- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
cnm benim SAT 26 şubat ben 5+0 ı SATa göre bulmuştum.opu tarihim 8 mart,transfer tarihim 13 mart, bu dediğim sitede hem OPUya göre hemde transfer tarihine göre aynı çıkıyor 5+4 çıkıyor. daha az çıkması gerekmezmi? ben anlamadım. benimki 5.gün embriyosuydu cnm. buarada gittinmi dr.a? usg için? ben yarın gidicem ama sadece keseyi görürüz heralde.
kızlar bugn bebeişimi usg de gördük. haftaya da %99 kalp atışını duyarız dedi dr. bu arada gebelik haftası tüp bebektede sat tan hesaplanıyomuş.
canım ben 1 kez tazelerle 2kez de dondurulmuşlarla,toplam 3 kez tüp denemsi geçirdim.
şimdi başka bir merkezdeyim.
ama bana merkez "bu 3 denemeyi direk 3 olarak saymıyoruz,çünkü 2si dondurulmuşlarla olmuş.2 dondurulmuşu tek deneme sayıyoruz.öyle olunca da toplamda 2deneme geçirmiş oluoyrsunuz.bundan sonraki denemeniz 3.deneme olur.ve 3 .deneme olduğu için 2 emb.transfer edicez" dediler.
evet cnm elbette sayılıyor
sayılıyor bizzat kendimden biliyorum:ecrin_bebek:
kızlar dün benim yine kanamam oldu lekelenme şeklinde. dr.umu aradım hemen dinlen dedi. cmtsi usg ye gidicem o zamana kadar istihrahat etmeliymişim. şu an evde yatıyorum.kanamam yok.idrarda gebelik testi yapıyorum hala çok net çıkıyor. çok endişeliyim.
kızlar dün benim yine kanamam oldu lekelenme şeklinde. dr.umu aradım hemen dinlen dedi. cmtsi usg ye gidicem o zamana kadar istihrahat etmeliymişim. şu an evde yatıyorum.kanamam yok.idrarda gebelik testi yapıyorum hala çok net çıkıyor. çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?