- 12 Ekim 2008
- 7.106
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.308
- 773
- Konu Sahibi Latinachica
-
Yok barcelona dusunuyorum eylul gibi insallah
yanıma kimseyi takmam kendim giderim hep.tamam arkadaşlarla gidince evet ayrı bir tadı var ama bir yere gidiyorsun biri onu ister biri yorulur biri kahve ister.en iyisi tek gezmek.sırt çantam, kulaklığım, powerbankim.google maps zaten kaybolmana imkan vermiyor.bir yere 2. defa gideceksem eğer arkadaşlarla gitme ihtimalini değerlendiririm.istersen turla git bir defa sonra sonra açılıp kendin gidersin.barcelonaya gitmek istediğini okudum, kesin git.eylülde ispanya turu yaptım.çook güzel muhakkak yeniden gidicem.Gidecek kimsem yok
Ama tek basima gidecek cesaretim de yok
Hevesimle kaygim arasinda kaldim resmen. Bir cok seyi de tek basima oldugum icin yapamamaktan sıkıldım. Pasaport randevusu aldim. Sonra iptal ettim. Bilet alip kendimi mecbur birakasim var. Ama onu bile yakarim bu korkuyla.
Deneyimleri olan hanimlar varsa dinlemeyi cok isterim ya
Google maps şahane bir şey ama yine de elinde haritayla gezmenin tadı da ayrı beh. Küçük bir sırt çantası, spor ayakkabılar, elde harita, bir şehrin arka sokaklarında gezinmekyanıma kimseyi takmam kendim giderim hep.tamam arkadaşlarla gidince evet ayrı bir tadı var ama bir yere gidiyorsun biri onu ister biri yorulur biri kahve ister.en iyisi tek gezmek.sırt çantam, kulaklığım, powerbankim.google maps zaten kaybolmana imkan vermiyor.bir yere 2. defa gideceksem eğer arkadaşlarla gitme ihtimalini değerlendiririm.istersen turla git bir defa sonra sonra açılıp kendin gidersin.barcelonaya gitmek istediğini okudum, kesin git.eylülde ispanya turu yaptım.çook güzel muhakkak yeniden gidicem.
Facede interrail türkiye grubuna eklenin, cesaret gelir. Orada da siz gibi tek gezenler var ve birbirlerine destek oluyorlar.Gidecek kimsem yok
Ama tek basima gidecek cesaretim de yok
Hevesimle kaygim arasinda kaldim resmen. Bir cok seyi de tek basima oldugum icin yapamamaktan sıkıldım. Pasaport randevusu aldim. Sonra iptal ettim. Bilet alip kendimi mecbur birakasim var. Ama onu bile yakarim bu korkuyla.
Deneyimleri olan hanimlar varsa dinlemeyi cok isterim ya
Yapabilirsiniz. Önemli olan hele ki ilk schengeninizse önce vizeyi aldığınız ülkeye girmek. İspanya düşünüyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam, İspanya'dan girip Portekiz'den çıkabilirsiniz mesela.Schengenle farkli avrupa ulkelerine gecen var mi peki. Bu sıkıntı olabiliyor mu. Dönüsü farkli ulkeden yapsam mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?