- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
hayır evli değil hiç evlenmemiş üstelk hayatında da kmse yokYahu Nazim Hikmet degil ya bu adam.
Ne bu kadar abarti ? Sair de sair imkansiz falan??
Sen adam evli mi ondan haber ver.
hayır evli değil hiç evlenmemiş üstelk hayatında da kmse yok
sen de yoksun yani, platonik aşklar çok iyi bir hobi değil, ortada bir yaratı olmadan bayar bir süre sonra.
off elif allah aşkına aşık olma sen ya
aşık insan kendine eziyet edermi
sen ediyorsun
hayır evli değil hiç evlenmemiş üstelk hayatında da kmse yok
huhuu elifff hala ne diyor...yanımda olmamı istediği zaman olamadım yanında en büyük pişmanlığım
Yine karsiliksiz ask yasiyorsun.
Sevmiyor elif sevmiyor.Hatirladim ben bu adami.Ozaman da sevmiyordu simdi de.
Sen simdi bisey hissetmeseydi eklemezdi diyerek eklemesine binbir anlam yukluyorsun ana yok.Sevmiyor elif.Sevse onbin kez gelmisti ayagina.
sen bu adamla reelde görüştünmü. çıktınızmı kısacası
off elif allah aşkına aşık olma sen ya
aşık insan kendine eziyet edermi
sen ediyorsun
huhuu elifff hala ne diyor...
azcık enerjini değiştir de peşinden koşsun
silkelen ve onu boşver ...adamdan enerji akışını bi kes
yani reelde seni gördü ve tanıyor. o zaman boşver. seni tanıyorsa birşey yapmıyorsa,demekki senle ilgilenmiyor.çıkmadık ama 7 senedir tanıdğım biri konuşmuşluğumuz yoktu sadece
adamın peşinden koşmuyorum zaten en ona dair bir paylaşımım var ne de mesaj atıyorum
Sana ilk defa yorum yapıyorum ama konularını biliyorum. Rica ediyorum, kendini biraz ağırdan al, bak senin doğum gününmüş keşke beklesen onun bir adımını görsen, kutlasın ya da bir hediyesi olsun sonra sen harekete geç, ne jest yapacaksan yap. Bak senden büyüğüm lütfen biraz büyük sözüne hak ver, hediye yollama, şiir yazma azıcık geri dur, karşı taraftan bekle biraz. Tamam artık eskisi gibi değiliz, gayet kadın da atabilir ilk adımı ama bak bu kaçıncı? Hiç birisine bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama biraz ağır ol.
yani reelde seni gördü ve tanıyor. o zaman boşver. seni tanıyorsa birşey yapmıyorsa,demekki senle ilgilenmiyor.
Bu kısa zaman önce aşık olduğunuz öğrenci çocuk değil değil mi. Yoksa hem öğrenci hem şair mi
reelde görüşmeden nasıl tanışıyorsunuzhediyemi yolladım ve zaten perşembe eline ulaştı o günden sonra hç br şeklde irtibatım olmadı onunla. kendmi geri geçtim biraz. hediyeyi geçtim kutlaması ble yeter bana
reelde görüşmedk ama tanışıyoruz muhabbetimiz var.
hayır şair ve o öğrenci olan kişiden çok önce hayatmda olan kişiydi
Ben sairi merak ettimkim ki acaba
reelde görüşmeden nasıl tanışıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?