- Konu Sahibi Blackandwhite2015
eşiniz göz çapkını. farkedince uyarın. adam gerçekten aldatmıyosa hemen de boşan demek olmaz ki. tamam çok hoş bir durum değil ama boşanmak son çare olmalı yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım güzel diye bakıyorYani iç geçirerek suzuyor mu yoksa bakıp he güzelmiş diyip geçiyor gibi mi
Zaten bu dediklerinizin hepsi bende var . Etrafımdaki herkes çok güzel olduğumuda söyler. Ama güv2n kalmadı. Gülme olayı mutluluk kalmadıSen de o zaman gidip makyaj teknikleri öğreniyorsun. Havalı kıyafetler alıyorsun. Ssdece dışarda değil evde de nike ın siyah taytlarını ustune de salaş havalı t-shirt ler giyiyorsun. Rahatsız olursa sen bakmayı kesene dek böyleyim de. Saçların kısaysa kaynak yaptır. Boyat. Öyle hemen pes etme elinden gelen mücadeleyi ver. Belki senjn de öyle olmanı istiyor ama söyleyemiyor
Çok uyardım heralde engel olamıyoreşiniz göz çapkını. farkedince uyarın. adam gerçekten aldatmıyosa hemen de boşan demek olmaz ki. tamam çok hoş bir durum değil ama boşanmak son çare olmalı yani.
Zaten bu dediklerinizin hepsi bende var . Etrafımdaki herkes çok güzel olduğumuda söyler. Ama güv2n kalmadı. Gülme olayı mutluluk kalmadı
Dahasını inanın yapamam. Elimden gelen bu ben buyum. Dahası estetiğe filan girer heraldeSizi gormedigim icin bir sey diyemeyeceğim ama belki sizden daha da guzel gorunmenizi bekliyor olabilir. Baskalarinin dedikleri esler icin yeterli olmayabiliyor
Dahasını inanın yapamam. Elimden gelen bu ben buyum. Dahası estetiğe filan girer heralde
Çok fazla cinnet geçirildi. Ve ayrılıktan bebek var diye hep vazgeçildiO zaman ben büyük bir cinnet geciririm evde. Degisim yoksa da ayrılırım. Insan sevilmek ozel hissetmek ister. Ayrilmakta da cok hakli bir sebep bu. Acaba dedektif mi tutsan millete bakarken resimlerini cekse sen de bunları yüzüne atip evde detayli bir cinnet gecirip onu bastirsan
Umursamamaya çalışacağımUmursama en iyisi, bu yüzden boşanılmaz bence. Belki umursamazsan o da takıntı yapıp daha fazla bakmaz.
Zaten zamanla umursamıyor insan bu tür seyleri, umursamak ise yaramayınca :)Umursamamaya çalışacağım
Siz de mi yaşadınızZaten zamanla umursamıyor insan bu tür seyleri, umursamak ise yaramayınca :)
Çok fazla cinnet geçirildi. Ve ayrılıktan bebek var diye hep vazgeçildi
Birlikte çıktığınız insanlara kocam başkasına bakıyor mu dediniz? Boşanmayacaksanız millete malzeme vermeyin.1,5 senelik evliliğimizde kocam sürekli başka kadınlara bakıyor bunu bi tek ben değil bizimle birlikte dışarı çıkan insanlarda söylüuor. Artık psikolojikman çöktüm bunalımdan çıkamıyorum. Çok defa konuştum hep sonuna kadar inkar ediyor. Ama bizimle dışarı çıkan insanlarda baktığını ben söyleyince farketmeye başladı. Tabi bu konuyu dışardan bakarak bir bakış yüzünden boşanılır mı diyenler olabilir ama yaşamayan bilmez. Ne kendime öz güvenim ne de eşime güvenim kaldı. Güya aşık olarak evlendik içimde zerre sevgi kalmadı. Bana önerileriniz neler . Ne yapabilirim bakmaması için. Ya da baktığını kabul etmesi ve bu huyundan vazgeçmesi içi. Yoksa tek çare yazdığım gibi boşanmak mı. Çünlğ dayanacak gücüm kalmadı. Bütün günümü etkiliyor ruh gibiyim
Anladim eğer oyleyse gerçekten pis nefesle bakıyorsun bence bebeğiniz için bi oturun konusun böyle böyle yapıyorsun benn tahammül edemiyorum bidaha görürsem bosanacaigim diyin yine ayniysa aileniz destekse yada ayaklarinizin üzerinde durabilec3kseniz boşanin böyle hayat geçmez çocuk için evli durmaya karşıyım sonucta çocuk mutsuz bir ailede buyuyecegine ayrı ayrı sizinle mutlu olabilir hemde çocuk için kendi hayatinizi maffetmeye gerek yok sonuçta babasız büyüyen birsürü çocuk var ve babasini ayrida gorebilecek hakkinizda hayırlısı olsun allah sizi cok mutlu etsinAnnem böyleydi geçen hafta....Oturduk sosyal tesiste pasta söyledik.Pastayi mi yedi benim arkamdan geçen kadınları mi gozleriyle yedi belli değil.Tepeden ayağa kadar süzuyor...sonra ayaktan tekrar yukarı kadar çıkıyor ...o esnada ki yüz halini görseniz annemin Nur Yerlitaş in adaylara bakışı gibi "bizimle değilsin bebeğim"Uyardim en sonunda öyle son verdi.
Güzel birini gördümü kaçırmıyor. Bazende çok açık giyinmişlerse güzel çirkin demiyor :)Seninki yine bakio benimki yillarca ustunden gecmis milletin serefsiz.... Evlenince yapti mi bilmiyorum ama yapmistir..
Bakmasi cok yanlis insanin ozguvenini malesef kirar huyu buysa degismesi de zor... Benim de esim minili gorunce bakiyordu ama abarti olanlara ben mile bakiodum... Sizin esiniz herkese mi bakio?
Çok yakınım benim öyle söyleyeyimBirlikte çıktığınız insanlara kocam başkasına bakıyor mu dediniz? Boşanmayacaksanız millete malzeme vermeyin.
Zaten artık dışarıya onunla çıkmıyorum. Ayrı çkkıyıruz bu da çok kötü gitgide uzaklaşıyoruzOff off bu erkekler niye boyle yapıyor yaa. Çok çaresiz kaldım herseyi denemissin. Ama simdi gencsin ilerde is bulman da zor olacak. Ayrilman gerekiyorsa uzatma derim. Esinle disari cikma onsuz cik bebek arabasina koy fıstığı gezin![]()