Tek celsede bitti ...boandk

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedef_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepimiz biliyoruzki bu dünyanın öbür dünyasıda var sedefçiğim önceki konunu biliyorum. Eski eşin ve o kadın senin ve küçücük kızının hesabını veremeyecekler. Ne kadar zorluk yaşasanda sen en doğrusunu yaptın. Allah bundan sonra seni iyilerle karşılaştırıp, o küçük yavrunun yüzüne baksın.

herşey dahada yerine oturacak canım emin ol...

bir bakıcaksınki artık sende hiç bir his uyandırmıyor hatırladıkların..

bu dünyanın bide öte dünyası var..
bak mazlumun duası daha göklere ulaşmadan yolda kabul edilirmiş..sen şu an mazlumsun..
kendin için ve yavrun için bol bol dua et..
ama lütfen kızın için sımsıkı tutun hayata..
işin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına..
herşey gönlünce olur inşallah..

ama bunuda söylemeden geçemiycem rabbim ikisininde yüzünü hiç güldürmesin..birbirlerinden bulsunlar reziller..

çok sağolun arkadaşlar ,
her zaman fırsat bulamıyorum buraya girmeye ,ancak patron giderse geçebiliyorum bilgisayar başına ..

aldığım duyumlara göre kadın pişmanmış ,işyerinde duyulmuş bu olay ve onu çok dışlamışlar ,herkes üstüne gelmiş ,zaten o zaman çıkmıştı işten..şimdi evde oturuyomuş ..hata yaptım diyomuş ,ortak arkadaşlarımız var ve bana haber uçuruyolar ,aslında istemiyorum onlardan haber almak ama içim içimi de yemiyo değil ,ne yapıyolar ne durumdalar diye ,galiba kötü olduklarını duymak beni rahatlatacakmış gibi ,bir kalemde silmek istiyorum ama yapamıyorum ,yeni bir hayat diyorum ama gelen bir haber beni üzebiliyor yada mutlu edebiliyor ,karmaşa içindeyim ..

burası küçük yer ,çalıştığım işyeri 550 tl maaş veriyor 260 da nafaka var zaten kiram yok ,babadan kalma küçük bir evim vardı burda onda kalıyorum ,herşeyim var ..şu an para artıyor bile diyebilirim :) iki kişi ne yerki ..
ailenin yanına git diyenler olmuş ,ailem yok ,anne babamı kaybettim ,dayılarım ve amcam var ,ama onların bi desteği yok tabi herkes kendi yolunda ..bu mahhale beni tanıdığı için hakkımda kötü konuşabilecek kimse yok ,gelin çıktım ben bu evden ,çocukluğum geçti ..

yani işte böyle ,geçinip gidiyorum..

çok sağolun arkadaşlar ,
her zaman fırsat bulamıyorum buraya girmeye ,ancak patron giderse geçebiliyorum bilgisayar başına ..

aldığım duyumlara göre kadın pişmanmış ,işyerinde duyulmuş bu olay ve onu çok dışlamışlar ,herkes üstüne gelmiş ,zaten o zaman çıkmıştı işten..şimdi evde oturuyomuş ..hata yaptım diyomuş ,ortak arkadaşlarımız var ve bana haber uçuruyolar ,aslında istemiyorum onlardan haber almak ama içim içimi de yemiyo değil ,ne yapıyolar ne durumdalar diye ,galiba kötü olduklarını duymak beni rahatlatacakmış gibi ,bir kalemde silmek istiyorum ama yapamıyorum ,yeni bir hayat diyorum ama gelen bir haber beni üzebiliyor yada mutlu edebiliyor ,karmaşa içindeyim ..

burası küçük yer ,çalıştığım işyeri 550 tl maaş veriyor 260 da nafaka var zaten kiram yok ,babadan kalma küçük bir evim vardı burda onda kalıyorum ,herşeyim var ..şu an para artıyor bile diyebilirim :) iki kişi ne yerki ..
ailenin yanına git diyenler olmuş ,ailem yok ,anne babamı kaybettim ,dayılarım ve amcam var ,ama onların bi desteği yok tabi herkes kendi yolunda ..bu mahhale beni tanıdığı için hakkımda kötü konuşabilecek kimse yok ,gelin çıktım ben bu evden ,çocukluğum geçti ..

