Tek derdimiz bu mu olsun?

limonata76

Polis Yareni- 127•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
234
189
53
31
Herkese merhaba 8 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım polis ve 2 ay sonra doğu gorevi için doğuya gidicek şuanda ikimizde istanbuldayız. doğuya gitmeden önce aileleri tanıştırmak istedi ben henüz erken olduğunu söyledim. Aşırı kıskanç ve takıntılı. O doğuda ben istanbuldayken içinin rahat etmeyeceğini parmağımda yüzük olmasını istediğini söyledi. Ailelerin tanışması için erken olduğunu söyleyince, bunu kendi aramızda yüzük takma gibi ergence bir olay olarak algılama ama aılelerın tanışması için erken ise ben sana yüzük almak istiyorum ben dogudayken parmağın boş olsun taliplerin çıksın istemiyorum dedı. Sızce ne yapmalıyım? Yuzuk alınıcaksa gümüş yüzük mü tektaş mı aldırmalıyım?

Tabi ki tektaş zararı olmaz. Benim de var takmıyorum çantamda duruyor. Sürekli takamam. Bayramdan sonra gelecekler.

Pıff, tapulamaya çalışan bir kafa daha.
İçi rahat olsun istiyorsa alır bir tek taş, diz çöker evlenme teklif eder zaten aileler tanışır.
Ama hem aileler tanışsın hem sizin başınız bağlansın ama kendi rahat olsun bir sorumluluğu olmasın, yok öyle bir dünya.
Dediğiniz gibi sakın böyle ergence triplere girmeyin.
O yüzüğü takacak adam, gerçeğini takar çiçeğiyle teklifiyle.

Onun düşüncesi ikimize de gümüş yüzük almak ama benim içime hiç sinmiyor liseli gibi. Tektaş daha sıcak geliyor ama bunu nasıl soyleyebilrm yanlış anlar mı?
Ne yanlışı, böyle yapmazsan yaramazsın. Bence direk söyle, ben liseli GB gümüş yüzüğü alıp takamam diye. Bunun bir usulü vardır de. Anlamak istiyorsa, anlar. Gümüş yüzüğü takıp ne yapcaksınız? Asıl o zaman gereksiz ve asılsız bir ilişki GB durur.

Onun düşüncesi ikimize de gümüş yüzük almak ama benim içime hiç sinmiyor liseli gibi. Tektaş daha sıcak geliyor ama bunu nasıl soyleyebilrm yanlış anlar mı?
tamam işte tam da bunu soylemelisin artık çoluk çocuk gümüş alyans takıyor ne fark etcek ki gümüş yüzük takmak tektaş al usulune göre tak de

Zaten yüzüğü verirken teklifle verecek değil mi?
Al sen şunu tak, başın bağlı dursun yapmayacak herhalde.
Tam olarak oyle yapıcak gibime geliyor. Çünkü bu yüzüğü yüzük takma olayı olarak gormuyoruz doguya gidicek içi rahat etsin die sadece fazla takıntılı. onun yanındayken bana bakan birilerini gördükçe daha da deliriyor doğuya gidince ben düşünmekten ölürüm yüzük olursa bir nebze içim rahat eder diyor yüzüğü görür de uzak dururlar diye.

Benim eşim de polis, geçen sene zorunlu şark görevi çıktı, biz o zaman sevgiliydik. Doğuya gitmeden önce aileler tanışsın, yüzük takalım falan derken 6 ay sonra kendimi evli ve Doğuda buldum bi anda, hakkında hayırlısı olsun
Tabiiki tektaşı evlenme teklifi ettiği zaman takmalı, altın bi yüzük alsın işte, basit bi şey olsa da olur.

Madem öyle aileler tanışsın bari. Takarsa da tek taş taksın

Tektaş aldır madem Ama parmağında yüzük bulunsun diyeceğine tektaş alıp süpriz yapsa daha iyimiş.

Canım cidden düşünemiyorsa odunsa sen kendin yont onu. Ben kendim söylerim yerinde olsam. Liseli gibi gümüş yüzük takamam ben diye, söylerim. Hatta anlamıyorsa, direk derim. "Bak canım ben öyle saçma sapan ergence yüzük olaylarına gelemem. Bunun bir usulü vardır. Zamanı gelince alırsın tektaşını (aslında beştaş tercihimdir), gelirsin, teklifi edersin. Bu işler al başın bağlı dursun gibi olmaz. Ha zamanı da sana kalmış" diye direk lafı veririm. Yapar ya da yapmaz, kendisi bilir.

Ben coluk cocuk gibi gümüş yüzük takmak istemiyorum tektaş pırlanta alıcaksan takarım diyim ozamn madem söylüyorum tam söyliiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…