- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Konu Sahibi brnestetik
-
19 yaşındayım tek çoxuğum keşke diyorum bir kardeşim daha olsaydı birlikte büyüdüğüm her derdimi paylaştığım.4 yasinda kizim var ..tek basima ne zorluklarla buyuttum 27 yasindayim ama tukendimi hissediyorum..cocuk dogurmak inanilmaz bir sorumluluk...4 yasina geldi diye biraz rahatladim hatta suan tek istegim.ise girmek cocugumu okul yada kres gibi biyere verip kafam rahat omur boyu calismak....tamam guzelde..acaba cocugumu kardes duygusundan mahrum mu edicem? cok sevecen kizim bebekleri cok sever bizim olmasini istemez ama baska bebekleri sever..ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor...eger kardes yaparsam allah verirse de 10 sene sora falaj anca o da olursa tabi...aralarinda baya bi yas farki olmasi da mi benim bencillihim...o istermiki buyuyunce neden benim de arkadas gibi pespese buyudugum kardesim olmadi diye benu suclarmi sizce ? bunu yasayan varmi arkadaslar
Özellikle şurdaki ifadenizden sonra hiç istemezdim, çocuğu anne baba istiyorsa yapmalı evdeki çocuk için değil.ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor
bu sartlarda ıkıncı cocugu yapmayın hem sız yeterı kadar yıpranmısınız hem de artık kızınız buyumus ve ıstemedıgını dıle getırıyormus...4 yasinda kizim var ..tek basima ne zorluklarla buyuttum 27 yasindayim ama tukendimi hissediyorum..cocuk dogurmak inanilmaz bir sorumluluk...4 yasina geldi diye biraz rahatladim hatta suan tek istegim.ise girmek cocugumu okul yada kres gibi biyere verip kafam rahat omur boyu calismak....tamam guzelde..acaba cocugumu kardes duygusundan mahrum mu edicem? cok sevecen kizim bebekleri cok sever bizim olmasini istemez ama baska bebekleri sever..ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor...eger kardes yaparsam allah verirse de 10 sene sora falaj anca o da olursa tabi...aralarinda baya bi yas farki olmasi da mi benim bencillihim...o istermiki buyuyunce neden benim de arkadas gibi pespese buyudugum kardesim olmadi diye benu suclarmi sizce ? bunu yasayan varmi arkadaslar
cocugun hevesiyle iş yapilmaz ki. 4 yasindaki bebe bugun kardes isterim der yarin geri gitsin istemiyorum der.evet cok.ama.cok zor bu devirin cocuklari bilmiyorim kizima.karsi suclulul.hissediyorum bazen...halasinin kiziyla yasitlar onun kardesi olucak ins heves etmez o da ya
Böyle kalıplara inanmıyorum: çok çocuk iyidir, tek çocuk şöyledir böyledir vs. Kardeşleriyle mal paylaşımı yüzünden düşman kesilen o kadar çok insan var ki etrafımda. Ama hayatta sırtını yasladığı tek kişi kardeşi olan insanlar da gördüm. Bence bir şeyin varlığı veya yokluğu onun hayırlı veya hayırsız olması konusunda tek başına bilgi vermez. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.4 yasinda kizim var ..tek basima ne zorluklarla buyuttum 27 yasindayim ama tukendimi hissediyorum..cocuk dogurmak inanilmaz bir sorumluluk...4 yasina geldi diye biraz rahatladim hatta suan tek istegim.ise girmek cocugumu okul yada kres gibi biyere verip kafam rahat omur boyu calismak....tamam guzelde..acaba cocugumu kardes duygusundan mahrum mu edicem? cok sevecen kizim bebekleri cok sever bizim olmasini istemez ama baska bebekleri sever..ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor...eger kardes yaparsam allah verirse de 10 sene sora falaj anca o da olursa tabi...aralarinda baya bi yas farki olmasi da mi benim bencillihim...o istermiki buyuyunce neden benim de arkadas gibi pespese buyudugum kardesim olmadi diye benu suclarmi sizce ? bunu yasayan varmi arkadaslar
Aile bağı kuvvetli olduğu zmn çok olmak mükemmel birşey bence bı kız kardeşim var ama keşke daha fazla olsaydık diyorum. İnsanın hayatında iyi gün kötü gün oluyor ve yanında istediği tek şey ailesi. Ve unutmayın ki onun ömrü boyunca onunla birlikte olamicaksiniz...4 yasinda kizim var ..tek basima ne zorluklarla buyuttum 27 yasindayim ama tukendimi hissediyorum..cocuk dogurmak inanilmaz bir sorumluluk...4 yasina geldi diye biraz rahatladim hatta suan tek istegim.ise girmek cocugumu okul yada kres gibi biyere verip kafam rahat omur boyu calismak....tamam guzelde..acaba cocugumu kardes duygusundan mahrum mu edicem? cok sevecen kizim bebekleri cok sever bizim olmasini istemez ama baska bebekleri sever..ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor...eger kardes yaparsam allah verirse de 10 sene sora falaj anca o da olursa tabi...aralarinda baya bi yas farki olmasi da mi benim bencillihim...o istermiki buyuyunce neden benim de arkadas gibi pespese buyudugum kardesim olmadi diye benu suclarmi sizce ? bunu yasayan varmi arkadaslar
4 yasinda kizim var ..tek basima ne zorluklarla buyuttum 27 yasindayim ama tukendimi hissediyorum..cocuk dogurmak inanilmaz bir sorumluluk...4 yasina geldi diye biraz rahatladim hatta suan tek istegim.ise girmek cocugumu okul yada kres gibi biyere verip kafam rahat omur boyu calismak....tamam guzelde..acaba cocugumu kardes duygusundan mahrum mu edicem? cok sevecen kizim bebekleri cok sever bizim olmasini istemez ama baska bebekleri sever..ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor...eger kardes yaparsam allah verirse de 10 sene sora falaj anca o da olursa tabi...aralarinda baya bi yas farki olmasi da mi benim bencillihim...o istermiki buyuyunce neden benim de arkadas gibi pespese buyudugum kardesim olmadi diye benu suclarmi sizce ? bunu yasayan varmi arkadaslar
AYNI DUYGULARI YASIYORUM senle hemde tıpa tıpbennimde tam olarak istedigim bu hatta kizima anca yetiyoruz ama onun acisindan dusunuyorum bazen ..ilerde suclarmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?