- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi limonata76
-
Ben şu an yalnızım mesela. 2 gece yanımda, sonraki gün gece işte. Zor, Allah yardımcımız olsun.Tahmin edebiliyorm gerçekten zor olmalı. Dogdugun yerden ayrılmak bir kenara bunun doğuda gece o çalışırken evde yalnız kalması var. cesaret ıstiyor gerçekten.
Beştaştan aşağısı kurtarmaz demek mi yoksa amaan gümüş alsın takayım içi rahat olsun demek mi arasında gidip geliyorum :)Bence kaçar..
O kadar geri durup ben tektaş istiyorum demek bilemedim
Amin. Sevgi için fedakarlık yapmak gerekiyor ama bizimki biraz büyük fedakarlık oluyor sanırımBen şu an yalnızım mesela. 2 gece yanımda, sonraki gün gece işte. Zor, Allah yardımcımız olsun.
Öyle tabiiki, Türkiye haritasının bi ucundan diğer ucuna geldim, eşimden başka bi Allah kulunu tanımam etmem, ne onun ailesi var ne benim ailem. İzni yok, gecesi gündüzü yok, bayramı yok, yok Allah yok. Sabır işi.Amin. Sevgi için fedakarlık yapmak gerekiyor ama bizimki biraz büyük fedakarlık oluyor sanırım
Çevrenize bağlı kuzum, annen doç.dr. Baban araştırmacı tarihçi yazar değilse yani bildiğin Türk ailesiyse karışan konuşan çok olur, ben ağustosta nişanlandım eylülde evlendim, anneme neden bu acele vb diyen akraba sayımız demeyenin üç katı falanHer şey hazırsa yine mi olmaz :-(
Boşver evlenip ne yapıcaksın 2 aydaÇevrenize bağlı kuzum, annen doç.dr. Baban araştırmacı tarihçi yazar değilse yani bildiğin Türk ailesiyse karışan konuşan çok olur, ben ağustosta nişanlandım eylülde evlendim, anneme neden bu acele vb diyen akraba sayımız demeyenin üç katı falan
Ay canım ben de bunu düşünüyorum temmuz başı nişan, eylül düğün. O değil de benim eşyaları bile aldık. Kimse karışmasın boğmasın diye arayı kısa tutalım dedik. İnşaALLAH pürüz çıkmaz, korktum :-(Çevrenize bağlı kuzum, annen doç.dr. Baban araştırmacı tarihçi yazar değilse yani bildiğin Türk ailesiyse karışan konuşan çok olur, ben ağustosta nişanlandım eylülde evlendim, anneme neden bu acele vb diyen akraba sayımız demeyenin üç katı falan
Canım 3.5 sene oldu ya huBoşver evlenip ne yapıcaksın 2 ayda
+1287646737242 :)Pıff, tapulamaya çalışan bir kafa daha.
İçi rahat olsun istiyorsa alır bir tek taş, diz çöker evlenme teklif eder zaten aileler tanışır.
Ama hem aileler tanışsın hem sizin başınız bağlansın ama kendi rahat olsun bir sorumluluğu olmasın, yok öyle bir dünya.
Dediğiniz gibi sakın böyle ergence triplere girmeyin.
O yüzüğü takacak adam, gerçeğini takar çiçeğiyle teklifiyle.
Tektaş istemeye karar verdim. aslında bana beştaşlar yakışır da yazık şimdilik üzerine cok gitmeyeyim birikim yapıyor evlilik için. Ama o beştaş bu parmağa giricek ilerdeCanım 3.5 sene oldu ya hubittim ben. Sen kararını verdin mi?
Bizimde aynıydı, he şeyi ayarladık, nişan günü düğün yeri nikah salonu falan hep belliydi tabi bundan ailelerin haberi yok, o arada ikna konuşma yalvar yakar neler çektim nelerAy canım ben de bunu düşünüyorum temmuz başı nişan, eylül düğün. O değil de benim eşyaları bile aldık. Kimse karışmasın boğmasın diye arayı kısa tutalım dedik. İnşaALLAH pürüz çıkmaz, korktum :-(
Olsun girişi tektaşla yap. Sonuçta yüzük takılacaksa gümüş de olmasın yani.Tektaş istemeye karar verdim. aslında bana beştaşlar yakışır da yazık şimdilik üzerine cok gitmeyeyim birikim yapıyor evlilik için. Ama o beştaş bu parmağa giricek ilerde
Tektaş pırlanta son karar iyi dimi?Olsun girişi tektaşla yap. Sonuçta yüzük takılacaksa gümüş de olmasın yani.
Tatlım bu arada benim beş taşım daha ucuzdu, iyice araştır, beş taşlar karat bakımından küçük ve mat taştan yapılıyor genelde, markaya takılmazsan uygun bi tane alabilirsiniz. Teklif için tek taş daha güzel bence ama şimdi moda değişti,biz eskimişizTektaş istemeye karar verdim. aslında bana beştaşlar yakışır da yazık şimdilik üzerine cok gitmeyeyim birikim yapıyor evlilik için. Ama o beştaş bu parmağa giricek ilerde
Ayrı yaşamıyorum ben ya. Ama hemen hemen aynı durum. Onunkileri biliyor planları. Ama bizimkiler bilmiyor. Babam çok düşkündür bana ama çok da asabidir. Çekilmez bir adam olur sürekli.Bizimde aynıydı, he şeyi ayarladık, nişan günü düğün yeri nikah salonu falan hep belliydi tabi bundan ailelerin haberi yok, o arada ikna konuşma yalvar yakar neler çektim nelerbir de 26 yaşındaydım,işim vardı ayrı yaşıyordum ama aileler için böyle olmuyor işler
Olmuşken beştaş olsunTektaş pırlanta son karar iyi dimi?
Ayrı yaşamıyorum ben ya. Ama hemen hemen aynı durum. Onunkileri biliyor planları. Ama bizimkiler bilmiyor. Babam çok düşkündür bana ama çok da asabidir. Çekilmez bir adam olur sürekli.Bizimde aynıydı, he şeyi ayarladık, nişan günü düğün yeri nikah salonu falan hep belliydi tabi bundan ailelerin haberi yok, o arada ikna konuşma yalvar yakar neler çektim nelerbir de 26 yaşındaydım,işim vardı ayrı yaşıyordum ama aileler için böyle olmuyor işler
Teklif edicek mi onu da bilmiyorum ama sanmam o potansiyel yok zaten parmak dolu olsun dıye takıldığı için teklife ne gerek var diye düşünecek benim moral yerle bir olucak. Yüzük işini nasıl soyleyecegıme karar verdik, teklif işini nasıl söyleyebilirim peki? :)Tatlım bu arada benim beş taşım daha ucuzdu, iyice araştır, beş taşlar karat bakımından küçük ve mat taştan yapılıyor genelde, markaya takılmazsan uygun bi tane alabilirsiniz. Teklif için tek taş daha güzel bence ama şimdi moda değişti,biz eskimişiz
Gönül ister ki beştaş olsun tabiikiOlmuşken beştaş olsun
İlahi ya güldürdün beni.
De ki: Benim teklifsiz yüzük girmez parmağımaTeklif edicek mi onu da bilmiyorum ama sanmam o potansiyel yok zaten parmak dolu olsun dıye takıldığı için teklife ne gerek var diye düşünecek benim moral yerle bir olucak. Yüzük işini nasıl soyleyecegıme karar verdik, teklif işini nasıl söyleyebilirim peki? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?