- 31 Aralık 2008
- 1.458
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi Blackandwhite2015
-
Siz nasıl bi insansiniz bakimlimisiniz guzelmisiniz bunlar önemli değil ama kocaniz onemsiyor demekki bizim bi komşu vardı kadın biraz kiloluydu çok bakım yapmazdi eşinin boyle güzel kadınlara bakmasi ilgisini çekti ama adam aldatmiyordu sonra kadın spora gitti suan minileri hiç cikarmiyor ise filan girdi kadını bir gör ama ben bile bayilarak bakıyorum suan eşi sürekli dibinde durumda karısını paylasiyor aşk sözleri havada uçuşuyorBeğenerek bakıyor. Özellikle güzel bakımlı havalı kadınlara yani herkese değil
Aldatır mı aldatmaz mı bende bilemiyorum ama olan bana oluyor öz güvenim yok oluyor gitgideBenim bi arkadasim var devamli güzel kadinlara bakar. Nerde görse görsün. Hatta bana anlatir (surda böyle güzel kadin gördüm) bazen. Kendisi evli ve karisini aldatmaz. Ama güzel kadinlara bakmasi nerdeyse aliskanlik gibi birsey. Bekarken de böyleydi. Neden böyle bakip durdugunu sordum bi kere kendisinin de buna bir cevabi yok.
Siz nasıl bi insansiniz bakimlimisiniz guzelmisiniz bunlar önemli değil ama kocaniz onemsiyor demekki bizim bi komşu vardı kadın biraz kiloluydu çok bakım yapmazdi eşinin boyle güzel kadınlara bakmasi ilgisini çekti ama adam aldatmiyordu sonra kadın spora gitti suan minileri hiç cikarmiyor ise filan girdi kadını bir gör ama ben bile bayilarak bakıyorum suan eşi sürekli dibinde durumda karısını paylasiyor aşk sözleri havada uçuşuyorBeğenerek bakıyor. Özellikle güzel bakımlı havalı kadınlara yani herkese değil
Evet ben de yaşadım, çok kavgasını ettim ama üstüne ben haksız oldum. Şimdi umursamıyorum şahsen o da eskisi gibi bakmıyor sağına soluna.Siz de mi yaşadınız
Güzel birini gördümü kaçırmıyor. Bazende çok açık giyinmişlerse güzel çirkin demiyor :)
Çok güzel özetlwmişsiniz. Dedikleriniz bende oldu bile . Devam ederse halimi düşünemiyorum.Ilk defa bu kadar net yazacagim. Bosanin. Bir bucuk senelik evlilikte bu konu ne kadar lacka olmus ki defalarca bosanmadan donulmus. Ozguven bitirir, icten ice curutur bu adam. Oyle bir hale gelirsiniz ki benim neyime asik olmus adam, neremi begenmis dersiniz. Aynalara bakmak istemezsiniz. Kimin bunu yapmaya hakki var? Soylediginiz kadariyla bakimli, cekici bir kadinsiniz. Esinizde sorun var, kuruntunuz degil. Arkadaslariniz bile soylemis. Boyle devam ederseniz asosyal, agresif, kendine guvensiz birine donuseceksiniz. Sizi boyle yipratmasina izin vermeyin. Davranisini bir sekilde duzeltse bile bunlari hep hatirlayip yetersiz hissetmeye devam edeceksiniz. Sinirlendim
Kaç yaşındasınız kaç yaşında bıraktı ve kaç yıllık evlilikte bunlar oldu bunlar da önemli benim içinEvet ben de yaşadım, çok kavgasını ettim ama üstüne ben haksız oldum. Şimdi umursamıyorum şahsen o da eskisi gibi bakmıyor sağına soluna.
İnsallah 30 olacağım, 4 yıldır birlikteyiz 3 yılı evlilik, son bir yıldır ne ben ne o eskisi gibiyiz bu konularda.Kaç yaşındasınız kaç yaşında bıraktı ve kaç yıllık evlilikte bunlar oldu bunlar da önemli benim için
Düzelir yaSanırım güzel diye bakıyor
Bana da çok bakarlar. Zaten önceden beri bu olaya takığım. Karılarının ya da kız arkadaşlarının yanında bana bakanlar çok oldu ve bu huydan bu yüzden nefret ettim . Şimdi aynısını kocam başkalarına yapıyorBanada insanlar yiyecekmiş gibi bakar .markete biyere gitsem, ayaktan başlayıp başa, sonra tekrar ayağa kadar ,süzerler ,kadınlarda yapıyor, erkeklerde,hatta akraba denilebişlecek yakınlıktaki insanlar, bile afedersiniz yiyecek gibi bakıyorlar,yani bakışlarımı öyle, benmi yanlış anlıyorum, bilmem, mükemmel bi insan olarakta görmüyorum kendimi ,benimde her insan gibi kusurlarım var.ama bakışlardan çok rahatsızlık duyuyorum.sevmem yani bön bön bakıp nazar eden insanları,sonuçta hepimiz insanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?