Olur oyle seyler burda, biz alistik ayni kisilerin cay kasigi gibi bulandirdirmasina ortaligi..Cevap vermiyorsanız vermeyin o zaman. Küçük çocuk gibi konuşmaları en sonunda Mune'ye bağladınızı görmem ilk değil bu sizde bir tarz olmuş. İşin komiği de bu polemikleri asıl başlatan kişilerden birisinin siz olmanız.
Ben gayet iyiyim de iyi olmayanlar olduğunu idrak etmem zaman aldı maalesef. Birilerinin de dediği gibi vaktimi gereksiz yere harcadım bu forumda. Halbuki kendin çal kendin oyna, disarda yapılan mobbingi dur biraz da kendimiz arkadaşlar arasında yapalimci tayfa çıktı bazı insanlar.
Siz gördüğüm en aynı fikirde kalmayan insanlardan birisiniz bu arada. O nedenle bir önemi yok fikirlerimi nasıl bulduğunuz günden güne değişiyor nasıl olsa. Size de iyi forumlar.
Ahaha bunu ben de yazmıştım ama herkes linç etmişti. Merkezi özellikle bayağı rahattır ama forumda ege ve Eskişehirden başka hiçbir yer kabul görmüyor bu tür konulardaAnadoluda küçük bir şehir olsun isterseniz Tokat benim önerim. Şimdi millet dalga geçecek ama yaşaması cok kolay bir şehir. Öyle bagnaz insanlar falan da yok. Sosyal olanaklar tartışılır ama çocuk büyütmek icin guzel bence. Samsunluyum, su an samsun cok karişik bana kalırsa. Zaten cazip şehirler göç alıp toplumsal yapısını bozmaya başlıyor. Ankara istanbul eskişehir bursa izmir... buyuk şehirlerde tek başına cocuk büyütmek zor olabilir. Amasya da cok güzel ama bana Tokat halkı bi tık daha açık-fikirli geliyor.
EstağfirullahYok ayol nerdeee o kim ben kim
Tam da ücretsiz izin yazdırmaya gidiyordumHemşirem paranın adı var değeri yok ki. Bak 10günlük doğalgaz 623lira geldi. Bir düz beyaz gömlek aldım 550 liraya öyle beymen falan değil u.s polo marka sıradan bir şey. Bir çizme 1900lira olmuş. 30 tane yumurta 80lira,köy ekmeği 20 lira. Çocuklu evde mecbursun alacaksın. En ucuz muz 20 lira yerlisinden. Havuç 15 lira. Kıyma 130lira,kuşbaşı et 150 lira. Benzin uzun süredir kendim almadım haberim yok,20nin üzerinde olduğunu biliyorum. Bir sinemaya gittik oğlumla 110 lira 2 bilet. İçerde mısır yerse oğlum 60 lira da o. Çıkışta yemek yersek 300lira. Hadi gel harcama ayda 50bini. Sanıyoruz ki 50bine bir şey gelecek,gelmiyor artık. Yazdıklarımda bir tane yanlış var mı gel beraber hesaplayalım
Edit:yazım yanlışı
Aaa hayırdır? İnşallah önemli bir şey yokturTam da ücretsiz izin yazdırmaya gidiyordum
Kocaeli- derince veya başiskele ilçeleri güzel ve sakindir.Merhaba tekrar ben yakın zamanda bşr konu açmıştım zaten eşimle ilgili sorunlarım olduğundan bahsetmiştim konu hala aktif oraya da yazıyorum zaten. Şimdi zaten boşanmam gerektiğini düşünüyorum ben de ama çekincelerin var. En önemlisi 2 çocukla tek başıma hiç bşr destek olmadan en rahat hangi şehirde yaşayabilirim. İşim şehir değiştirmeye müsait. Ev okul işi üçlüsünü tek başıma yapacağım işime geç kalma ve sık izin alma lüksüm yok kolay ulaşım sağlayacağım çok da pahalı olmayan ev ve iyi okulları olan bakıcı yaptfımcı parası çok fazla olmayan birazda sosyal olanakları olan neresi olabilir hangi şehirde daha rahat yaşayabiliriz. Boşanma sonrası eşimle aynı şehirde kalmamız zor
Uzman dr kendisi. Eski konularına bakınca öğrendik dün.Dünden beri okuyorum. Konuyu açan uyenin uzerine tıklayip diger konusunu merak ettim ama sınırlama getirdigi icin goremedim.
