- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
Anladik zenginsiniz teşekkürler bilgi içinÖyle bir şehir var mıdır bilemiyorum,varsa evli kadın kalmaz,boşar boşar gider yerleşir millet.
Gelir durumunuz nedir? Özel okula mı vereceksiniz çocukları? Ev kirasına ne kadar ayırabilirsiniz,bunlar önemli. Ben Bursada yaşıyorum,yalnız olsam tek oğlumla çok rahat yaşarım şahsen ama bana ucuz gelen belki size pahalı geliyordur bilemem ki.
Kendimden örnek vereyim,yalnız yaşasam 10bin kira veririm, asgari ücretli bir yardımcı tutarım yatılı, tatil parasıyla beraber herhalde 10bin de ona veririm. Faturalar 6-7bin gelir. Mutfak masrafı da 8bin diyelim. Oğlumun okulu servisle beraber aylık 8bin. Benzin okul ev iş yakın diye 5bin diyelim. Bunlar harcanır zorunlu ihtiyaç olarak. Kıyafet gezme vs koymadım bakın. Bursa pahalı bir şehirdir ama Nilüferde yaşarsanız güvende olursunuz,sanayi bölgesinde çalışırsanız,evi de yakın yerden seçerseniz zorluk yaşamazsınız ama bu paralar da cebinizden çıkar benim fikrim. Siz önce nereye ne kadar ödeyebileceksiniz,maaşınız ne durumda buna göre değerlendirin. Şehri sonra düşünürsünüz.
Kolej tek çocuk 60000 bakıcı da asgari ücret çok sık bakıcı değişti elimde tutmak İçin yüksek veriyorumKüçük bir yerde ne kadar olabilir bakıcı ve okul parası? Merak ettim cidden. Küçük başarılar yerde kaç tane kolej olup, çok pahalı olabilir?
Yok zengin değilim,emekçiyim tam tersi. Normal bir hayatım var. Bulunduğum yerde nereye ne harcanıyorsa onu yazıyorum,buyrun siz de yazın.Anladik zenginsiniz teşekkürler bilgi için
Yazdıklarım yalan değil devletteyim dedim düz memurum demedim devlette sadece düz memeurlar yok yük üst düzey yöneticiler de var işimi söylemek istemiyorum deşifre olabilirim o zaman. Aylık değişebiliyor kazancım en az 35 en fazla 45 45 nadiren oluyor gerçi daha fazla olamaz daha az da izin filan olmakta çok olmuyorYalan o zaman sallıyor
Adamın rahat 2 katından fazlasını kazanıyormuş zaten, ne kirası ne faturası ? Adam yoksulluk nafakası istemezse iyi.
Yani mesleğim hakimlik değil öncelikle onu belirteyim ama duydunuz maaşlar çok yanlış onu söyleyeyim hakim olan çok çok yakınım birinin 50-60 bin bandına aldığını biliyorumeşime verilen 17 bin kamuda.müdürü de 25 bin falan alıyor.ben de duymadım hiç 40 45 bin maaş uzman dr değilse.kaymakam akrabam var o da bu maaşı almıyor daha düşük.hakim de olamaz o da daha düşük.ben de anlayamadım.
Pardon dhmi unutmuşum, sen de kendine guvenmeyeceksen kim güvensin, boşa gitsin, İzmir'e taşın gayet güzel gecinirsin.Yazdıklarım yalan değil devletteyim dedim düz memurum demedim devlette sadece düz memeurlar yok yük üst düzey yöneticiler de var işimi söylemek istemiyorum deşifre olabilirim o zaman. Aylık değişebiliyor kazancım en az 35 en fazla 45 45 nadiren oluyor gerçi daha fazla olamaz daha az da izin filan olmakta çok olmuyor
şartlarınıza uygun ev okul bulacaksınız o zaman.lojman çıkma şansınız var mı?onların masrafları çok az.ben tercihimi iyi okuldan yana kullandım nispeten ucuz bir evde oturuyorum.evi değiştirsem geçinemem mesela.herşey bir arada olmaz.e tYazdıklarım yalan değil devletteyim dedim düz memurum demedim devlette sadece düz memeurlar yok yük üst düzey yöneticiler de var işimi söylemek istemiyorum deşifre olabilirim o zaman. Aylık değişebiliyor kazancım en az 35 en fazla 45 45 nadiren oluyor gerçi daha fazla olamaz daha az da izin filan olmakta çok olmuyor
Siz iyi bir avukatla görüşün. O protokole cocugun kolej, bakici masraflarinin yarisi+nafaka+ortaya cikan ekstra masraflarin yarisi olacak sekilde yazdırabilirsiniz. Bunlari yazdirirsaniz en kotu kosul falan kalmaz. Odemek zorunda kalirZaten daha net değil şu an kendi kendime almış olduğum karar sadece boşanırsam ne olur nasıl yapabilirim diye düşünüyorum kendi kendime iş ciddiye binince avukatla ona göre bir anlama hazırlarız tabi sadece en kötü koşulda yanş sadece benim maaşımla nasıl yapabilirim düşünüyorum şu an
lojman şansım hiç yok ev çok önemli değil 2+1 de olur ama yer olarak sıkıntılı bşr yerde olmasını istemem güvenlik açısından bir de içi bakımlı olsun isterim ama okul önemlişartlarınıza uygun ev okul bulacaksınız o zaman.lojman çıkma şansınız var mı?onların masrafları çok az.ben tercihimi iyi okuldan yana kullandım nispeten ucuz bir evde oturuyorum.evi değiştirsem geçinemem mesela.herşey bir arada olmaz.
