- Konu Sahibi papatyam_83
-
Nolur akıl verin bende kalmadı....yaşım 35 ...25 de kızım oldu....çalıştığım için 2.hic düşünemedim zaten kızıma bakıcı baktı hep şükür sorun olmadan e o arada yıllar su gibi geçti ....hadi 2.konusu açılınca da çok.uzak geldi bana hep ....yav tek cocuk olup hayatini mutlu geçiren yok mu...etraftan öyle bir baskı var ki ayh kızın tek kalmasın ayh ilerde bir destekçisi sırdaşı olsun ...yav hadi dertleşelim....Ben 2.düşünmüyorum kardeşi yok diye kızım hep karalar mi bağlayacak yaaaa hayatı boyu?
benim tek çocuğum var. bir süre evlenmeyi düşünmüyorum belki ömrümün sonuna kadar düşünmüyorum.
bu durumda çocuğum tek kalacak ama sınıfın yarısı tek cocuk. bizde gecen düşündük dünyanın 3 te biri tek çocuksa artık bu çocuklarda birbirlerinin zor günlerinde yanlarında olsunlar.
tek çocuğum çok mutluyum, su an yasım 33 2 yaşına basmak üzere olan bir kızım var asla 2. yi düşünmüyorum.. eşimde benimde aynı fikirde ..önemli olan çocuk doğurmak değil ona güzel bir gelecek sunmak ama aynı zamanda gereken sorumlulukları da öğretmek bence hem kardeşi olsun diye değil bizim canımız bebek sevmek istiyor diye 2.3. yapıyoruz kimse bunu inkar etmesin..Nolur akıl verin bende kalmadı....yaşım 35 ...25 de kızım oldu....çalıştığım için 2.hic düşünemedim zaten kızıma bakıcı baktı hep şükür sorun olmadan e o arada yıllar su gibi geçti ....hadi 2.konusu açılınca da çok.uzak geldi bana hep ....yav tek cocuk olup hayatini mutlu geçiren yok mu...etraftan öyle bir baskı var ki ayh kızın tek kalmasın ayh ilerde bir destekçisi sırdaşı olsun ...yav hadi dertleşelim....Ben 2.düşünmüyorum kardeşi yok diye kızım hep karalar mi bağlayacak yaaaa hayatı boyu?
hayatımda hiç istemedim ve tek çocuğum.. onu kardeş duygusunun eksikliğini yaşayan çocuklar istiyor. ben tekim ama bir sürü kuzenım var, aıle baglarım çok güçlü asla ve asla istemedim , eksikliğide hiç duymadım.Siz istemeseniz bile çocuklar özellikle de okula başladıktan sonra kardeş istiyorlar
Kardeşi olan çocukları görüyorlar
Kardeş candır kandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?