- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
allah bağışlasın cumlemızınkını kardeşin ıyı olacağını bılemeyızki kötü olacağınıda bılemeyız kadeırn önune geçilmiyor ama tek kalmamasından yanayım bu arada benımde bır oğlum var ama tek kalmsını istemıyorum ne kardeşler var bırbırılerını kanlı düşman gibi allah hyırlısından versın ama siz kendınızı hazır hıssetmıyorsanız yapıcak bişi yok
hazır hissetmemek deil aslında. yeni sorumluluk korkutıyor gözümü. birde ilgileniyorum oğlumla ilgimin kesilmesi azalması ihtimali. yada yeni bebekle oğlumla ilgilendiğim kadar ilgilenemeyeceğimi düşünüyorum. ne bileyim
bir oğlum var 4 yaşında. Rabbim bağışlasın bize. kaderi güzel olsun Amin
tek çocuk olsa, kardeşi olmasa kötü mü olur. başka çocuk istemiyorum aslında ama yalnız kalır mı ileride, bize kızar mı, bi dayanağı olsa mı acaba. kardeş çok gerekli mi? gözüm yeni bebek kesmiyor. tabi Rabbim hayırlısını versin, olup olmayacağını da bilemiyoruz ama ilerde tek çocuk olursa pişman olur muyum acaba.
yavrumun yalnızlık çekmeyeceğinden emin olsam... off bazen insan diyor ki kardeş yapsam belki o büyüğüne yük olacak. hem küçük çocuk hep büyük için yapılıyor yani genelde bu küçüğe de haksızlık deil mi. neyse ben yine kararsızlığımda devam edeyim.
bir oğlum var 4 yaşında. Rabbim bağışlasın bize. kaderi güzel olsun Amin
tek çocuk olsa, kardeşi olmasa kötü mü olur. başka çocuk istemiyorum aslında ama yalnız kalır mı ileride, bize kızar mı, bi dayanağı olsa mı acaba. kardeş çok gerekli mi? gözüm yeni bebek kesmiyor. tabi Rabbim hayırlısını versin, olup olmayacağını da bilemiyoruz ama ilerde tek çocuk olursa pişman olur muyum acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?