tek cümle..

ay olur mu yahu aslan terbiyecisi misin sen? sen onu düzelteceksin de sen ne olacaksın biliyor musun? allah korusun 40 yaşına gelmeden önce bir sürü sinir problemiyle uğraşmaya başlayacaksın.. 0 km çocukları bile eğitmek ne kadar zor kaldı ki bu kocaman, erişmiş- yetişmiş bir insan.. ite ite nereye kadar ümitli, ay çok üzüldüm.

Bu azmin sebebi aşksa bence geçmişi unutmaya çalış. Onun sadece artılarını düşün,hiç bir sorununuzun olmadığını düşün.Neşeli ol,pozitif ol ki o senin için bişeler yapsın. Seni haketmeye uğraşacaktır emin ol

valla artık bende korkmaya başladım hiç mi kimse iyi bişey demez ya napcaz ya (((

yok yahu iyileri de var da şimdi bu kadar sorunlu erkek probleminin içinde çıkıp valla benim ki süper yazmazlar.. gerçi bir dönem o moda da vardı da neyse ki azalarak bittiler..

evet aşığım..
çok sevdim, çok sevildim eşimden önce..
ama kimseye bukadar emek vermedim..
emeğimin karşılığını görmek istiyorum....

Affetse bile kimse aldatilmayi unutmaz surekli ignelemelerin bu yuzden hirsini alamadigin icin.sizin sorunlar zitliktan degilki acikca kusurlari var sana karsi.Allah yardimcin olsun.ilerleme var diyosun umarim istedigin sekilde duzelir.bi adam daha evlenmeden siraliyosa kusurlarini birbir daha evlenmeden odunsa evlenince iki kati okuz oluyo nasilsa evlendim diye.evlenince daha iyi olur beklentisine girmemek lazim.sevgisiz asksiz evlilik olmaz ama bu sevgi gozunuzu kor edip kusurlari gormeyecek hale getiriyosa sizi uzak durun.he eger ben seviyorum iyisiyle kotuyusle diyosaniz o adamin okuzluklerini cekersiziniz cevabi da kimse sizi zorla evlendirmedi sevdin istedin aldin olur.

sayfaları okumadım ilk mesajınla bunu ancak okudum da, o insan öyle de birbiriniz için doğru kişiler olmayabilirsiniz. belki o da sende aradıklarını bulamıyor..

canim yaa umitli senin diger konularini da biliyorum daha 1 yillik evlisiniz ama simdiden sanki 40 yillik evli gibi olmussunuz.. umarim hersey duzelir..

Saol canım cok teşekkür ederim
yokuşların hepsi aşılır eşinle el ele verince...
aile, maddiyat, manevi sorunlar vs vs..
ama eşin elini bırakıyosa yarı yolda..işte ozaman çuvallar insan...

Eh bu doğru işte, önemli olan nerde yürüdüğün değil kimle yürüdüğün

biz bize kalamadık bizde eşimle
5 ay oldu taşınalı hep bir sıkıntı
ahh ilk evlendiğin yerde kalaydın ahhhh amine ahhh

umitli detayları bilmediğimden işi şakaya vurarak öylesine bir yorum yapmıştım ama çok üzüldüm okuyunca. Terspiste gitmeniz güzel bir adım dilerim olumlu sonuçlanır. Ama yanlış anlamazsan bir eleştiri yapacağım ya da öneri diyelim . Eşine laf sokma iğneleme yapma. İnan bir kadının en kötü silahı sivri dilidir. Ben de eşimle kavga ederim kavga patırtı her ailede olur ama adam etmeye çalışmak bir, laf sokmak iki. Bunlar erkeği iter.

Eski kız arkadaşına seni anlatması affedilecek şey değil sonuna dek haklısın ama tepkini ver tam ver laf sokmak ikinizi de yıpratır.

doğru diyosun ya inşallah öyledir allah herkese hayırlı yazılar yazsın..
Evliligi kotu dusunup on yargili olmayin lutfen:)insanlar buraya skntilarini yazdigi icin nispet yapar gibi biz iyiyiz yazilmiyoki:)bekarlar bunlari cok okuyup goZlerini korkutmasinlar

evet aşığım..
çok sevdim, çok sevildim eşimden önce..
ama kimseye bukadar emek vermedim..
emeğimin karşılığını görmek istiyorum....

Umarım eşin kendi kendine bir şeylerin farkına varır ve düzelir.
Ama eğer düzelmiyorsa da, emek verdim karşılığını alacağım, ben bunu adam edeceğim diye inat edip kendini yıpratmana değmez...
Kumarbazlar gibi, şu kadar kaybettim ama şimdi biraz daha para yatırıp hepsini geri kazanacağım diye diye daha büyük bir çıkmaza girersin...
Anladığım kadarıyla yaşın genç, yıllarını harcayıp da sonunda hüsrana uğramana değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…