- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi Blackandwhite2015
-
Kardeşim ben de bakıyorum ilgi çekici kadınlara. Baştan aşağı suzuyorum bazen çünkü çok dikkat çekici makyaj yapıyorlar ya da giyimi açık saçık oluyor. Bu şekilde giyinen kadının mesajı da kendisine baktirmaktir zaten. Ama benim bakmamla bir erkeğin bakması aynı şey değil. Kadınlar baktirmak için ellerinden geleni yapacak erkek de bakmayacak öyle mi ! Ancak yüksek ahlak anlayışına sahip biri bakmaz öyle bir kadına
Ahlaklı insan = Normal insan bence. Normal bir insanın zaten ahlaklı olmasi lazim dimiBence yuksek ahlaka sahip degil normal insanin kotu niyetle bakmamasi lazim boyle derseniz bakanlari mesrulastirmis normallestirmis oluyorsunuz.
Zaten her yerde bakıyor tv sosyal medya gerçek hayat farketmiyorBakmayan var mi ki gercekten yani ben pek denk gelmedim sanirim erkek cinsinin gözünün güzel bi kadin gördüğünde bakmadan gectigine. Ama yani bunu caktirmadan yap bari dimi goz capkinligininda bi ayari olsunben böyle seyleri cok sorun etmiyorum sanirim ama tabi sapik bakislari kastetmiyorum esinde oyle bakmiyodur bence huy bu birazda degismez yolda bakmasa tvde bakar orda olmasa sosyal medya fark var mi
Zaten her yerde bakıyor tv sosyal medya gerçek hayat farketmiyor
Canım bir tanıdığım evli çift var, adam öğretmen. Eşinin yanında süreki bayan iş arkadaşlarından bahseder. Eşide çok kıskanır bu durumu, ama o kıskandıkça eşi öyle bir keyiflenirkiii...Eşini kıskandırmak çok hoşuna gidiyor adamın .)Umursamamaya çalışacağım
Canım kesinlikle ayrıl çocuğun yoksa1,5 senelik evliliğimizde kocam sürekli başka kadınlara bakıyor bunu bi tek ben değil bizimle birlikte dışarı çıkan insanlarda söylüuor. Artık psikolojikman çöktüm bunalımdan çıkamıyorum. Çok defa konuştum hep sonuna kadar inkar ediyor. Ama bizimle dışarı çıkan insanlarda baktığını ben söyleyince farketmeye başladı. Tabi bu konuyu dışardan bakarak bir bakış yüzünden boşanılır mı diyenler olabilir ama yaşamayan bilmez. Ne kendime öz güvenim ne de eşime güvenim kaldı. Güya aşık olarak evlendik içimde zerre sevgi kalmadı. Bana önerileriniz neler . Ne yapabilirim bakmaması için. Ya da baktığını kabul etmesi ve bu huyundan vazgeçmesi içi. Yoksa tek çare yazdığım gibi boşanmak mı. Çünlğ dayanacak gücüm kalmadı. Bütün günümü etkiliyor ruh gibiyim
Ahlaklı insan = Normal insan bence. Normal bir insanın zaten ahlaklı olmasi lazim dimi
Siz nasıl giyinirsiniz evde dışardayken falan,yani makyaj falan yapıyormusunuz ?eşiniz makyaj yapan ve mini etekli , kızlaramı bakıyor, doğal güzellikte olan kızlaramı bakıyor,?sizin giyim tarzınızla baktığı kızların tarzı nasıl mesela?Beğenerek bakıyor. Özellikle güzel bakımlı havalı kadınlara yani herkese değil
Aynen canım,bakıp kafayı çevirmek var,bide uzun uzun bakmak var. elbette bizler bakışlardan herşeyi anlayabiliyoruz,kadınlar zaten detaycıdır,ve bizler kadın olarak herşeyi inceleriz,bir açık buluncada,ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliriz,bu bizim doğamızda var,yani hiç bir kadın,gözle bile olsa başka kadınlara bakan bir erkeyi kabullenemez,tabiki her insan, her insana bakar,burada bahsettiğimiz bakış tarzı, uzun uzun bakmak ,çapkın şekilde bakmak, bu iki bakışıda kadınlar zaten çok kolaylıkla çözebiliyor.çünkü bazı bakışlar farkedilmeyecek gibi değil,aradaki fark çok bariz bir şekilde belli oluyor.keşke bakmasa keşke düzelse, bakıyor ve siz varken yapıyor bunu ve inkar ediyor, bilmiyorum çok kötü ben gözlerini yuvalarından çıkarmak isterdim sanırım. bir başkasına bakarsın ama gözdür bu görürsün efendi gibi kafanı çevirirsin 2. kez dönüp bakıyorsan bu ihanete girer illa fiziksel bir şey yaşamaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?