Neyse konuyu acan üye; gelir uzman yardimcisi gibi devlette ust kademe bir isi olabilir veya yine devlette sube mud gibide dusunebilir. Esi sanirim alt kademe veya ayni duzeyde . Aralarindaki problem,kadinin kompleksi kucuk yerden tasinmak istemesi ve esinin razi gelmemesi / esinin ayni subede veya ikametlerinin bulundugu ilcede baska bi kadinla aldatmaya yeltenmesi ~ bana dokunmasini istemiyorum~
Cocuklarini standartin uzerinde kollejde okutmak istemesiyle yani kolleje gore bulundugu ortamda statüsel cevre edinecegi icin ,ayrilacagi esine karsi ekonomik statü uzerinden baski kurup kucumsemesi kendini ustun gormesi ~ intikam.uyenin psikolojisi hic iyi degil sirf bunun icin cocuklarin hayatini yakacak gibi görünüyor. Kollej fiyatlarindan haberi yoksa bi arastirsin . Cunku tek dönemi 45k iyisini istiyosa
Velhasil konu sahibine önerecegim
1- psikolojik danisman
2- uzlasmaci avukat
konu sahibi gelir uzmanı olsa alacağı maaş 13 bin lira, şube müdürü olsa 15-16 bin. 35-40 bini üst kurul 2012 öncesi uzmanlar, merkez bankası uzmanları, hakim, savcı, sayıştay veya doktor alabilir şu an. bankalarda müfettişler yüksek alır ama o da memur değil. ben de düşünüyorum istediği ile çat diye gidebilen 35-40 bin alan memur ne memuru? saydıklarımın hiçbiri kafasına göre tayin alıp gidemez kallavi tanıdıkları yoksa. neyseDünden beri okuyorum. Konuyu açan uyenin uzerine tıklayip diger konusunu merak ettim ama sınırlama getirdigi icin goremedim.
Neyse konuyu acan üye; gelir uzman yardimcisi gibi devlette ust kademe bir isi olabilir veya yine devlette sube mud gibide dusunebilir. Esi sanirim alt kademe veya ayni duzeyde . Aralarindaki problem,kadinin kompleksi kucuk yerden tasinmak istemesi ve esinin razi gelmemesi / esinin ayni subede veya ikametlerinin bulundugu ilcede baska bi kadinla aldatmaya yeltenmesi ~ bana dokunmasini istemiyorum~
Cocuklarini standartin uzerinde kollejde okutmak istemesiyle yani kolleje gore bulundugu ortamda statüsel cevre edinecegi icin ,ayrilacagi esine karsi ekonomik statü uzerinden baski kurup kucumsemesi kendini ustun gormesi ~ intikam.uyenin psikolojisi hic iyi degil sirf bunun icin cocuklarin hayatini yakacak gibi görünüyor. Kollej fiyatlarindan haberi yoksa bi arastirsin . Cunku tek dönemi 45k iyisini istiyosa
Velhasil konu sahibine önerecegim
1- psikolojik danisman
2- uzlasmaci avukat
Önceki konuların bir doktora ait olmasına hâlâ inanamıyorum.Uzman dr kendisi. Eski konularına bakınca öğrendik dün.
Ferhans gun gectikce beni daha da şoka ugratiyorsun kankiÇünkü kıskandık.35,40 bin kazanan şanslı azınlıktan değiliz.haa bir de üstüne bu parayla geçinemiyorum deyip, çok normal birşey gibi özel okul muhabbetleri falan yapılınca da gıcık olduk.kocam ancak 20 bin nafaka verevilir falan filan denilince duble kıskandık.benim mesela aklına bile gelmez çocukları özel okula mı gönderceeksiniz falan filan muhabbeti yapmak.aklıba bile gelmeyen bir konu ülkedeki çoğu kişinin.
Kızlar üzülmeyin ama para var huzur yok gördüğünüz gibi boşanıyormuş kadın.allah herşeyi aynı anda vermiyor işte.
Bu arada ülkede kendi maddi yüksek standardını normalmiş gibi anlatmak sinirlendiriyor insanları.yav aynı ülkede yaşıyoruz.zengin olsan zengin olduğunu bilirsin fakir olsan fakir olduğunu bilirsin.lüks markaya niye sıradan dersiniz, ya da özel okulu çok normal birşey gibi anlatırsınız.zengin olan adam gibi ben zenginim ona göre yaşıyorum desin.böyle salağa yatınca sinirleniyor insanlar ki haklılar.
Ben uğramıyorum artık şoka. Alıştık.Ferhans gun gectikce beni daha da şoka ugratiyorsun kanki
Ben sabah evde oha diye bağırdım bebe de öğrendi şimdi parkta çocuklara oha diye bağırıyorBen uğramıyorum artık şoka. Alıştık.
Maaşının yarısını anasına versen, bir yandan belli bir yaşam standardından gram düşmesen sen de dara düşersin.Önceki konuların bir doktora ait olmasına hâlâ inanamıyorum.neden o kadar maddi sıkıntı yaşamışlar anlayamadım.
Para yönetimleri sıfır demek ki.
Bende buna takılıyorum sizin gibi hatta boşanmaya da gerek yok aslında .Bence bu tarz boşanmalarda en büyük sorun çocukları kim alıp getirecek?
Ben en çok buna takılıyorum.
Eğer evde yakın boşta biri yoksa çalışan kadın için bu çocukların okul durumu hasta olursa kim bakacak hep sorun.
Kadına velhasıl herşey zor.
Boşanma sebebi bence herkesin farklı olabilir insan ne yaşıyorsa dört duvar arasında kendi bilir.
Bence maddi yonden çok avantajli durumdasiniz.
O para normal memur asla alamaz.
O yüzden çoğu kadın calissa bile tek başına çocuklarına bakması aşırı zor.
Uygun kolejlerde var ortalama sehirlerde.
Saatleri size uygun bu maaşla rahat bulursunuz.
Özel okullar cocuklarinizi her türlü bekletir okulda bir sıkıntı oldugunda.
Ev iste sıkıntı o zaman da bir komşu devreye girerse Super olur ama onuda bu zamanda bulmak güvenmek zor olabiliyor.
Aileye yakın olma durumunuz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?