- 14 Haziran 2017
- 234
- 189
- 53
- 31
- Konu Sahibi limonata76
-
Onun düşüncesi ikimize de gümüş yüzük almak ama benim içime hiç sinmiyor liseli gibi. Tektaş daha sıcak geliyor ama bunu nasıl soyleyebilrm yanlış anlar mı?Yüzük altınsa hayır diyemem kesinlikle
Düşünemiyor mudur nedir bilmiyorum erkekler pek anlamıyor sanırım bu işlerdenEvlilik teklif etsin madem,bu böyle çok karışık olmuş.
Ne yanlışı, böyle yapmazsan yaramazsın. Bence direk söyle, ben liseli GB gümüş yüzüğü alıp takamam diye. Bunun bir usulü vardır de. Anlamak istiyorsa, anlar. Gümüş yüzüğü takıp ne yapcaksınız? Asıl o zaman gereksiz ve asılsız bir ilişki GB durur.Onun düşüncesi ikimize de gümüş yüzük almak ama benim içime hiç sinmiyor liseli gibi. Tektaş daha sıcak geliyor ama bunu nasıl soyleyebilrm yanlış anlar mı?
tamam işte tam da bunu soylemelisin artık çoluk çocuk gümüş alyans takıyor ne fark etcek ki gümüş yüzük takmak tektaş al usulune göre tak deOnun düşüncesi ikimize de gümüş yüzük almak ama benim içime hiç sinmiyor liseli gibi. Tektaş daha sıcak geliyor ama bunu nasıl soyleyebilrm yanlış anlar mı?
Tam olarak oyle yapıcak gibime geliyor. Çünkü bu yüzüğü yüzük takma olayı olarak gormuyoruz doguya gidicek içi rahat etsin die sadeceZaten yüzüğü verirken teklifle verecek değil mi?
Al sen şunu tak, başın bağlı dursun yapmayacak herhalde.
Benim eşim de polis, geçen sene zorunlu şark görevi çıktı, biz o zaman sevgiliydik. Doğuya gitmeden önce aileler tanışsın, yüzük takalım falan derken 6 ay sonra kendimi evli ve Doğuda buldum bi anda, hakkında hayırlısı olsunHerkese merhaba8 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım polis ve 2 ay sonra doğu gorevi için doğuya gidicek şuanda ikimizde istanbuldayız. doğuya gitmeden önce aileleri tanıştırmak istedi ben henüz erken olduğunu söyledim. Aşırı kıskanç ve takıntılı. O doğuda ben istanbuldayken içinin rahat etmeyeceğini parmağımda yüzük olmasını istediğini söyledi. Ailelerin tanışması için erken olduğunu söyleyince, bunu kendi aramızda yüzük takma gibi ergence bir olay olarak algılama ama aılelerın tanışması için erken ise ben sana yüzük almak istiyorum ben dogudayken parmağın boş olsun taliplerin çıksın istemiyorum dedı. Sızce ne yapmalıyım? Yuzuk alınıcaksa gümüş yüzük mü tektaş mı aldırmalıyım?
Ben coluk cocuk gibi gümüş yüzük takmak istemiyorum tektaş pırlanta alıcaksan takarım diyim ozamn madem söylüyorum tam söyliiimNe yanlışı, böyle yapmazsan yaramazsın. Bence direk söyle, ben liseli GB gümüş yüzüğü alıp takamam diye. Bunun bir usulü vardır de. Anlamak istiyorsa, anlar. Gümüş yüzüğü takıp ne yapcaksınız? Asıl o zaman gereksiz ve asılsız bir ilişki GB durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?