- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
Selam ...
bende dün negatif sonucumu aldım bana 2 tane transfer ettiler 3.gün sekiz hücreli 1.kalite ama olmadı çok moralim bozuktu çok ağladım ama yararı yok bugün daha iyiym dün kan vermeye gittiğimde birisi vardı 2.gün tek transfer ve sonuç pozitif.yani tamamen kısmet işi kendinizi üzmeyin ve sadece dua edin güzel Allahım nasip etsin kaderimize yazmış olsun. ben çok stres yapmıştım ve çok ağrılı geçmişti yumurta toplama ve transfer sonrası hiç ağrılarım geçmedi son 8 günde hep adet sancısı çektim testten bir gün öncede çok az bi kanama oldu sanırım o an kaybettim ama tabi iyi düşündüm hatta iyi hissettim çünkü tutunma kanaması diye bişi varmış odur belki dedim ama gitmişler malesef ...2. denememde moralimi çok yüksek tutucam ve kendimi kaptırmıcam umarım mutlu sona eririm. sevgiyle kalın ve hepiniz hamişş kalın...
artık herkes bişey söylüyoNe saçmalıktır bu yahu komik komik şeyler çıkartıyorlar.zaten psikolojimiz çökük.neyse çok teşekkür ederim canım.inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın.
35izmir inş sende çabuk toparlanırsın canım..
tabi ki kısmet işi Allah OL demedikçe olmayacak..
ama yine de insan yaptıklarının en iyisi olsun istiyor..
o kadar emek verirken sonuca götürecek en iyi tedavi olsun istiyor..
hakkında hayırlısı olsun..
nerde yaptırdın tedavini.. izmirdesin dimi..
bende genetik testleri yaptırıcam..
2. şansı daha iyi değerlendirmek istiyorum..
bu arada kizlar sozum sizlere degil tabiiki de bol keseden atan fabrika gb calisan merkezlere.
slm ben de ıngılterede oturuyorum. daha once london women*s clinique te ilk tetkiklerimizi olduk esimle. oranın gebelık oranları bayagı bır yuksektı. ama cok pahalı geldı bana. bu arada ıngıltere ve amerıka da tup bebek merkezlerı hersene sonunda elde ettıklerı sonucları devletın kurdugu bır denetım organı olan kurulusa gonderıyor ve ınternet sıtesıne gırıp bu kurulusların sonuclarına gore degerlendırebılıyorsun. tukıyede boyle bır kurum yok bıldıgım kadarıyla. denetım guzel ama tek embrıyoya ındırırken de once bı plan program yapılsaydı kardesım. boyle olur mu hıc? yanı en azından soyle denebılırdı- su tarıh ıtıbarıyla yapılacak olan uygulamalarda tek embrıyo konulacaktır. bu zaman kadar dondurulmus olanları kapsamıycaktı. boyle olunca mu yasanın maduru cok fazla. yenı dogan unıtelerındekı malıyetı dusurmeye calısırken, ınsanların embrıyolarını heba edıyorlar. yanı astar yzunu gecmıstır bu durumda..ben bu ay dondurulmus transferı yaptırıcaktım ama boyle olunca hıc umudum yok ne yazık kı...hem donmus, hem tek, hem kalıtesı de dusuk benımkının neyse.....hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?