- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Gidersem en iyisi mi gunduz gozuyle gideyim:)bir gün 12de işten çıktım, o zaman yeşilköy'deydi havalimanı.. 3te uçak var.. delice kalabalık bir sıra.. italya'ya gidiyorum. eğitime katılacağım ama kimse karşılamayacak tabi ki beni. 4,5 saat falan yol sürdü, rötarı ıvır zıvırıyla.. gideceğim yer havalimanına uzak epey. taksi ile gitsem 2016 senesinde 150 euro para vermem lazım.. havalimanında dolana dolana trene ulaştım.. belli saatleri varmış bekledim falan. elimde valiz, kendi çantam, bir de sırtımda laptop çantası.
trene bindim, banliyö hattından gidiyoruz. sanırım görmediğim milletten insan kalmadı.. bu arada her avrupa sehayatimde alman sanılmışımdır.. orada da beni kendilerine benzetip almanca konuşan birileri oldu. ben de almanca bildiğimden çaktırmadan adres muhabbetine girdim. en sonunda ismimi söyleyince şaşırdılar falan.
gece 11 gibi falan indim pavia'da.. ordan da otele gitmek için taksiye bindim. ıs pıs kimse yok yollarda ve otel oranın da merkezinin biraz dışında.. 12ye doğru ancak girdim odaya..
yaşarken korktuğum anlar oldu.. en nihayetinde milano'nun göbeğinde gezmiyodum ama bugün iyi ki bunu denedim diyorum.
eğitim boyunca hep bu şekilde akşamları yalnız yemeğe falan gittim, hatta bir akşam bara gittim yalnız :)
başta ürkütücü ama girince alışıyosun :)
deneyin mutlaka, ileride iyi ki diyeceksiniz..
Tur istemiyorum. Cok yorucu bir tempo oluyo ben keyif almak istiyorum acikcasiTurla gidin. Tur grubuna takılın, onlar nereye gidiyorsa onlarla gidersiniz.
deneyims plz:)Buyrun benim
Of ne bilim fazla girisken biri degilim ben. Ezik hissederim galiba kendimiNeyden korkuyorsunuz ki
Fizana bile giderim ben:)
Çok da zevkli oluyor
Gidersem en iyisi mi gunduz gozuyle gideyim:)
Gece disarda olmaktan korkmam ama hic bilmedigin bir yer cok urkutucu geliyor kulaga
Tur istemiyorum. Cok yorucu bir tempo oluyo ben keyif almak istiyorum acikcasi
deneyims plz:)
Of ne bilim fazla girisken biri degilim ben. Ezik hissederim galiba kendimi
35 yaşındayım 21 yaşından beri dünyayı geziyorum bazen iş bazen keyfi olarak. Evliyim çocuğum var bazen onlarla geziyorum bazen de eşim çok stresli dönemler atlattığımda uygun bilet bulursa sürpriz yapıp beni hafta sonu için yollar kızımıza da bakar sağ olsun.. Altıncı pasaportumu bitirmek üzereyim. Şimdi 15 gün oldu Doğum yaptım mecburen 2 sene her yere beraber gideriz sonra tek başıma Marakeş gezisi yapmayı planlıyorum. Özellikle sınırlı internet ve telefon konuşması yapmadığım için müthiş dinlendirici oluyor 2 gün bile.. yaşayın hayatınızıGidecek kimsem yok
Ama tek basima gidecek cesaretim de yok
Hevesimle kaygim arasinda kaldim resmen. Bir cok seyi de tek basima oldugum icin yapamamaktan sıkıldım. Pasaport randevusu aldim. Sonra iptal ettim. Bilet alip kendimi mecbur birakasim var. Ama onu bile yakarim bu korkuyla.
Deneyimleri olan hanimlar varsa dinlemeyi cok isterim ya
Şey pardon fotoya bir imza alabilir miyim?35 yaşındayım 21 yaşından beri dünyayı geziyorum bazen iş bazen keyfi olarak. Evliyim çocuğum var bazen onlarla geziyorum bazen de eşim çok stresli dönemler atlattığımda uygun bilet bulursa sürpriz yapıp beni hafta sonu için yollar kızımıza da bakar sağ olsun.. Altıncı pasaportumu bitirmek üzereyim. Şimdi 15 gün oldu Doğum yaptım mecburen 2 sene her yere beraber gideriz sonra tek başıma Marakeş gezisi yapmayı planlıyorum. Özellikle sınırlı internet ve telefon konuşması yapmadığım için müthiş dinlendirici oluyor 2 gün bile.. yaşayın hayatınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?