Rabbim bundan sonra hakkında hayırlısını vesin inş
önceki konunu da okumuştum an be an içim sızlamışı gerçekten
şimdilik onlardan haber duymak isticeksin bu doğal ama sonra o istekte yok olack emin ol, zaman gerçekten herşeye ilaç
kızınla sana bir ömür huzur ve mutluluk diliyorum canım

çok sağolun arkadaşlar ,

Gururunu ayaklar altına almamışsın tebrik ederim seni işin yokken iş bulmuşsun yavrunla geçinmeye çalışıyorsun.Allah yardımcın olsun. Yavrunu hayırlı evlat olsun.

bir gün bu yazdığın mesajı, mahkemeden çıktığındaki hissettiğin o yalnızlık hissini- çok çok mutluyken, her şey geçmiş bitmiş düzelmişken hatırlamanı diliyorum..

umarım bundan sonrası senin için çok aydınlık olur..hemen bi iş ayarla kendine orda..çalış hem düşünmekten kurtulursun hemde para kazanırsın..allah yardımcın olsun

çok sağolun arkadaşlar ,

ne güzel bak maaşın yetiyo şükür kendi ayaklarının üzerinde durabiliyosun..senin adına sevindim..bence eski eşinle ilgili iyi yada kötü hiç bişey öğrenme çünkü duyduğun herşey sana onu düşündürtecek..o yüzden sen silmeye çalış onu

sedef canımsın yaaaa.....
aklımın bir köşesinde gel gitler yaşıyordum kızcağız geçinebiliyormu diye.
utandım sormaya ama sen söylemişsin.
öyle mutlu oldumki okurken iki elimi kalbime götürmüşüm inan.
çok şükür geçinebiliyoruz artıyor bile demişsin.
Rabbbim evinin betini bereketini arttırsın canım.
umarım birdaha Rabbim seni hiç darda bırakmaz...
(amin)

canım gururunuzla dimdik ayakta oluşunuza hayranım.. inanın çok çok sevindim.. kızınız çok şanslı bir çocuk.
eski eşinde o kadında gün gelir devran döner bin pişman olacaktır.

Canım eski konunuda baştan sona okudum öyle üzüldüm ki varya böyle adamların topunun Rabbim cezasını en kısa zamanda versin. Umarım çok mutlu olursun seni çok tebrik ederim benim öyle aldatma yok ama yinede mutsuzum ama param var boşanmaya cesaretim yok hemde %100 boşanmam gerektiğini bildiğim halde. Neyse canım senin için Rabbime dua edecem. Tüm mutluluklar seninle olsun. O pis adam da sürünsün inşallah.

allah yollunu acik etsin canim bunada sukur insallah ilerde daha mutlu ve huzurlu olursun

çekmektense boşanmak iyidir artık evlensende çok düşünerek olur sanırım

ne yalan söyliyim geçindiğini duyunca bende çok mutlu oldum...eminim o kadın gibi eşinde pişmandır...sürünsünler ikiside

sanırım hemşeriyiz..okuduklarıma çok üzüldüm ama şunu bil ki BAŞKASININ mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmazzzzzzzzzzzz.onlar mutlu olamıcaklar.sen aslında kocanı değil yapılan kalleşliği unutamıyorsun hepsi bu.ALLAH hayırlı insanlarla karşılaştırsın hoşçkl

Senin adına cok sevindim canım yaa .. Allah büyük unutma .. bu yaptıklarıda yanlarına kalmayacaktır .. sen evladınla yolunda ilerle Allah yardımcın Olsun ..

Sedef'cim bencede en dogru kararı vermissin,
hic bir zaman boynunu egme sakın, sen dogru olanı yaptın cünki,
keske herkes senin kadar cesaretli olabilseydi. :1hug:

Durumunada cok sevindim, calısmana, herseyin yavas yavas yola girdigine.
Bosver o adamı unut gitsin, bir tecrübeydi yasaman gerekiyordu yasadın ve bitti.
Önemli olan kızın ve sensin bundan sonra.
Eminim hersey cok cok daha güzel olcak canım. opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Son düzenleme:
Allah kızının ve senin yolunuzu açık etsin. kötü insanlardan uzak olsun sizden güzel arkadşım

Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra çok mutlu olursun.Ama neler yaşadığını okuyamadım çokta merak ettim.ılk yazsıkların nerede acaba?

Back
X