- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Benim oğlumda 23 yaşında ve tek bazen üzülüyorum kimsesi yok diye bazende kardeş kavgalarını görünce diyorum iyiki tek
ben mi yazdim diye dusundum :)) benimde kizim tek. ama o ladar yiprandimkii. hic birseye yetişemiyorum.benim de çocuğum tek Allah uzun ömür versin hepimizin evladına öncelikle , bende ikinciyi hiç düşünemiyorum çocuk ciddi bir sorumluluk iyi bir aile yapısı maddiyat sağlam kafabirçok şey lazım ben kendimde ikinciyi dusunucek güç bulamıyorum kaldıki tek çocukla bile hiç biseye yetişemiyorum resmen bazen oturup ağlıyorum 3cocuklu 2cocuklu annelere hayranım Allah güçlerini arttırsın nasıl yapıyorlar nasıl yetişiyor lar .
etraftan banada diyorlar tek çocuk sıkılır günah vs ama banada günah ayolçocuk beni çok yıprattı oyuzden şuan düşünemiyorum ama tabiki rabbim nasip ederse korunduğum halde başım gözüm üstüme
sende çevreyi takma hayat senin hayatın çocuğu verecek olanda Mevla yani nasipse sen düşünmesende olur o merak etme
ben mi yazdim diye dusundum :)) benimde kizim tek. ama o ladar yiprandimkii. hic birseye yetişemiyorum.
ben mi yazdim diye dusundum :)) benimde kizim tek. ama o ladar yiprandimkii. hic birseye yetişemiyorum.
Yoo oğlum çok mutlu pozitif bir çocuk ayrıca okul hayatında da çok başarılı
ayy sizinki buyukmus. bana 4 yas hayal gibi geliyor. sizin yas kac. benim kizim 14 aylikvalla olabilir canım bizim gibi nice kadın vardir buna eminim . Allah yardımcımiz olsun Allah dagina göre kar veriyor gerçi ama gözüm korktu bikere :O Allah uzun ömür versin yavrucaklarimiza şuan kızım 4yasina girmek üzere hic kardeş mevzusu açılmadı acaba oda istermi diye düşünmeye başladım
Oy maşallah sen yap zaten 2.yaş 23 super ...Ben 35im ...yemiyor yaaaani benim artık gözüm yemiyorEn başta bende senin gibi düşünüyordum ama artık oglum bir kardeşi olsun istiyor kardeşleri olanlar hep birbirlerni tutuyor oğlumda hep yanlız kalıyor artık yanına eltimin görümce min çocukları cagirmaktan yalvarmak tan canıma tak etti o yüzden ikinciyi istiyorum hatta beş çocuğum olsun kalabalık bir aile olmak istiyorum bu fikrim değismeden inş hayırlı sağlıklı çocuklarım olur bu arada yaşım 23 oğlumda 4 yaşında olucak
Benim 9 yaşında kızım bir de işte 10 olcak bu sene ....doğur moğurr 11 12ayy sizinki buyukmus. bana 4 yas hayal gibi geliyor. sizin yas kac. benim kizim 14 aylik
ayy sizinki buyukmus. bana 4 yas hayal gibi geliyor. sizin yas kac. benim kizim 14 aylik
ay ciddimi . ben aslında kalabalik aileyi cok seviyorum ama emzirme ve lohusalik cok zordu onun icin istemiyorum26canim aynen seninki daha minnak mis bu zamanlari en iyi zamanlar büyüdükçe canavarlasiyor bu minikler ahahahahhahele iki yaş üç yaş sendromları aman Allahım şuan yine benimki sakinleşti şükür tutturmalari saymazsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?