Tek ebeveynin 2 çocukla yaşayabileceği şehir

Orasını bilmiyorum yalan şeyler yazmayayım. Ama bana denk değil demiş işyerindekiler şaşırdı eşimin işine demiş. Daha çok kazanmalı demiş. E o zaman aynı gelir kazananla evlenseydi. Adam Türkiye şartlarında kendini kurtarmış 20 bine yakın maaşı var daha ne yapsın? Tekrar okuyup dr mu olsun?

Ayyy ben bayilacam katip ne diyon allah askina ya. Yav kimin anasi neye bayilacak. Kim altin yumurtluyor. Offf
Konu sahibi eşinin maaşıyla geçinip kendi maaşını annesine veriyormuş kocadan bosanirsa maaşını annesine veremeyeceği için annesi boşannasini istemezmis.kizi kadın için altın yumurtlayan kadin

Şuan 20 bin alan kaç memur var ?
20 bin şuan ortalama uzeri.
Biz iki maaş anca o parayı aliyoruz.

Konu sahibi eşinin maaşıyla geçinip kendi maaşını annesine veriyormuş kocadan bosanirsa maaşını annesine veremeyeceği için annesi boşannasini istemezmis.kizi kadın için altın yumurtlayan kadin
Gel alnindan opecegim tek mesajla koca konuyu ozetledin helal olsun beeee

Valla kafam durdu yav zaten adam ondan az aliyor demediniz mi. Yorumlarda baktim sen mi kim biriniz yazmistiniz sanki
Evet adam az alıyor, adam hep az alıyordu, bu arada adam benden fazla alıyor kdjffk çıldırdım, adam az alırken konu sahibi anasına yediriyordu zaten, ama sorun o değil, sorun adamın çok çalışıp azimle hırsla ilerleyip evi tek başına geçindirmemesi, adam tiktok videosu izliyor diye anasına para veremiyor konu sahibi, anası küsmüş.

Şuan 20 bin alan kaç memur var ?
20 bin şuan ortalama uzeri.
Biz iki maaş anca o parayı aliyoruz.
Eşim kamuda mühendis 17 ye yakın alıyor nerde 20 bin. O da 20 yıldır çalışıyor yeni değil. Bilerek seçtik . Az kazanıyor daha fazla çabalamalı dersek olur mu? Zaten okumuş çabalamışlar daha ne yapsınlar?

Çok baskın bir aile galiba.Evlenirkende eşini onlar onaylamış görücü usulü olmuş nisanliyken üç kere anca gördüm demişti bir yerde.evlendikten sonra bari kadını rahat biraksalarmis .
Bir önceki konusunda da çok karşı çıktı ailem demişti Adam gömmeye gelmiş ya.

Eğitimim benim daha iyi, kazancım daha iyi, ailem onun ailesinden daha kaliteli diyor eski konularında. O zaman sorarlar insana evlenmeden önce eğitimini, ailesinin durumunu va hiç mi bilmiyordun, ne diye kendin doktorken daha düşük eğitimli ile evlendin. Doktor tercih etmeliydi

Kuşadası nı tavsiye ederim.bahsettiğiniz gelirle gayet güzel yaşarsınız.ne köy ne şehir.kalabalıktan uzak ama hertürlü ihtiyacı karşılayacak kadar da merkezi.aydın izmir gibi buyuk şehirlere bir saat mesafede.doğma büyüme bi izmirli olarak söyleyeyim izmir de artık yaşanıcak gibi değil.

Ayni fikirdeyim.Kadin zaten görücü usulü evlenmiş.Taniyarak severek aşık olarak değil Ailesi o kişiyle evlenmesini istemiş.Beliki o zaman fark bu kadar yoktu.Maddi olarak zaten kadından az kazanıyormus.Sevgi anlamında ve başka konularda da geri kaldıysa kadını maddi manevi tatmin edemiyorsa kadın iyice eşinden soğumuş olabilir.Konu sadece az kazanması değildir.

O zaman ayrılacak. Bu sene olmaz seneye ayrılırım denir mi? Bunu geliri olmayan çaresiz kadınlar derse hak veriyorum sadece. Aç davanı iste tayinini git. Ben o kadar eleştirdiğim beğenmediğim adamla bir gün aynı çatı altında yaşamam mesela.

Belli ki bu adam sakin, bir miktar umursamaz bişey, biz bunu güzel yeriz diye bulmuş konu sahibinin annesi, tutmuş da tahmini, epey bir zaman güzel yürütmüş gemisini, ama bir sorun var ki, adam çok kasan bir tip değil, her şeyi atmış konu sahibinin sırtına ne yaparsan yap diye, haksız mı bilakis çok haklı bu tavrında. Gece gündüz çalışıp kayın aile mi besleyecekti adam?

Sermaye düşmanıyizhdhdhx, zenginler ölsün gdgxgx saka saka hepsi ölmesin

Ben eski bı kaç konusunu okudum da yeni durumlarını bilmiyorum sıkıldım binbesyuz tane konusu var bunlarda adet varmış erkek tüm geçimi sağlar kadın da ailesine verirmiş akrabası aynen böyleymiş kadın öğretmenmis maaşını ailesine veriyormus fln değişik bir hayatı var

Konu sahibi yıllarca kocasını gömmüş. Başkalarının kocaları ek iş yapıyor, benim kocam yapmıyor, ben daha eğitimliyim, ben daha çok kazanıyorum diye devamlı burayı yazan kişi, her akşam kocasının başının etini yiyordur. Adamın mutlu olduğunu hiç sanmıyorum. Boşanmaları adamın da hayrına.

Konu sahibinde gereksiz bir hırs vardı.Daha çok daha çok daha çok diye..şaşırmıştım adam zaten 20.000 alıyor akşam ya da hafta sonu birde ek işemi gidecek .Bu seferde sorun kocam gece gündüz calisiyor bana vakir ayırmiyor olurdu.Sebebi kendi parasını annesine vermesiymis tabi öyle para yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…