- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
- Konu Sahibi limonata76
-
Valla canım o sevgiline söyle, yüzükle müzükle olmuyor kafa rahatlığı.Tam olarak oyle yapıcak gibime geliyor. Çünkü bu yüzüğü yüzük takma olayı olarak gormuyoruz doguya gidicek içi rahat etsin die sadecefazla takıntılı. onun yanındayken bana bakan birilerini gördükçe daha da deliriyor doğuya gidince ben düşünmekten ölürüm yüzük olursa bir nebze içim rahat eder diyor yüzüğü görür de uzak dururlar diye.
Kesnlikle. Kendime gümüş yüzüğü yakıştıramıyorum soylerım açık açık alırsa alır almazsa kendi bilir dert onun derdi benim için sorun yokCanım cidden düşünemiyorsa odunsa sen kendin yont onu. Ben kendim söylerim yerinde olsam. Liseli gibi gümüş yüzük takamam ben diye, söylerim. Hatta anlamıyorsa, direk derim. "Bak canım ben öyle saçma sapan ergence yüzük olaylarına gelemem. Bunun bir usulü vardır. Zamanı gelince alırsın tektaşını (aslında beştaş tercihimdir), gelirsin, teklifi edersin. Bu işler al başın bağlı dursun gibi olmaz. Ha zamanı da sana kalmış" diye direk lafı veririm. Yapar ya da yapmaz, kendisi bilir.
Bakan adam bütün ellerinde yüzük olsa yine bakar. Gümüş yüzük cinsiyetsiz. İlkokul seviyesine kadar indi. Gümüş yüzüğü bakacak adamın önemseyeceğini sanmam. Beştaş iste senBenim eşim de polis, geçen sene zorunlu şark görevi çıktı, biz o zaman sevgiliydik. Doğuya gitmeden önce aileler tanışsın, yüzük takalım falan derken 6 ay sonra kendimi evli ve Doğuda buldum bi anda, hakkında hayırlısı olsun
Tabiiki tektaşı evlenme teklifi ettiği zaman takmalı, altın bi yüzük alsın işte, basit bi şey olsa da olur.
Güven sorunu var ve cok sinirli meslegine verıyorum bu takıntılı hallerini. Bencede yüzükle olacak iş degil kafada biter ama anlatamıyorum ben parmağın boş şekilde doğuya gidemem diyor başka bişey demiyor.Valla canım o sevgiline söyle, yüzükle müzükle olmuyor kafa rahatlığı.
Bilecek ki seni ordunun içine koysa, oradan sağ sağlim başın dik çıkabilecek, kendini korumayı herkesten iyi bileceksin.
Geçen sene parmağımda hem yüzük var, hem hamileydim(yine).
Ama nelere maruz kaldım, yandan gördükleri an minnacık veletler şoka uğruyordu, beni yaşıtları sanıyorlar herhalde ki parmağımdaki yüzü kaale almıyorlar.
Yani o demir parçasıyla sihirli değnek değmiyor, bakan yine bakacak anneanne de olsanız.
O bunu, size güvenerek aşacak.
Söyle tabi ki ya harcamaya alışsın. Ben alıştırdım rahatım. Sonra evlenince kocam cimri, kocam almıyor falan demek istemiyorum. Kendisi de diyor sen böylesin diye değerlisin sanırım bak kız kardeşime kocasına bir şey yaptırmadı pişman diyor. Acıdan zevk alıyor garibim. Tü tu masaALLAH. Sen de söyle yaniKesnlikle. Kendime gümüş yüzüğü yakıştıramıyorum soylerım açık açık alırsa alır almazsa kendi bilir dert onun derdi benim için sorun yok
Ona kalsa o evlenip gitmek istiyor doğuya da bn daha üniversite okuyorum ondan sesi çıkamıyorBenim eşim de polis, geçen sene zorunlu şark görevi çıktı, biz o zaman sevgiliydik. Doğuya gitmeden önce aileler tanışsın, yüzük takalım falan derken 6 ay sonra kendimi evli ve Doğuda buldum bi anda, hakkında hayırlısı olsun
Tabiiki tektaşı evlenme teklifi ettiği zaman takmalı, altın bi yüzük alsın işte, basit bi şey olsa da olur.
