tek çocuk olsa olmuyor mu?

Positif yönleride cok negatifte... Bana göre kardes sart, daha cok positif yönleri var... Maalesefki bu devirde artik geleceklerini düsünmek gerekiyor, maddi manevi ve dünyada pisliklerin cogalmasi cok büyük etkenler... Allah herkesin gönlüne göre versin insallah... Ama eger Kardesi olacaksada asiri yas fark olmasin bence...

Benim etrafimdanda gördügüm, kendi düsüncemde, sanki kizlar bi kardese erkeklerden daha cok
Geriksinim duyuyolar. Erkekler kardesleri olsa bile kizlar gibi bagli olmuyolar sanki

ne kadar doğru söylemişsin canım evet ne kadar haklısın benim eşim de iki kardeş ablası var biz de iki kardeşiz şuan 1 yaşında bir kızım var ben ikinci çocuk istiyorum eşim istemiyor bak yalnız kalmasın kardeşi olsun ablan olmasa sen ne yapardın diyorum'hiiiç hiç bir şey yapmazdım ne olacak ki diyor:) ve ablası bunu canı gibi sever nasıl bebek gibi üzerine titrer abla yetiş dese koşar.

bende aynı sizin gibiydim
ama gözümü kararttım ve 2. istedim Rabbim de verdi çok şükür
tek çocuk bırakmak çocuğa çok büyük bir haksızlık
benim kardeşim şuan evladımdan farksız canım herşeyim iyi ki istemişim
iyi ki yapmış annemle babam :))
bence sizde gözünüzü karatın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…