Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

Bence de 5+0 dan daha az olması lazımdı. Bende mesela iyice belli oluyor bu konu. Benim SAT 24 Şubat ama transfer çok geç, 18 martta oldu. dondurulmuş 4. gün embriyosuydu, sanki yeni döllenmiş gibi düşünürsek aslında 14 martta döllenme olmuş gibi oluyor. Yani SAT'a göre baktığımda 4 gün daha büyük hamileliğim oluyor. Ben doktora hamilelik başlangıcını neye göre tayin edeceğiz dediğimde SAT'a göre ama oluşan farkı biz ultrason ile ayarlıyoruz denk getiriyoruz dedi. Düşündüğünde 3-4 hafta sonra o 3-4 günün bir önemi kalmayacak zaten:))

Henüz gitmedim usg'ye. Pazartesi sonuç alıştık, iki hafta sonra usg'ye bakarız demişti, 12 Nisan'da randevum var, SAT'a göre 6+6 olacak, gerçek döllenmeye göre de 6+2 olacak. Herhalde benim de sadece kese görülür. Bakalım öğreneceğiz hepsini:))

6+2'de kalp atışını görebilirsin haymatlos.Duymak için 7. haftayı beklemek gerekiyor.

Kızlar SAT'a göre yapılan hesaplamalar 28 günü baz alır. Bizim tüp bebek işlmelerinde ovülasyon tam 14. gün olmuyor. O yüzden 2-3 gün fark ediyor.
Benim SAT haymatlos gibi 24 Şubat ama benim ovülasyon 16. gün gerçekleşti. Bizim normal gebelikten farkımız döllenmenin tam gününü biliyoruz. Yeshill senin transferin benden 3 gün önce ve sen 5+4 sün. Deli mavi senin 5+6 olması da normal. Sen bizden de önceydin Benim bugün 5+1. 11 Mart OPU'ya göre hesaplandığında dahi öncesindeki yumurta gelişme süresi de ekleniyor.
Kısacası Yeshill'in verdiği adresteki hesaplama doğru... Ultrasona göre de ayrıca embriyonun tam yaşını öğreneceğiz zaten.

arkadaşlar hepinize merhaba.rabbim bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.ben tüp bebek tedavisine başlıyorum allahın izniyle inşallah sonucu güzel olur.dualarınızı eksik etmeyin kızlar yerimseniben

bende tek embriyo mağduruyum benm tutmadı malesef ama bu dondurulmuşların yarım yani 2 dondurulmuş bir deneme sayılma olayı canımı sıktı umarım her yerde aynı değildirr
offf bana 1 diyip 2 koysalar nolurdu sankiii
sil baştan((

öncelikle tek embriyo ile hamile kalanlar banada umut oldu ve hamile arkadaşlarımı tebrik ederim arkadaşlar burada yazılanların hepsini teker teker okudum bende size biraz kendi hikayemden bahsedeyim ben ilk tüp bebek denememi yani ilk transferimi 1 şubatta oldum bana 3 embriyo transfer edildi ama ozaman yeni yasa çıkmamiştı tabii neyse ben hamile kaldım evet çok güzel 2 ay geçirdim kalp atışlarını dinledim ve hop rüyadan uyandım çünkü 9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü ve birden hayatım kabus oldu yeni yeni kendimi toparlıyorum şimdi şimdi gerçekten hayırlısının böyle olduğunu düşünüyorum demek istediğim şu arkadaşlar bende bu tek embriyo transferini duyunca şok oldum ümitsizliğe kapıldım ve evet şansımızda azalıyor bu bir gerçek ama yaşadıklarımdan sonra şöyle düşünüyorum 3, 5 embriyo transferi değil önemli olan , önemli olan sağlıkla gebeliği tamamlayıp bebeğimizi kucağımıza almakmış Allah eğer bize hamile kalmayı nasip ettiyse 1 tane embriyoylada hamile kalabiliriz nasip etmediyse 10 embriyoda konsa olmazsa yine olmaz Allah bizler için en hayırlısını versin sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın

wintersun umarım çabuk toparlanırsın canım..
benimde nagatif oldu..
ben tam kendimi toparlayamadım hala.
inş bizlerinde yüzü güler..