Erken dedim bide tektaş istesem abes mi kaçarSende hem erken diyip hem tektaş isteme,
Gümüş takın gitsin.
Aman sakın ha sakın gideyim deme, yapsın şark görevini, ondan sonra mis gibi yaşayın Batı'da, evliliğimin eni güzel günleri burada geçiyor maalesefOna kalsa o evlenip gitmek istiyor doğuya da bn daha üniversite okuyorum ondan sesi çıkamıyor
Beştaş son karar mıSöyle tabi ki ya harcamaya alışsın. Ben alıştırdım rahatım. Sonra evlenince kocam cimri, kocam almıyor falan demek istemiyorum. Kendisi de diyor sen böylesin diye değerlisin sanırım bak kız kardeşime kocasına bir şey yaptırmadı pişman diyor. Acıdan zevk alıyor garibim. Tü tu masaALLAH. Sen de söyle yani
Bak sen beni dinle pişman olmazsın. Kesinlikle kabul etme gümüşü. Beklentilerini iletmek lazım bazen yoksa erkekler anlamıyor, üzülen kadın oluyor.Beştaş son karar mı
Ay okulunu oku tek, gümüş mümüş takın. Okulunu ihmal etme, aileler girince altı ayda evlilik olur.Ona kalsa o evlenip gitmek istiyor doğuya da bn daha üniversite okuyorum ondan sesi çıkamıyor
İki ayda olma ihtimali var mı? İnşaALLAH vardır. Her şey hazırsa olur mu 2 ay kurtarır mı?Ay okulunu oku tek, gümüş mümüş takın. Okulunu ihmal etme, aileler girince altı ayda evlilik olur.
Bence kaçar..Erken dedim bide tektaş istesem abes mi kaçar
4 yıl doğuda kalcak 2 yıl sonra evlenmek istiyor okulum biter bitmez.2 yıldan fazla beklemek istemiyorum dior doguda nasıl yapıcam bunu dusunuyorumAman sakın ha sakın gideyim deme, yapsın şark görevini, ondan sonra mis gibi yaşayın Batı'da, evliliğimin eni güzel günleri burada geçiyor maalesef
Aynen oyle aile işe girince iş hızlanıyor ben olabildiğince ertelemeye çalışıcam acelesiyokAy okulunu oku tek, gümüş mümüş takın. Okulunu ihmal etme, aileler girince altı ayda evlilik olur.
O kadar kolay değil doğup büyüdüğün yerlerden uzak yaşamak, iyice düşün, çünkü gerçekten zor. Yaşayan bilir.4 yıl doğuda kalcak 2 yıl sonra evlenmek istiyor okulum biter bitmez.2 yıldan fazla beklemek istemiyorum dior doguda nasıl yapıcam bunu dusunuyorumzor
Aynen oyle aile işe girince iş hızlanıyor ben olabildiğince ertelemeye çalışıcam acelesiyok
Güven sorunu var baştada soyledi bana seninle alakalı bir durum değil geçmişten kaynaklı diye. Çok aramadım aslında ama normali de beni bulmaz ki tam tersi hiç kıskanç bir insan değilimSana guvenmiyor mu? bu denli takıntılı kıskanç adamları çok mu arıyorsunuz
İki ayda evlilik mi, zor valla ama altı ay bir yıl içinde nikah yapılıyor, Türk aile yapısı sinirlenir yoksaİki ayda olma ihtimali var mı? İnşaALLAH vardır. Her şey hazırsa olur mu 2 ay kurtarır mı?
Her şey hazırsa yine mi olmaz :-(İki ayda evlilik mi, zor valla ama altı ay bir yıl içinde nikah yapılıyor, Türk aile yapısı sinirlenir yoksa
Tahmin edebiliyorm gerçekten zor olmalı. Dogdugun yerden ayrılmak bir kenara bunun doğuda gece o çalışırken evde yalnız kalması var. cesaret ıstiyor gerçekten.O kadar kolay değil doğup büyüdüğün yerlerden uzak yaşamak, iyice düşün, çünkü gerçekten zor. Yaşayan bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?