Laf arasinda da herkes her konuda mutlu degil mesaji vererek yine kendini mutlu edecek birseyler bulmus fark ettin miBen uğramıyorum artık şoka. Alıştık.
Antalya kesinlikle
Hanımefendi totomu açıp gezebilecegim şehir istiyorum mu demiş ?Ben oyumu İzmir'den yana kullanıyorum, kadınlar için daha güzel bir seçenek görmedim, ilk defa bu sene gittim neredeyse bütün kizlar popo gösteren şort giyiyordu, ben hariç bir tane bakan eden görmedim, gece yarısı rahat rahat gezdim tek başıma, valla hâlâ şok içindeyim.
Aileyi unut canım, annesinin kulağına giderse ilk önünde duracak o, altın yumurtlayan tavuğu uyku modunda zaten şuvan, boşanırsa tavuk ölür.Bence bu tarz boşanmalarda en büyük sorun çocukları kim alıp getirecek?
Ben en çok buna takılıyorum.
Eğer evde yakın boşta biri yoksa çalışan kadın için bu çocukların okul durumu hasta olursa kim bakacak hep sorun.
Kadına velhasıl herşey zor.
Boşanma sebebi bence herkesin farklı olabilir insan ne yaşıyorsa dört duvar arasında kendi bilir.
Bence maddi yonden çok avantajli durumdasiniz.
O para normal memur asla alamaz.
O yüzden çoğu kadın calissa bile tek başına çocuklarına bakması aşırı zor.
Uygun kolejlerde var ortalama sehirlerde.
Saatleri size uygun bu maaşla rahat bulursunuz.
Özel okullar cocuklarinizi her türlü bekletir okulda bir sıkıntı oldugunda.
Ev iste sıkıntı o zaman da bir komşu devreye girerse Super olur ama onuda bu zamanda bulmak güvenmek zor olabiliyor.
Aileye yakın olma durumunuz yok mu?
Ben böyle önermeyi uygun buldum ? Sorun mu var ?Kiz allah icin oyle yerler oneriyorsunuz ki insanin akli duruyor. Oldu olacak 35 bin ile toparlanip gidip pariste yaşasın
Yok tabi ki. Ama ne bileyim hani 2 cocuk var yaşam sartlari vs. Antalya turistik sehir kiralar ucmus hersey ates pahasi ya ondan dedim. Sn. ParisienneBen böyle önermeyi uygun buldum ? Sorun mu var ?
Valla kafam durdu yav zaten adam ondan az aliyor demediniz mi. Yorumlarda baktim sen mi kim biriniz yazmistiniz sankiAileyi unut canım, annesinin kulağına giderse ilk önünde duracak o, altın yumurtlayan tavuğu uyku modunda zaten şuvan, boşanırsa tavuk ölür.
Çok baskın bir aile galiba.Evlenirkende eşini onlar onaylamış görücü usulü olmuş nisanliyken üç kere anca gördüm demişti bir yerde.evlendikten sonra bari kadını rahat biraksalarmis .Maaşının yarısını anasına versen, bir yandan belli bir yaşam standardından gram düşmesen sen de dara düşersin.
20 bin civarı alıyormuş adam da. Onu eleştiren konu açmış. Daha çok çabalamalıymış tembelmiş vs.Valla kafam durdu yav zaten adam ondan az aliyor demediniz mi. Yorumlarda baktim sen mi kim biriniz yazmistiniz sanki
Konu sahibinin ismini arama bölümüne yazarsınız ordanda görebilirsiniz sanırım.Dünden beri okuyorum. Konuyu açan uyenin uzerine tıklayip diger konusunu merak ettim ama sınırlama getirdigi icin goremedim.
