- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
umarım günün birinde tüm bu yaşadıklarınızdan sonra şu tek cümleyi de kurarsınız '' iyiki de evlendim, iyiki de onunla evlendim..''
şimdi nickimin neden ümitli olduğunu anlamışsınızdır..
hala ümidim var o listelediğim sorumlarıma bir gün halloldu diye tik atcam...
bugüne kadar bi çok noktada adam ettim onu..
-ayrı yatıyodu başlarda şimdi izinsiz ayrılamaz..
-ev işlerine yardım etmiyodu artık paşa paşa ettiriyorum..
- işe gelip giderken bırakmıyodu..şimdi hala dolmuş kullanıyorum ama yarı yarıya azaldı bu tavrı..kendimi aldırıyorum..
diğerleri de düzelcek..
adam etcem onu....
görceksizniz.....
Bu azmin sebebi aşksa bence geçmişi unutmaya çalış. Onun sadece artılarını düşün,hiç bir sorununuzun olmadığını düşün.Neşeli ol,pozitif ol ki o senin için bişeler yapsın. Seni haketmeye uğraşacaktır emin olşimdi nickimin neden ümitli olduğunu anlamışsınızdır..
hala ümidim var o listelediğim sorumlarıma bir gün halloldu diye tik atcam...
bugüne kadar bi çok noktada adam ettim onu..
-ayrı yatıyodu başlarda şimdi izinsiz ayrılamaz..
-ev işlerine yardım etmiyodu artık paşa paşa ettiriyorum..
- işe gelip giderken bırakmıyodu..şimdi hala dolmuş kullanıyorum ama yarı yarıya azaldı bu tavrı..kendimi aldırıyorum..
diğerleri de düzelcek..
adam etcem onu....
görceksizniz.....
birde şu kanı var...
cocugun olursa degişir...
valla artık bende korkmaya başladım hiç mi kimse iyi bişey demez ya napcaz ya(((
Bu azmin sebebi aşksa bence geçmişi unutmaya çalış. Onun sadece artılarını düşün,hiç bir sorununuzun olmadığını düşün.Neşeli ol,pozitif ol ki o senin için bişeler yapsın. Seni haketmeye uğraşacaktır emin ol
sayfaları okumadım ilk mesajınla bunu ancak okudum da, o insan öyle de birbiriniz için doğru kişiler olmayabilirsiniz. belki o da sende aradıklarını bulamıyor..inamırmısın okadar neşeliydim ki..
rahatlamak isteyen yanımda biterdi herzaman..
hep güler güldürürdüm..
bişeyler yolundayken hala öyleyim..
öyle kalmak için zorluyorum kendimi..
ama adam moralimi altüst edince sinir krizine giriyorum...
ruhum çekiliyo adeta...
sanırım herşeyi uçlarda yaşıyorum...
doğru diyosun ya inşallah öyledir allah herkese hayırlı yazılar yazsın..yok yahu iyileri de var da şimdi bu kadar sorunlu erkek probleminin içinde çıkıp valla benim ki süper yazmazlar.. gerçi bir dönem o moda da vardı da neyse ki azalarak bittiler..
cunku burasi dert bolumu canim yaa o kdr umutsuzluga kapilmayalim tabi ki sorunlar olucak ama bir derdim var bolumunde kimse gelip mutlu evliligini anlatmaz kiNeden evlenipte iyi ki evlenmişim diyenler bu kadar azınlıkta ?
canim yaa umitli senin diger konularini da biliyorum daha 1 yillik evlisiniz ama simdiden sanki 40 yillik evli gibi olmussunuz.. umarim hersey duzelir..
evet aşığım..
çok sevdim, çok sevildim eşimden önce..
ama kimseye bukadar emek vermedim..
emeğimin karşılığını görmek istiyorum....
Saol canım cok teşekkür ederimSiteye bir sure girmedim ben, bu sure zarfinda evlenenler olmus…senide anlattigin zorluklardan hatirliyorum…cok uzulmustum o zamanlarda sana…seni hamile gorunce cok sevindim…insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasib eder.. ben gene cok mutlu oldumki onca acidan sonra hayatinin insanini bulmana…Rabbim bahtinizi acik eylesin.
yokuşların hepsi aşılır eşinle el ele verince...
aile, maddiyat, manevi sorunlar vs vs..
ama eşin elini bırakıyosa yarı yolda..işte ozaman çuvallar insan...
Evliligi kotu dusunup on yargili olmayin lutfen:)insanlar buraya skntilarini yazdigi icin nispet yapar gibi biz iyiyiz yazilmiyoki:)bekarlar bunlari cok okuyup goZlerini korkutmasinlardoğru diyosun ya inşallah öyledir allah herkese hayırlı yazılar yazsın..
evet aşığım..
çok sevdim, çok sevildim eşimden önce..
ama kimseye bukadar emek vermedim..
emeğimin karşılığını görmek istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?