- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi brnestetik
-
he pardon ya yanlis anladim..O başlıktaki söylemi siz değil başkaları söylüyor işte insanlar kardeş yapsın diye onu söylüyorum siz kendi üstünüze alıyorsunuz ben böyle yazdım diye. Neyse anlamışsınızdır demek istediklerimi artık...
kac yas olmasini isterdin pekiBizimkilerin arasinda 4 yas var ve çok zor. Kim 4 yas ideal demisse buradan selamliyorum.
Bir kac yil daha ara verin ve esinizle ortak karar verin bence. Bu çok genel,ben insanin bir kardesi olmali derim. Sutten agzi yanan gereksiz der vb
evet ya yetememek ...zaten kizima zor yetiyoruz istekleri buyudukce cogaliyor cogunuda karsilayamiyoruz ufak seylerle.mutlu ediyoruz bide 2.nin derdi...syan bunu hatirlattigin icin tesekkurler ..duygusalliktan ciktim suan...hayat cok acimasiz cunkuTek çocuğum.O yüzden iki tane doğurdum.Tek çocuk yapanlara hep kızdım.
Ama artık kızamıyorum.Çok zor.Hele maddi imkanlar kısıtlıysa bence yetebildiğin kadar olmalı.
Tekse tek.Yetememek çok daha zor ve üzücü bence.
Cocugu krese okul verip çalışıp rahatına bakacaksan zaten yapma 2.çocugu,
Ay çocukları yük gibi görüyorsanız yapmayın kardeşim.
aynen oyleee ama tek.bir kardes duygusunu ona cok.gormeknebilim yaa
İhtiyacınız varsa bilemem yoksa çocukla ilgilenmek daha dogru bana göre.calismak da onun ihtiyaclari icin...deliler gibi calismayi istiyorum kresede okulada simdilik vermiyorum zaten 5 yas da mecburi baslayacak
Bence ya 1-2 yas olmali, buyugun kiskanclik duygusu daha az olur beraber buyurler ya da 7-8 yas olmali. Tam hem ana kuzusu hem de sosyal bicir olduklari dönem (anaokulu vs) baslarina sanki kuma getirmisiz gibi oluyor daha dogrusu öyle tepki veriyor bizimki. Benim çok yaram var aslinda ama telefondan zor yazdigim için konu açmaya useniyorumkac yas olmasini isterdin peki
var canim olmazmiİhtiyacınız varsa bilemem yoksa çocukla ilgilenmek daha dogru bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?