Neyse konuyu acan üye; gelir uzman yardimcisi gibi devlette ust kademe bir isi olabilir veya yine devlette sube mud gibide dusunebilir. Esi sanirim alt kademe veya ayni duzeyde . Aralarindaki problem,kadinin kompleksi kucuk yerden tasinmak istemesi ve esinin razi gelmemesi / esinin ayni subede veya ikametlerinin bulundugu ilcede baska bi kadinla aldatmaya yeltenmesi ~ bana dokunmasini istemiyorum~
Cocuklarini standartin uzerinde kollejde okutmak istemesiyle yani kolleje gore bulundugu ortamda statüsel cevre edinecegi icin ,ayrilacagi esine karsi ekonomik statü uzerinden baski kurup kucumsemesi kendini ustun gormesi ~ intikam.uyenin psikolojisi hic iyi degil sirf bunun icin cocuklarin hayatini yakacak gibi görünüyor. Kollej fiyatlarindan haberi yoksa bi arastirsin . Cunku tek dönemi 45k iyisini istiyosa
Velhasil konu sahibine önerecegim
1- psikolojik danisman
2- uzlasmaci avukat
Konunun tamamını okumadım, yaşam şartları şuan tüm türkiyede aynı sayılır; evden çalışılabilen bir işi varsa kalkan kaş side manavgat tarafları da uygun olur illaki larada yaşasın demedim. Ki antalya mevsim olarak da insan olarak da dingin bir şehirdir. Kışını ve baharını çok severim, ondan önerdim sayın JES, paris te olabilir di de o keskin bir karar olurYok tabi ki. Ama ne bileyim hani 2 cocuk var yaşam sartlari vs. Antalya turistik sehir kiralar ucmus hersey ates pahasi ya ondan dedim. Sn. Parisienne
Ciddi para kazanan adam aldigi parayi soylemeye utanir, dediğin dogrutoplam 65 bine yakın gelirleri oluyor karı koca.o parayla da 2 çocuğu koleje gönderemiyorsa bizler ölelimm.sitede 100 000 üstü kazanan arkadaşlarım var.asla yazmazlar gelirlerini.şöyle harcıyorum böyle yiyorum demezler kolay kolay.çünkü sitede dar gelirli üyelerinde olduğunu bilirler.kaliteleri gereği ayrıntılı şeyler yazmazlar hayatları hakkında.boşanacağım uygun bir şehir önerin yaşamak için demek başka ayda 40 45 kazanıyorum eşim de nafaka ödeyecek. nasıl yetecek param demek bambaşka.herşeyin pahalı olduğunu söylemek başka . illa lüks ev en lüks kolej olmalı demek bambaşka.benim fikirlerim bunlar.
Kadın ailesine mi bakiyor ?Aileyi unut canım, annesinin kulağına giderse ilk önünde duracak o, altın yumurtlayan tavuğu uyku modunda zaten şuvan, boşanırsa tavuk ölür.
Bak yine kafam karisti. Peki kimin anasi altin yumurtlayan tavugu kacirmak istemiyor bu durumda ?20 bin civarı alıyormuş adam da. Onu eleştiren konu açmış. Daha çok çabalamalıymış tembelmiş vs.
Ben rahatça yazıyorum zaten 3 kuruş oldu maaşımızCiddi para kazanan adam aldigi parayi soylemeye utanir, dediğin dogru
O konuyu ben bilmiyorum . Uzmanı katipBak yine kafam karisti. Peki kimin anasi altin yumurtlayan tavugu kacirmak istemiyor bu durumda ?
Aile kısmı var tabi, bir yerlere boş bir para akışı olduğu kesin.Maaşının yarısını anasına versen, bir yandan belli bir yaşam standardından gram düşmesen sen de dara düşersin.
Ben olayın para kazanmasından değil bu tarz evliliklerde birikmiş başka şeylerin olduğunu düşünüyorum.20 bin civarı alıyormuş adam da. Onu eleştiren konu açmış. Daha çok çabalamalıymış tembelmiş vs.
Antalya kişi bahari on numara bes yildiz o konuda bende katiliyorum. Ama arastir bi bak kiralar ne durumda. Uçmuş ya Uçmuş pazar bile ateş pahasi olmus, zaten turistler her sezon var diye artik iyice zivanadan cikti hersey. Bi okula gonderse ozele zaten asla yettiremez. Bizzat gordugumu soyluyorum.Konunun tamamını okumadım, yaşam şartları şuan tüm türkiyede aynı sayılır; evden çalışılabilen bir işi varsa kalkan kaş side manavgat tarafları da uygun olur illaki larada yaşasın demedim. Ki antalya mevsim olarak da insan olarak da dingin bir şehirdir. Kışını ve baharını çok severim, ondan önerdim sayın JES, paris te olabilir di de o keskin bir karar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?