- 19 Mayıs 2020
- 47.319
- 212.576
- 598
Kocası 20 bin bile kazanmıyor ki konu sahibinin, ne 20 bin nafakası. Hem para var huzur yok diye bir durum söz konusu da değil, konu sahibi ailesine yedirmekten tükendi, tek başına 2 çocukla aylık 35 bin tl gelirle ne yapacağım diye düşünecek biri haline geldi ama sorsan kocası daha çok çalışıp kazanmadı, tiktok videosu izledi diye der.Çünkü kıskandık.35,40 bin kazanan şanslı azınlıktan değiliz.haa bir de üstüne bu parayla geçinemiyorum deyip, çok normal birşey gibi özel okul muhabbetleri falan yapılınca da gıcık olduk.kocam ancak 20 bin nafaka verevilir falan filan denilince duble kıskandık.benim mesela aklına bile gelmez çocukları özel okula mı gönderceeksiniz falan filan muhabbeti yapmak.aklıba bile gelmeyen bir konu ülkedeki çoğu kişinin.
Kızlar üzülmeyin ama para var huzur yok gördüğünüz gibi boşanıyormuş kadın.allah herşeyi aynı anda vermiyor işte.
Bu arada ülkede kendi maddi yüksek standardını normalmiş gibi anlatmak sinirlendiriyor insanları.yav aynı ülkede yaşıyoruz.zengin olsan zengin olduğunu bilirsin fakir olsan fakir olduğunu bilirsin.lüks markaya niye sıradan dersiniz, ya da özel okulu çok normal birşey gibi anlatırsınız.zengin olan adam gibi ben zenginim ona göre yaşıyorum desin.böyle salağa yatınca sinirleniyor insanlar ki haklılar.
İnsanlar İzmir vs yazmışlar bu kafayla İzmir’de nasıl yaşasın Allah aşkınaKocası 20 bin bile kazanmıyor ki konu sahibinin, ne 20 bin nafakası. Hem para var huzur yok diye bir durum söz konusu da değil, konu sahibi ailesine yedirmekten tükendi, tek başına 2 çocukla aylık 35 bin tl gelirle ne yapacağım diye düşünecek biri haline geldi ama sorsan kocası daha çok çalışıp kazanmadı, tiktok videosu izledi diye der.
Denize yakın Ege ilçeleri. Mesela Seydikemer. Muğla’nın ilçesi. Konumu, havası bakımından bir numara. Fethiye, Saklıkent, Yaylalar, tarihi mekanların tam orta noktasında. Turizm bölgesinin kalbinde ama aynı zamanda yöresel bir ilçe. Fethiye gibi boğucu bir sıcak yok çünkü aynı zamanda yayla havasından etkileniyor.Merhaba tekrar ben yakın zamanda bşr konu açmıştım zaten eşimle ilgili sorunlarım olduğundan bahsetmiştim konu hala aktif oraya da yazıyorum zaten. Şimdi zaten boşanmam gerektiğini düşünüyorum ben de ama çekincelerin var. En önemlisi 2 çocukla tek başıma hiç bşr destek olmadan en rahat hangi şehirde yaşayabilirim. İşim şehir değiştirmeye müsait. Ev okul işi üçlüsünü tek başıma yapacağım işime geç kalma ve sık izin alma lüksüm yok kolay ulaşım sağlayacağım çok da pahalı olmayan ev ve iyi okulları olan bakıcı yaptfımcı parası çok fazla olmayan birazda sosyal olanakları olan neresi olabilir hangi şehirde daha rahat yaşayabiliriz. Boşanma sonrası eşimle aynı şehirde kalmamız zor
Ceycey, sana Turkceyi ogreten hoca nasil da uzuluyordur simdi.
O konuda gayet normal konusurken cazgirlik yapan ve ortaligi velveleye veren sensin. Sana hicbir yorumumda yukarida belirtilen seyleri demedim. Dedigim sadece “Ben ogrenciden ders almayi tercih etmem”. Bak ne diyorum. “Tercih etmem”. Bu su demek; baskasi ister aldirir; ister aldirmaz. Gerisi tamamen senin hayal dunyan.
Normalde bu tarz seylere hayatta prim vermem. Lakin durmuyorsun ceycey. Hem durmuyorsun hem de sana bile ait olmayan genel gecer bir konuda “Gormezden gel” secenegi dururken sen tutup konudan engelletiyorsun. Kendin calip kendin oynadigin yetmedigi gibi bir de vay efendim bana yazdigi yorumlar var diye insanlari manipule etmeye calisiyor, ayilip bayiliyorsun.
