M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Herkesin kendi hayat görüşüdür. Biz beş kardeşiz ben en küçükleriyim. Hepimiz çok iyi anlaşırız. Sadece biri ile aramız limoni o da bambaşka sorunlardan ama derdi olsa derdine koşarız. Öncelikle siz yalnız kalacaksınız diye çocuk yapmak doğru değil. Çocuk yalnız büyümesin diye yapmak da doğru değil. Hem siz kendi duygularınıza hem de çocuğunuzun duygularına önem vermelisiniz. Çocuğunuz kardeş istiyor mu? Bana göre kardeş çok önemli ama çocukları da sırf kardeşleri olsun diye yapmam. Herkesin aile ilişkileri farklıdır. Ben kendi kardeşlerime baktığım zaman iyi ki varlar diyorum. Diğerlerinin de en best kardeşiyim ve hepsiyle aramda ciddi yaş farkı var ama arkadaş dost gibiyiz. Mesela ne zaman hamile kalsam ilk abim öğrenmiştir. Sonra ablalarım yengem falan. Derdimi, sıkıntımı ilk onlarla paylaşırım, onlarda benimle. Neden ben bilmiyorum ama hepsinin arasındaki köprüde benim :) Eğer korkuyorsanız yapmayın ama çocuğum yalnız kalmasın diyorsanız da çocuğunuza sorun. Eltimin kızı çok kardeş istiyor ama eltimin gözü kesmiyor. Bilmiyorum ya çok karmaşık.