Tek Hatamsın Adam

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
bu hayatta tek yaptığım hata sevilmeyecek birine aşık olmak oldu. imkansızlığın alasıydı benim yaptığım sıradan insanın birini sevmek yerine gittim bir şaire aşık oldum tamam sildim dediğimde en fazla 2 ay uzak kalabildik birbirimzden sonra ben laf soktum ona baktım o eklemiş beni ve şuan halen ekli de olsa ne ben ona mesaj atabilirim ne de o bana yazabildi. Ona aldığım hediyenin karşılığı bile sadece 2 kere teşekkür edip bir tane resim oldu. şimdi merak ediyorum da bir kaç gün sonra doğum gnüm hediyesni geçtim de kutlayacak mı ? her günüm her gecem onu düşünmekle geçiyor. Ne kadar da yanlışmış ona aşık olmak ne kadar da yanlışmış bir şairin şiirlerinde yer almayı istemek

hayır evli değil hiç evlenmemiş üstelk hayatında da kmse yok

Yine karsiliksiz ask yasiyorsun.

Sevmiyor elif sevmiyor.Hatirladim ben bu adami.Ozaman da sevmiyordu simdi de.

Sen simdi bisey hissetmeseydi eklemezdi diyerek eklemesine binbir anlam yukluyorsun ana yok.Sevmiyor elif.Sevse onbin kez gelmisti ayagina.

off elif allah aşkına aşık olma sen ya
aşık insan kendine eziyet edermi
sen ediyorsun
yanımda olmamı istediği zaman olamadım yanında en büyük pişmanlığım
huhuu elifff hala ne diyor...

azcık enerjini değiştir de peşinden koşsun
silkelen ve onu boşver ...adamdan enerji akışını bi kes

anlam yüklemiyorum eklemesine zaten sadece beni yorup cevapsız sorularımla bırakmasına isyan ediyorum ben

sen bu adamla reelde görüştünmü. çıktınızmı kısacası

çıkmadık ama 7 senedir tanıdğım biri konuşmuşluğumuz yoktu sadece

adamın peşinden koşmuyorum zaten en ona dair bir paylaşımım var ne de mesaj atıyorum

Sana ilk defa yorum yapıyorum ama konularını biliyorum. Rica ediyorum, kendini biraz ağırdan al, bak senin doğum gününmüş keşke beklesen onun bir adımını görsen, kutlasın ya da bir hediyesi olsun sonra sen harekete geç, ne jest yapacaksan yap. Bak senden büyüğüm lütfen biraz büyük sözüne hak ver, hediye yollama, şiir yazma azıcık geri dur, karşı taraftan bekle biraz. Tamam artık eskisi gibi değiliz, gayet kadın da atabilir ilk adımı ama bak bu kaçıncı? Hiç birisine bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama biraz ağır ol.

çıkmadık ama 7 senedir tanıdğım biri konuşmuşluğumuz yoktu sadece

adamın peşinden koşmuyorum zaten en ona dair bir paylaşımım var ne de mesaj atıyorum
yani reelde seni gördü ve tanıyor. o zaman boşver. seni tanıyorsa birşey yapmıyorsa,demekki senle ilgilenmiyor.

Bu kısa zaman önce aşık olduğunuz öğrenci çocuk değil değil mi. Yoksa hem öğrenci hem şair mi

hediyemi yolladım ve zaten perşembe eline ulaştı o günden sonra hç br şeklde irtibatım olmadı onunla. kendmi geri geçtim biraz. hediyeyi geçtim kutlaması ble yeter bana

yani reelde seni gördü ve tanıyor. o zaman boşver. seni tanıyorsa birşey yapmıyorsa,demekki senle ilgilenmiyor.

reelde görüşmedk ama tanışıyoruz muhabbetimiz var.

Bu kısa zaman önce aşık olduğunuz öğrenci çocuk değil değil mi. Yoksa hem öğrenci hem şair mi

hayır şair ve o öğrenci olan kişiden çok önce hayatmda olan kişiydi

reelde görüşmeden nasıl tanışıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…