Yasinin kadini ol ceycey. Bak ciddiyim ise yarar. Bir yerde durmayi bil. Herkesi kendin gibi bilme.
Su sitede defalarca 13-14 yasimdan beri ailemden onca varligina ragmen destek almadan hem calisip hem okudugumu, neyim varsa kendi cabamla yaptigimi anlattim. Kisinin once kendisini sevmesi ve inanmasi gerektigini; basarisinin buradan geldigini; kimseye minnet etmeyecegini ifade ettim. Ben bir ogrencinin calismasina asla karsi olmadim; olmam da.
Hayat sadece senin su arkadasim soyle yapiyor, bu akrabam boyle yapiyor diye yasanmiyor, su kadar maas aliyor vb hesap yapanlar yok. Baska hayatlar da var. Bu konunun sahibiyle dahi verdigi bilgiyle yetinmeyip olayi sakiz gibi cekistirmissin. Kadin gelirini soylemis belli ki sarpa sarmis bir hayati var cozum yolu ariyor. Yalan borcu mu var? Hadi konu fake olsun zaten uye engellenir ve konu kapatilir. Ee?
Sana son sozum tamamen kendince algiladigin seyleri gelip de burada hatirat minvalinde yazip durma. Zira “KK’daki idollerimden birisin” dedigin kisiye 2 gun sonra once surada;
Thread 'Güzellik rutinlerimiz'
Güzellik rutinlerimiz
Simdi de alakasiz bir konuda tabir-i caizse “sallamaktan” vazgec. Sakil duruyor.
Durmuyorsun ceycey. Ama dur. Vallahi durmak da guzel seydir.
O ne güzel işletme öyleÖzel sektörde mühendisim
Aslanım beeeeeMune polemiğe çekmeye çalışıyor cevap vermeyeceğim. Grubumuzdan engelledik bu seferde burada bulmuş. Adını bile vermedim ben. Gözardı ediyorum. Bilginize.
Benim kardeşim yeni mühendis asgari ücret alıyorO ne güzel işletme öyleArkadaşım makine mühendisi, kaynak mühendisliği belgelerini aldı ona rağmen 20-25 bin ancak oluyor maaşı,büyükşehirde hem de. Yeni mezun bir mühendis proje çizimine 6000 civarı ile başlıyor. O işletme her ne ise tüm ülkeye lazım
Öğretmenlik maaşları bu maaşları görünce nasıl isyan etmesin ayrıca
Üstteki mesajdaki sorun nedir? Bana kişinin zaten yapabilecegi göz ardı et butonuna böyle göstere göstere bak basıyorum diye yazması ilginç geldi.Mune polemiğe çekmeye çalışıyor cevap vermeyeceğim. Grubumuzdan engelledik bu seferde burada bulmuş. Adını bile vermedim ben. Gözardı ediyorum. Bilginize.
eskişehirde kiralar çok yüksek durumda..eskişehir olabilir.okulları güzel sosyal ortamı da var.üniversite şehri bir de.yalnız bir kadın rahatça yaşayabilir.
nerde yaşadığını bilmiyorum..Merhaba tekrar ben yakın zamanda bşr konu açmıştım zaten eşimle ilgili sorunlarım olduğundan bahsetmiştim konu hala aktif oraya da yazıyorum zaten. Şimdi zaten boşanmam gerektiğini düşünüyorum ben de ama çekincelerin var. En önemlisi 2 çocukla tek başıma hiç bşr destek olmadan en rahat hangi şehirde yaşayabilirim. İşim şehir değiştirmeye müsait. Ev okul işi üçlüsünü tek başıma yapacağım işime geç kalma ve sık izin alma lüksüm yok kolay ulaşım sağlayacağım çok da pahalı olmayan ev ve iyi okulları olan bakıcı yaptfımcı parası çok fazla olmayan birazda sosyal olanakları olan neresi olabilir hangi şehirde daha rahat yaşayabiliriz. Boşanma sonrası eşimle aynı şehirde kalmamız zor
Siz iyimisiniz? Ceza almasını neden isteyeyim? Aramızda bir sorun oldu geçen hafta artık konuşmuyoruz. kendisine cevap verme gereği hissetmedim. Polemiğe girmeyeceğimi yazdım yönetime. Cidden sizi neden ilgilendirdi anlamadım? Ayrıca ben dün sizi haklı bile bulanlardandım bu konuda . Yazmayın lütfen bilmediğiniz konuda. İyi forumlarÜstteki mesajdaki sorun nedir? Bana kişinin zaten yapabilecegi göz ardı et butonuna böyle göstere göstere bak basıyorum diye yazması ilginç geldi.