mümkün değil prof maaşı 25 bin bu ülkede yanlarıyla en fazla 35 bin dr değilse.hakim maaşı da öyle.yanlarıyla olsun 35 38 bin.50 60 nedir? .Yani mesleğim hakimlik değil öncelikle onu belirteyim ama duydunuz maaşlar çok yanlış onu söyleyeyim hakim olan çok çok yakınım birinin 50-60 bin bandına aldığını biliyorum
Zaten nafakaya ek olarak en azından bir çocuğun okul masrafını ekletmeyi düşünüyorum.Siz iyi bir avukatla görüşün. O protokole cocugun kolej, bakici masraflarinin yarisi+nafaka+ortaya cikan ekstra masraflarin yarisi olacak sekilde yazdırabilirsiniz. Bunlari yazdirirsaniz en kotu kosul falan kalmaz. Odemek zorunda kalir
Zaten Prof maaşı en düşüklerden ki o yüksek değil ama hakimlerden öyle alan var inanın bire bir şahitim gördümmümkün değil prof maaşı 25 bin bu ülkede yanlarıyla en fazla 35 bin dr değilse.hakim maaşı da öyle.yanlarıyla olsun 35 38 bin.50 60 nedir? .
Hakkinizi alabileceginiz en dogru yer bosanma protokolu. Sonradan cok ugrasirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsunZaten nafakaya ek olarak en azından bir çocuğun okul masrafını ekletmeyi düşünüyorum.
o hakimler başka .ben standartını yazdım zaten.Zaten Prof maaşı en düşüklerden ki o yüksek değil ama hakimlerden öyle alan var inanın bire bir şahitim gördüm
Gelinimiz devlette cerrah. 45.000 alıyor ama sürekli nöbet tutuyor. Nöbet harici sabah 8 akşam 5 çalışma saati. Yani dediği çalışma saati doktora uugun değil. 7 de çıkan dr yok devlette.eşime verilen 17 bin kamuda.müdürü de 25 bin falan alıyor.ben de duymadım hiç 40 45 bin maaş uzman dr değilse.kaymakam akrabam var o da bu maaşı almıyor daha düşük.hakim de olamaz o da daha düşük.ben de anlayamadım.
Eskişehir derim ben. Umarım herşey gönlünüzce olurMerhaba tekrar ben yakın zamanda bşr konu açmıştım zaten eşimle ilgili sorunlarım olduğundan bahsetmiştim konu hala aktif oraya da yazıyorum zaten. Şimdi zaten boşanmam gerektiğini düşünüyorum ben de ama çekincelerin var. En önemlisi 2 çocukla tek başıma hiç bşr destek olmadan en rahat hangi şehirde yaşayabilirim. İşim şehir değiştirmeye müsait. Ev okul işi üçlüsünü tek başıma yapacağım işime geç kalma ve sık izin alma lüksüm yok kolay ulaşım sağlayacağım çok da pahalı olmayan ev ve iyi okulları olan bakıcı yaptfımcı parası çok fazla olmayan birazda sosyal olanakları olan neresi olabilir hangi şehirde daha rahat yaşayabiliriz. Boşanma sonrası eşimle aynı şehirde kalmamız zor
Ben devlet memurlarının ne aldığını çok iyi bilirim. Düz memur değil üst düzeylerin ne aldığını.Yani mesleğim hakimlik değil öncelikle onu belirteyim ama duydunuz maaşlar çok yanlış onu söyleyeyim hakim olan çok çok yakınım birinin 50-60 bin bandına aldığını biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?