- 12 Nisan 2012
- 4.930
- 7.403
- 358
unutmamistir tabiki,yalan söylüyor. Söylediğini de unutmussağlıkçı hiç unutmaz yaşlarını çocuklarının.uzman dr olmalı 35 45 bandında maaş alıyorsa ayrıca.
niye ama bu nasıl bir kafa yapısı?hepimiz boşanmak isteyen 2 çocuklu bir kadına yardımcı olmaya çalışıyoruz saatlerdir.kendi annemden empati yaptım üzüldüm bir de.unutmamistir tabiki,yalan söylüyor. Söylediğini de unutmus
Ben bu konudaki rakamların hiçbirine inanmıyorum. Eşinden boşanmak istediği, adamı yerin dibine sokup kendini, işini öve öve bitiremediği konusuna aldığı tepkilerden sonra hayali bir konu açtı. Hayalindeki maaşın yetmemesi için çocukların yaşını büyüttü herhalde.sen deyince baktım.eylül 2020 de konu açmış.bebeğim yeni doğdu lohusayım diğeri de 2 yaşında demiş.ama bu konuda 4 ve 6 yaşlarındalar dedi.insan evladının yaşını unutur mu?benimki 12 yaşında mesela.hep de öyle yazıyorum k.k da.buna bir açıklama bir mantık bulamadım.
Parayla ve kocayla bozmuş ya kafayı çok para kazanıp kocasını gereksiz, faydasız gösterip anlık tatmin etmek istedi kendini herhalde.Aklınca kocayı gereksiz gösterecek, nasıl bilendiyse adama artık. 40 bin alsa hiçbir kuvvet konu sahibini o adamla tutamazdı zaten. Ama bunun amacı ne, biz evet kocan köşe minderi, sen harika bir insansın, adeta bir dişi süpermensin desek bunun konu sahibinin hayatına ne faydası olacak?
Üzülme kiz, konu yalan cikti hfhfhdhKonuya girince fakirleşiyoruz
Maaşını anasına sıvamasa hiç yoktan ucundan yakalardı istediği hayatı.Hayalini anlatıyordu galiba.35_45 k maaş tek çocuk 60000 özel kolej art bakici vs
Yıllar mı hızlandı yoksa!? ne çabuk geçiyor günler gecelersen deyince baktım.eylül 2020 de konu açmış.bebeğim yeni doğdu lohusayım diğeri de 2 yaşında demiş.ama bu konuda 4 ve 6 yaşlarındalar dedi.insan evladının yaşını unutur mu?benimki 12 yaşında mesela.hep de öyle yazıyorum k.k da.buna bir açıklama bir mantık bulamadım.
tahin helva söylemese farkına varamazdık ki.ben hatırlamıyorum eski konularını mesela.Yıllar mı hızlandı yoksa!? ne çabuk geçiyor günler geceler
İnansak ne olur? Biz inanınca gerçek mi olacak? Yamyam sülalesini de elit diye sattı ya, kaç gündür hayallerde yaşıyor hanımefendi asndfkfkBen bu konudaki rakamların hiçbirine inanmıyorum. Eşinden boşanmak istediği, adamı yerin dibine sokup kendini, işini öve öve bitiremediği konusuna aldığı tepkilerden sonra hayali bir konu açtı. Hayalindeki maaşın yetmemesi içim çocukların yaşını büyüttü herhalde.
O kötüleyip durduğu adamla yan yana yatacak dönüp dolaşıp, başından beri inanmadım boşanacağına, hiç içime geçmedi.Parayla ve kocayla bozmuş yani kafayı çol para kazanıp kocasını gereksiz, faydasız gösterip anlık tatmin etmek istedi kendini herhalde.
Aman ben demin ne yedim onu hatırlamıyorum, hasta oluyorum, millet burda konusahibinin 185 once ki konusunda kurdugu cumleyi hatirlayip, bi de bulup şak diye önüne yapistiriveyollağ, omega3 mu dagitiyo belediye bedava anlamadim ki, bi ben bakıyorum alik gibitahin helva söylemese farkına varamazdık ki.ben hatırlamıyorum eski konularını mesela.
Konu sahibi zamanda bükülme yaşadı galiba dkfkfkYıllar mı hızlandı yoksa!? ne çabuk geçiyor günler geceler
Devlet görevlisi neyin olmasın,hiç sevmem. Herkes mesleğini ve konumunu önceden yazsın,siyaset içinden birileriyse akıl vermicem gayri gıcığım hepsinekatip 2020 eylülünde 3 haftalık olan bebek 2022 de nasıl 4 yaşında oldu 2 yaşındaki çocuk da nasıl 6 yaşında oldu?bunu bana açıkla o zaman alınan maaşa da inanmazsam neyim.güzel güzel yardımcı oluyordum fikir veriyordum.kandırılıyor muyum ben?
Hfhdhdh HD hdgdgdg ulan sesli güldüm, kocam bakiyo dönmüş ne oldu der gibi, nasi anlatayım ki ben simdi bunuKonu sahibi zamanda bükülme yaşadı galiba dkfkfk
Ah evet ya, kız çocuklarından para söğüşlemekte yarışan ailesini, eğitimli, kültürlü yaptı, eşinin ailesini gömmek için.İnansak ne olur? Biz inanınca gerçek mi olacak? Yamyam sülalesini de elit diye sattı ya, kaç gündür hayallerde yaşıyor hanımefendi asndfkfk
O kötüleyip durduğu adamla yan yana yatacak dönüp dolaşıp, başından beri inanmadım boşanacağına, hiç içime geçmedi.
Nası hatırlıyorsun kız katip? Valla ben çoğu zaman konuları açan kişilere bakmıyorum bile,hoş baksam da konudan çıkınca unuturum benİnansak ne olur? Biz inanınca gerçek mi olacak? Yamyam sülalesini de elit diye sattı ya, kaç gündür hayallerde yaşıyor hanımefendi asndfkfk
O kötüleyip durduğu adamla yan yana yatacak dönüp dolaşıp, başından beri inanmadım boşanacağına, hiç içime geçmedi.
Ay bu katıp sabah akşam somon,ceviz yiyip omega 3 ü avucla yutuyo, yemin edebilirim ama kanitlayamamNası hatırlıyorsun kız katip? Valla ben çoğu zaman konuları açan kişilere bakmıyorum bile,hoş baksam da konudan çıkınca unuturum ben
Yok ya bu sefer hatırlamadım, kafam bi hoş, tahin helva deyince bakmıştım diğer konusunda.Nası hatırlıyorsun kız katip? Valla ben çoğu zaman konuları açan kişilere bakmıyorum bile,hoş baksam da konudan çıkınca unuturum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?