Tek ebeveynin 2 çocukla yaşayabileceği şehir

Ben bu konudaki rakamların hiçbirine inanmıyorum. Eşinden boşanmak istediği, adamı yerin dibine sokup kendini, işini öve öve bitiremediği konusuna aldığı tepkilerden sonra hayali bir konu açtı. Hayalindeki maaşın yetmemesi için çocukların yaşını büyüttü herhalde.
Parayla ve kocayla bozmuş ya kafayı çok para kazanıp kocasını gereksiz, faydasız gösterip anlık tatmin etmek istedi kendini herhalde.

Yıllar mı hızlandı yoksa!? ne çabuk geçiyor günler geceler

İnansak ne olur? Biz inanınca gerçek mi olacak? Yamyam sülalesini de elit diye sattı ya, kaç gündür hayallerde yaşıyor hanımefendi asndfkfk
Parayla ve kocayla bozmuş yani kafayı çol para kazanıp kocasını gereksiz, faydasız gösterip anlık tatmin etmek istedi kendini herhalde.
O kötüleyip durduğu adamla yan yana yatacak dönüp dolaşıp, başından beri inanmadım boşanacağına, hiç içime geçmedi.

tahin helva söylemese farkına varamazdık ki.ben hatırlamıyorum eski konularını mesela.
Aman ben demin ne yedim onu hatırlamıyorum, hasta oluyorum, millet burda konusahibinin 185 once ki konusunda kurdugu cumleyi hatirlayip, bi de bulup şak diye önüne yapistiriveyollağ, omega3 mu dagitiyo belediye bedava anlamadim ki, bi ben bakıyorum alik gibi

Devlet görevlisi neyin olmasın,hiç sevmem. Herkes mesleğini ve konumunu önceden yazsın,siyaset içinden birileriyse akıl vermicem gayri gıcığım hepsine

Ah evet ya, kız çocuklarından para söğüşlemekte yarışan ailesini, eğitimli, kültürlü yaptı, eşinin ailesini gömmek için.

Nası hatırlıyorsun kız katip? Valla ben çoğu zaman konuları açan kişilere bakmıyorum bile,hoş baksam da konudan çıkınca unuturum ben

Nası hatırlıyorsun kız katip? Valla ben çoğu zaman konuları açan kişilere bakmıyorum bile,hoş baksam da konudan çıkınca unuturum ben
Yok ya bu sefer hatırlamadım, kafam bi hoş, tahin helva deyince bakmıştım diğer konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…