Haklisin abla. Bende dail:)Hanımlar,
konu cinsellik bölümüne açılmış, cinsel içerikli bir konu, ortada kurallara, kanunlara aykırı bir durum olmadıkça kusura bakmayın ama sırf cinsel temalı diye konu kapatmayız.
Lütfen konu sahibesini rencide etmeyiniz, konunun kapatılmasını istemeyiniz, kurallar dahilinde açılmış konulara kısıtlama getirmeyiz, ayrıca uygun bulmadığınız içeriklere yorum yazma zorunluluğunuz yoktur.
Konu taşınmadıysa cinsellik bölümüne açılmış bdv ye değil, yani illa “dert” olmak zorunda değil. Cinsellik bölümüne de sadece “kocam beni arzulamıyor” konusu açılabilir diye bir kural yok. Rahatsız oluyorsanız girmeyin, okumayın.laboratuvar faresi gibi ilişkiler, ya gerçekten şu konu kapatılsa, zira problem değil bir şey değil .
kusmaktan gına geldi artık .Mune
Haklısınız yok konu taşımadım direk cinselliğe açtım ama bazı üyeler midesinin bulandığını ifade etti bir kişi de kapatılsın istedi halbuki hakaret etmeden ifade özgürlüğümü kullanmak hakkım.Konu taşınmadıysa cinsellik bölümüne açılmış bdv ye değil, yani illa “dert” olmak zorunda değil. Cinsellik bölümüne de sadece “kocam beni arzulamıyor” konusu açılabilir diye bir kural yok. Rahatsız oluyorsanız girmeyin, okumayın.
Konu için yorum yapacak olursamLyanna Mormont a katılıyorum. Tek gecelik ilişkidense belli bir kişiyle belli süreli cinsellik yaşamak daha temiz olur.
Ama bu kişi tanıdığınız bildiğiniz arkadaşınız da olmasın. Seçeceğiniz kişi ve sizin karakteriniz pişman olup olmamanızı belirler. Ayrıca önceki konunuzu da yanlış hatırlamıyorsam “seks”i başka duygularınızı bastırmak için kullanmayın, sorunlarınızdan bağımsız bir şekilde yaşayın.
Uslubunuz için çpk teşekkür ederimKonu taşınmadıysa cinsellik bölümüne açılmış bdv ye değil, yani illa “dert” olmak zorunda değil. Cinsellik bölümüne de sadece “kocam beni arzulamıyor” konusu açılabilir diye bir kural yok. Rahatsız oluyorsanız girmeyin, okumayın.
Konu için yorum yapacak olursamLyanna Mormont a katılıyorum. Tek gecelik ilişkidense belli bir kişiyle belli süreli cinsellik yaşamak daha temiz olur.
Ama bu kişi tanıdığınız bildiğiniz arkadaşınız da olmasın. Seçeceğiniz kişi ve sizin karakteriniz pişman olup olmamanızı belirler. Ayrıca önceki konunuzu da yanlış hatırlamıyorsam “seks”i başka duygularınızı bastırmak için kullanmayın, sorunlarınızdan bağımsız bir şekilde yaşayın.
Onların seks yapmaya ehliyeti oluyor evli olduklarındanHaklısınız yok konu taşımadım direk cinselliğe açtım ama bazı üyeler midesinin bulandığını ifade etti bir kişi de kapatılsın istedi halbuki hakaret etmeden ifade özgürlüğümü kullanmak hakkım.
Ayrıca evli olup da buraya eşiyle yaşadığı çoğu şeyi yazıp fikir almak isteyen insanlar normal karsılanıyor sırf evli olduklarından ki ben gayet terbiye sınırları içinde sormuşken
Aslinda ben konu sahibine tek seferlik konu hakkında yorumu yapmak istedim gerek yok tek seferlik için demek istemiştim:) ama benide tabiki ilgilendirmez. @Vander kirmak degil niyet.Onların seks yapmaya ehliyeti oluyor evli olduklarından
Ayrıca rica ederim
Size kırılmadım siz beni yanlıs anlamıstınız eşinizle olan şeylerı asla öğrenmek istemıyorumAslinda ben konu sahibine tek seferlik konu hakkında yorumu yapmak istedim gerek yok tek seferlik için demek istemiştim:) ama benide tabiki ilgilendirmez. @Vander kirmak degil niyet.
Evladımın yuzune bakıp acımam neden pardonKimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez herkes secimlerinde ozgurdur ancak dusmez kalkmaz bir allah zamanin hayatin ne getirecegi belli olmaz evlenip coluk cocuga karistgnz zaman evladinizin gozune bakip iciniz acir mi bilmem turkiyede ki yuzde 90 kisim size bu konu hakkinda yardimci olamaz herhalde asiri action ve goy goy arayan bir konu basligi kokusu aldim
Düşünüyorum evet ama şuna kendi açımdan katılmıyorum biz kadınız daha duygusalız nasıl yapalım kısmına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?