- 5 Kasım 2017
- 50
- 16
- 3
- Konu Sahibi Blackandwhite2015
-
Baktım kendisi farkında değil kadınlara bakmaktanSende yaninda adamlara bak o zaman. Empati yetenegini gelistirmesine yardimci ol.
Evlenmedwn önce yoktu. Sürekli inkar ediyor bakıyorsa da farkında değilmişEvlenmeden önce yok muydu bu huyu sonradan mı ortaya çıktı?
O ne diyor bu duruma?
Adama at gözlüğü takamayacağınıza göre e böyle de huzurlu olamayacağınıza göre geriye ayrılmak kalıyor.
Aynen öyle hatta arkasını dönüp kadınlara arkadanda bakıyormuş. Bizimle dışarıya çıkan tanıdığımız söylediBakıyor derken sadece kadınlara mi bakıyor?Böyle gözlerini dikip Bõn Bõn
Beğenerek bakıyor. Özellikle güzel bakımlı havalı kadınlara yani herkese değilBaşkalarına nasıl baktığı önemli yani örnek verecegim benim kayınbabm insanlara öyle bir bakarki sapık sanırsın ama adam huyu o normalde çok temiz saf bir adamdır ama bakışı o eşinde öylemi yoksa başka türlü begenerek filanmi bakıyo kesiyormu yani
Bebeğim var 6 aylık yoksa bu kadar sürmezdi düşünmem ve boşanırdımBoşanmaktan baska care yok.
Once bakmaya başlar, sonra ihanet etmeye ...
Baktım kendisi farkında değil kadınlara bakmaktan
Annem böyleydi geçen hafta....Oturduk sosyal tesiste pasta söyledik.Pastayi mi yedi benim arkamdan geçen kadınları mi gozleriyle yedi belli değil.Tepeden ayağa kadar süzuyor...sonra ayaktan tekrar yukarı kadar çıkıyor ...o esnada ki yüz halini görseniz annemin Nur Yerlitaş in adaylara bakışı gibi "bizimle değilsin bebeğim"Başkalarına nasıl baktığı önemli yani örnek verecegim benim kayınbabm insanlara öyle bir bakarki sapık sanırsın ama adam huyu o normalde çok temiz saf bir adamdır ama bakışı o eşinde öylemi yoksa başka türlü begenerek filanmi bakıyo kesiyormu yani
Sonunuzu iyi gormuyorum malesef ...Bebeğim var 6 aylık yoksa bu kadar sürmezdi düşünmem ve boşanırdım
Psikologa ya da aile terapisine filan ki gitseniz acaba. Baktigi zamanlarda o an uyarsaniz. Bak simdi de baktin deseniz. O an farkettirsenizBaktım kendisi farkında değil kadınlara bakmaktan
Psikologa ya da aile terapisine filan ki gitseniz acaba. Baktigi zamanlarda o an uyarsaniz. Bak simdi de baktin deseniz. O an farkettirseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?