Burada adet bu şekilde anlaşılan ben de geç fark ettim. İnsanların duygu ve düşüncelerini paylaştığı bir yer sanma gafletinde bulundum ve üye oldum. Ancak faklı görünen görüşlere çeteleşerek cevap verip, kışkırtıp durup sonra Mune'ye anne bak ne oldu diye yazıp konuyu kendince kapatmak mıdır ötekilesdirdiginiz insanlardan kurtulma yönteminiz?
Bu kadın bir ceza alacaksa nedeni bize de açıklanırsa sevinirim Mune hanım. Çünkü ben yukarıda polemik yaratıcı sözlerden ziyade açıklama görüyorum. Polemik isterseniz satırlar çok. İnsanların yaşına başına eğitimine bakmadan konuşma bittikten sonra bir başkasının yorumuymus gibi yazdığı polemiklerin alasını bulabilirsiniz.
Eğer site bir gruba ait değil ise bu gidişat asıl iyi bir gidişat değil.
Cevap vermiyorsanız vermeyin o zaman. Küçük çocuk gibi konuşmaları en sonunda Mune'ye bağladınızı görmem ilk değil bu sizde bir tarz olmuş. İşin komiği de bu polemikleri asıl başlatan kişilerden birisinin siz olmanız.Siz iyimisiniz? Ceza almasını neden isteyeyim? Aramızda bir sorun oldu geçen hafta artık konuşmuyoruz. kendisine cevap verme gereği hissetmedim. Polemiğe girmeyeceğimi yazdım yönetime. Cidden sizi neden ilgilendirdi anlamadım? Ayrıca ben dün sizi haklı bile bulanlardandım bu konuda . Yazmayın lütfen bilmediğiniz konuda. İyi forumlar
Büyükşehirde gerçekten öyle başlıyorlar ama. Ya hadi tecrübeli olsun bu şartlarda en bilindik kurumlarda bile 30 bini geçen maaşlı görmedim o yüzden üzülüyorum gerçekten eşit şartlarda yaşanmayan durumlara..Benim kardeşim yeni mühendis asgari ücret alıyor
Bir çizme 1900lira olmuş. 30 tane yumurta 80lira,k
zaten böyle olmuyor muZaten onun karlı çıkacağı kesin rahata erer ama boşanmasak da ben kafayı yiyeceğim kendisi köşe yastığından ibaret
Yok ayol nerdeee o kim ben kimNedense aklıma Seren Serengil geldi
Arkadaşınız gençtir belki ,ben 16 yıllığım. Dil bildiğinizde de maaşlar artıyor mesela ben işe alımlardan da sorumluyum,yeni mezun mühendisi dil biliyorsa 8500 liradan işe başlatıyorum. Dil bilmiyorsa 7000. Bana kalsa çok daha fazlasını hak ediyorlar mezunlarımız ama işveren takdiri,elimden daha fazla gelen bir şey yok.O ne güzel işletme öyleArkadaşım makine mühendisi, kaynak mühendisliği belgelerini aldı ona rağmen 20-25 bin ancak oluyor maaşı,büyükşehirde hem de. Yeni mezun bir mühendis proje çizimine 6000 civarı ile başlıyor. O işletme her ne ise tüm ülkeye lazım
Öğretmenlik maaşları bu maaşları görünce nasıl isyan etmesin ayrıca
Tüm konuşmada sadece sizi haklı buldum. Buradakiler ruh hastası olmuş gerçekten, okuduğunu da anlamıyorlar, birini sıkıştırıp dalga geçmek üstüne bir hayatları var. Essek kadar bir tane kadın var bütün hayatı çocuğunun dersi bilmemneyi, o bile utanmadan kendini övüyor sanki hayatında övülecek bir şey varmış gibi. Böyle üç beş kişi toplanmış birbirini pohpohlayarak ego tatmin ediyorlar.Cevap vermiyorsanız vermeyin o zaman. Küçük çocuk gibi konuşmaları en sonunda Mune'ye bağladınızı görmem ilk değil bu sizde bir tarz olmuş. İşin komiği de bu polemikleri asıl başlatan kişilerden birisinin siz olmanız.
Ben gayet iyiyim de iyi olmayanlar olduğunu idrak etmem zaman aldı maalesef. Birilerinin de dediği gibi vaktimi gereksiz yere harcadım bu forumda. Halbuki kendin çal kendin oyna, disarda yapılan mobbingi dur biraz da kendimiz arkadaşlar arasında yapalimci tayfa çıktı bazı insanlar.
Siz gördüğüm en aynı fikirde kalmayan insanlardan birisiniz bu arada. O nedenle bir önemi yok fikirlerimi nasıl bulduğunuz günden güne değişiyor nasıl olsa. Size de iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?