyi teklif dahi etmez...

çocuğunu bırakma ya hep beraber yada hiç

Back
X