dyln Allah sabır versin canım..
bulup kaybetmek daha da zordur..
daha bugün dinledim tek embriyo şansı oldukça düşüyor..
Dr Hakan özörnek ti sanırım Eurofertil de çalışıyordu..
%10 lara düştü gebelik oranı yeni yasa yüzünden diyor..
bu konuda bende öyle düşünüyorum..
çoğul gebelik istenilen birşey değil tamam 3 embriyo da fazla..
ama üst sınır 2 olmalı ve kişinin durumuna göre değişiklik gösterilmeli..
çok katı bir kural bu daha çok sorunu olan insanları da düşünmek lazım..
sorun ne olursa olsun tek embriyo olmamalı..
hem de devlet desteğini 2 ile sınırlayınca..
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..

kızlar bugn bebeişimi usg de gördük. haftaya da %99 kalp atışını duyarız dedi dr. bu arada gebelik haftası tüp bebektede sat tan hesaplanıyomuş.

bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve herkes gibi benimde çok kafama takılıyo bu tek embriyo olayı.üstelik bende yumurtlama bozukluğuda var yani yumurtalıklar nasıl cevap vericek bilinmiyo.allah yardımcımız olsun.bu yasayı çıkaranlarıda allaha havale ediyorummm

kızlar tüp bebekte kac haftalıkken usg de görünüyo ve ne zaman kalp atışı duyuluyo birde ankara üniversitesi cebecide tüp bebek yaptıran varmı ne olur yardım edin

kızlar nasılsınız yeşilciim hayırlı olsun kalp atışınıda duydumu tamamdır ondan sonrası kucağına almak için gün saymak inş perşembe günü bende sizlere güzel haberler verebilirm

artık herkes bişey söylüyoNe saçmalıktır bu yahu komik komik şeyler çıkartıyorlar.zaten psikolojimiz çökük.neyse çok teşekkür ederim canım.inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın.

morelim çok bozuk kizlar 1 Nisan ' da tedavim başladı yumurtalarım büyümediği için dün tedavim yarıda kesildi. 1 ay sonra tekrar başlicak, çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak bişey yok

kızlar dün benim yine kanamam oldu lekelenme şeklinde. dr.umu aradım hemen dinlen dedi. cmtsi usg ye gidicem o zamana kadar istihrahat etmeliymişim. şu an evde yatıyorum.kanamam yok.idrarda gebelik testi yapıyorum hala çok net çıkıyor. çok endişeliyim.

allah yardımcın olsun.insan ister istemez telaşlanıyor tabi.bazı kişilerde böle durumlar olabiliyor ama sorunsuz bi şekilde de doğum yapıyolar.seninde inşallah öle olur.içini ferah tutmaya çalış.allah bebeğini sana bağışlasın arkadaşım.

Selam ...
bende dün negatif sonucumu aldım bana 2 tane transfer ettiler 3.gün sekiz hücreli 1.kalite ama olmadı çok moralim bozuktu çok ağladım ama yararı yok bugün daha iyiym dün kan vermeye gittiğimde birisi vardı 2.gün tek transfer ve sonuç pozitif.yani tamamen kısmet işi kendinizi üzmeyin ve sadece dua edin güzel Allahım nasip etsin kaderimize yazmış olsun. ben çok stres yapmıştım ve çok ağrılı geçmişti yumurta toplama ve transfer sonrası hiç ağrılarım geçmedi son 8 günde hep adet sancısı çektim testten bir gün öncede çok az bi kanama oldu sanırım o an kaybettim ama tabi iyi düşündüm hatta iyi hissettim çünkü tutunma kanaması diye bişi varmış odur belki dedim ama gitmişler malesef ...2. denememde moralimi çok yüksek tutucam ve kendimi kaptırmıcam umarım mutlu sona eririm. sevgiyle kalın ve hepiniz hamişş kalın...

35izmir inş sende çabuk toparlanırsın canım..
tabi ki kısmet işi Allah OL demedikçe olmayacak..
ama yine de insan yaptıklarının en iyisi olsun istiyor..
o kadar emek verirken sonuca götürecek en iyi tedavi olsun istiyor..
hakkında hayırlısı olsun..
nerde yaptırdın tedavini.. izmirdesin dimi..
bende genetik testleri yaptırıcam..
2. şansı daha iyi değerlendirmek istiyorum..

Sakin olup dinlenmekte fayda var...Kafanı dağıtacak şeylerle uğraş, mısır patlatıp, eğlenceli bir film mesela:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…