Tek derdimiz bu mu olsun?

Tahmin edebiliyorm gerçekten zor olmalı. Dogdugun yerden ayrılmak bir kenara bunun doğuda gece o çalışırken evde yalnız kalması var. cesaret ıstiyor gerçekten.
Ben şu an yalnızım mesela. 2 gece yanımda, sonraki gün gece işte. Zor, Allah yardımcımız olsun.

Amin. Sevgi için fedakarlık yapmak gerekiyor ama bizimki biraz büyük fedakarlık oluyor sanırım
Öyle tabiiki, Türkiye haritasının bi ucundan diğer ucuna geldim, eşimden başka bi Allah kulunu tanımam etmem, ne onun ailesi var ne benim ailem. İzni yok, gecesi gündüzü yok, bayramı yok, yok Allah yok. Sabır işi.

Her şey hazırsa yine mi olmaz :-(
Çevrenize bağlı kuzum, annen doç.dr. Baban araştırmacı tarihçi yazar değilse yani bildiğin Türk ailesiyse karışan konuşan çok olur, ben ağustosta nişanlandım eylülde evlendim, anneme neden bu acele vb diyen akraba sayımız demeyenin üç katı falan

Boşver evlenip ne yapıcaksın 2 ayda

Ay canım ben de bunu düşünüyorum temmuz başı nişan, eylül düğün. O değil de benim eşyaları bile aldık. Kimse karışmasın boğmasın diye arayı kısa tutalım dedik. İnşaALLAH pürüz çıkmaz, korktum :-(

+1287646737242 :)

Canım 3.5 sene oldu ya hu bittim ben. Sen kararını verdin mi?
Tektaş istemeye karar verdim. aslında bana beştaşlar yakışır da yazık şimdilik üzerine cok gitmeyeyim birikim yapıyor evlilik için. Ama o beştaş bu parmağa giricek ilerde

Bizimde aynıydı, he şeyi ayarladık, nişan günü düğün yeri nikah salonu falan hep belliydi tabi bundan ailelerin haberi yok, o arada ikna konuşma yalvar yakar neler çektim neler bir de 26 yaşındaydım,işim vardı ayrı yaşıyordum ama aileler için böyle olmuyor işler

Tektaş istemeye karar verdim. aslında bana beştaşlar yakışır da yazık şimdilik üzerine cok gitmeyeyim birikim yapıyor evlilik için. Ama o beştaş bu parmağa giricek ilerde
Olsun girişi tektaşla yap. Sonuçta yüzük takılacaksa gümüş de olmasın yani.

Tatlım bu arada benim beş taşım daha ucuzdu, iyice araştır, beş taşlar karat bakımından küçük ve mat taştan yapılıyor genelde, markaya takılmazsan uygun bi tane alabilirsiniz. Teklif için tek taş daha güzel bence ama şimdi moda değişti,biz eskimişiz

Ayrı yaşamıyorum ben ya. Ama hemen hemen aynı durum. Onunkileri biliyor planları. Ama bizimkiler bilmiyor. Babam çok düşkündür bana ama çok da asabidir. Çekilmez bir adam olur sürekli.
Ben fazla boğulmamak adına erteledim, her şey hazır olsun dedim. Yoksa şubatta geleceklerdi ama aileler işin içine girince biraz karışıyor, boğuluyor insan. Olsun bitsin istedim. Şimdi eteklerin tutuştu :-( Eşyaların teslim tarihi bile belli. Yaşım da 25. Umarım hallederim :-( ama bizim düğün yeri falan belli değil ALLAH tan iyi bari bir örnek buldum.

Ayrı yaşamıyorum ben ya. Ama hemen hemen aynı durum. Onunkileri biliyor planları. Ama bizimkiler bilmiyor. Babam çok düşkündür bana ama çok da asabidir. Çekilmez bir adam olur sürekli.
Ben fazla boğulmamak adına erteledim, her şey hazır olsun dedim. Yoksa şubatta geleceklerdi ama aileler işin içine girince biraz karışıyor, boğuluyor insan. Olsun bitsin istedim. Şimdi eteklerin tutuştu :-( Eşyaların teslim tarihi bile belli. Yaşım da 25. Umarım hallederim :-( ama bizim düğün yeri falan belli değil ALLAH tan iyi bari bir örnek buldum.

Teklif edicek mi onu da bilmiyorum ama sanmam o potansiyel yok zaten parmak dolu olsun dıye takıldığı için teklife ne gerek var diye düşünecek benim moral yerle bir olucak. Yüzük işini nasıl soyleyecegıme karar verdik, teklif işini nasıl söyleyebilirim peki? :)

De ki: Benim teklifsiz yüzük girmez parmağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…