- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Kocalarimiz Allah korusun bizi tek gecelik aldatirsa,bunu dikkate alıp yol vermemiz gerektiğini zira vermezsek eğer kocamız tek gecelik ilişki yaşadığı kadından çocuk yapıp bak ben tek gecelik diye gittim çocuk oldu demesin diye tedbirli davranmamizi istiyor konu sahibi,arz ederim.Neye dikkat edecegimi anlamadim
Anlarsam yerine getiricem soz
Kocalarimiz Allah korusun bizi tek gecelik aldatirsa,bunu dikkate alıp yol vermemiz gerektiğini zira vermezsek eğer kocamız tek gecelik ilişki yaşadığı kadından çocuk yapıp bak ben tek gecelik diye gittim çocuk oldu demesin diye tedbirli davranmamizi istiyor konu sahibi,arz ederim.
hahahaa benimkide bebek gibi saf ay tatlışkom benim tuzlu kurabiyem herşeyim bak özledim:) ha renk değişimi,kadın parfümü kokusu,saç teli tamam o iş ama benim ki Allah korusun yapsa bile en ufak bir delil bırakmaz öyle çakal,öyle kurnaz. Bi tsortu kayboldu seneler önce hala ne olduğu hakkında bir fikri yok.
tamammerhaba araştırmalara göre Türk erkeklerinin tek gecelik ilişkilerinin %30 u uzun dönem ilişkilere dönüşüyormuş en yakınımdan kuzenimin kocası böyle bir ilişkiden bir de çocuk bekliyormuş oysa karısı 3. e hamile iken dikkatli olmak lazımm
Ben olsam tabikide boşanırdım yapmasa ama o çabaya girse bile boşanırdım kuzenimle çok iletişim kurmuyorum tabiki de hatası yoktur kocası pislikse o ne yapsın ama yine de öncesinden dikkatli olmak lazımbekarsınız değil mi?
evlendiginizde hamile kaldığınızda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
eşinizin böyle bir şeye yeltenmemesi için.
bir öneriniz var mi?
"dikkat edin"hayatınıza aldığınız adam güvenmeyi hakeden biri olsun.
gerisi boş işler.
paranoyak olup her saniye bu düşünceyle yaşayamam.
yakalarsan hissedersen yol verirsin.
ee kuzeninizde bosanmamis.
siz olsanız hem yakalar hem bosanir mıydınız?
kuzeniniz nerede hata yapmış bir sorun bakalım?
ışte onu diyorum nasıl bir dikkat.Ben olsam tabikide boşanırdım yapmasa ama o çabaya girse bile boşanırdım kuzenimle çok iletişim kurmuyorum tabiki de hatası yoktur kocası pislikse o ne yapsın ama yine de öncesinden dikkatli olmak lazım
Bende erkeklerin hiçbirisine karşı en ufak güven Yok öncesinde bir aldatılmam mı oldu hayır ama çevrede örneklerde çok görüyoruz o yüzden en ince ayrıntısına kadar tek tek inceler derinlerde bişey ararım şüphelendiğim de de bitiririm o işi bu şekilde ilişki yürür mü o ayrı konu gittiği yere kadar ben ne kadar sadıksam karşı tarafta öyle olsun bir zahmetışte onu diyorum nasıl bir dikkat.
ne yapması lazımdı size göre bu duruma düşmemek için?
Vallahi benim arkadasım astsubay dı subay oldu sevgilisinden ayrıldı sırf rütbe atladım diye yuh yani erkekler böyle abartmıyorum açık açık Söylwmişti eğer kazanırsam ayrılcam diyeAçıkçası ben şeyma subaşından sonra ayıktım olaya.
Zengin olmasına izin vermeyerek önlemimi alıyorum tavsiye ederim.
Harikasın :)Açıkçası ben şeyma subaşından sonra ayıktım olaya.
Zengin olmasına izin vermeyerek önlemimi alıyorum tavsiye ederim.
bekarsın ilişki uzmanısın bravoooo vallaHayır değil tecrübe Yok ama anlarım yani hissederim davranışından telefona olan ilgisinden halinden tavrından belli olur bir şekilde açığa çıkar
Allah daim etsin huzurunuzu:) tuzlu kurabiyem tuttum bunu.hahahaa benimkide bebek gibi saf ay tatlışkom benim tuzlu kurabiyem herşeyim bak özledimnerede olduysa spor yaparken olmuş olabilir oda benim yaptığımı düşünüyor öpmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?